Zeer klantvriendelijk bedrijf!

Omdat het bestelde bureau niet meer voorradig was, kreeg ik direct een brede keus aan alternatieven. Zeer prettig contact en snelle afwikkeling. En een mooi bureau met de juiste maten. Erg blij mee. Prima bedrijf!

prima!

Het blad wat ik besteld had was bleek helaas toch niet op voorraad. Hierover werd ik gelijk netjes over gebeld. De levering was goed, vriendelijk jongen. Erg blij met de mooie bureau blad :-)

Betrouwbaar, kwaliteit voor een prima prijs, goede service

Zowel hulp in de showroom, plaatsen van de meubels op locatie als de nazorg is precies zoals je hoopt. Goede kwaliteit, prima prijs, vriendelijke service.

Goede prijzen en goede service. Bedankt Dave!

Ik heb een aantal bureaubladen besteld besteld bij VDM Kantoormeubelen. Het advies is goed en Dave is meedenkend. Ook eerlijke prijzen en een goede kwaliteit.

Zeer goede service

Goede service en wordt meegedacht

Goede service en accuraat

Bestelling was snel afgerond en de levering zeer goed. Conform de planning. De door mij gestelde kasten werden op de plek gezet waar ik ze wilde hebben. De verpakking is meegenomen. Met andere woorden een aanrader en ik zal niet aarzelen een volgende bestelling te plaatsen. Bovenstaande review is op basis van twee verschillende bestellingen,

Mooie producten

Na 4 jaar geleden een bureau te hebben aangeschaft van Van der Meulen, wilde ik nu graag mijn werkplek uitbreiden met nog eenzelfde bureau. Gelukkig zat dit bureau nog steeds in het assortiment. Wel jammer dat vanwege corona de bureaus alleen nog maar over de drempel geleverd worden, want voorheen werden ze ter plaatse gemonteerd. Op mijn verzoek werd het bureau in delen toch de trap op getild naar mijn werkkamer op de 1e verdieping, maar monteren moest ik zelf regelen. Vervelend dat er geen enkele handleiding of instructie bij de losse onderdelen zat. Een handige vriend bood uitkomst, zodat ik nu alsnog 2 bureaus naast elkaar heb staan op mijn werkplek. Als je klanten zelf de bureaus in elkaar laat zetten, dan is een handleiding of instructie toch wel het minste lijkt me zo, dus een punt voor verbetering.

servicegericht en snelle dienstverlening

servicegericht en snelle dienstverlening

Snelle levering. Netjes in elkaar gezet. Half uur van tevoren gebeld hoe laat de monteur er zou zijn!

Goede service en kwaliteit

Ondanks de latere levertijd, met dank aan corona, toch nog eerder geleverd. Keurig en zeer netjes geleverd door een alle vriendelijke chauffeur.

Sublieme service

Op alle fronten geweldig en uiterst correct. Online bestellen, bevestiging en updatesvia e-mail. Communicatie met klant ook vriendelijk Doet wat men belooft. Alle lof voor Dave en collega's

Goede service en levering volgens afspraak

Ben erg goed geholpen in de winkel bij het uitzoeken van een zit/sta bureau. Ook in de periode tot de levering kon ik goed terecht met vragen en zijn er wijzigingen doorgevoerd in de offerte. Netjes volgens afspraak is het bureau afgeleverd door een vriendelijke bezorger. De volgende keer als ik weer kantoor materiaal nodig heb ga ik zeker weer bij ze kijken en mogelijk bestellen.

Top !

Heb op Google mijn ervaring al gedeeld ! Absolute aanrader !

perfect

fantastisch geholpen bij bestellen. Goed contact over levering. En supervriendelijk en deskundige medewerker die alles plaatste en monteerde. Al is nog niet alles geleverd; er is geen enkele reden te denken dat het niet in orde gaat komen.

Prachtig bureau, goede uitleg

Het bezoek aan de showroom was erg prettig, er werd de tijd genomen om de verschillende opties te bespreken en ik werd goed geholpen om het beste voor mijn woonsituatie te kiezen. De levering was zoals afgesproken en de chauffeur gaf mij nogmaals uitleg over de verschillende onderdelen. Het bureaublad is echt prachtig, ik krijg er veel complimenten over.

Een prettige en een geduldige verkoper

Prettige ontvangst en ruimschoots de tijd gekregen om een keuze van bureaustoel te maken. Goede en duidelijke uitleg en instructie. Er was ook een ruime keus, kortom zeer tevreden.

Snelle levering!

Snelle levering en fijne samenwerking! Mooi en stevig bureau voor het zelfde geld:-)

Ik ben uitstekend telefonisch geholpen met mijn bestelling bij van der Meulen. En binnen twee dagen had ik het in huis! Top!

nette service en volgens afspraak

nette service het product was prima in orde ,volgens verwachting

goede communicatie en service

in het contact met de medewerkers met betrekking tot de bestelling verliep vlot en adequaat. afspraak met betrekking tot levering verliep ook soepel. prettig om te kunnen pinnen bij afelvering.

Snelle service .

Snelle levering en bureau in nette staat

Goed geholpen bij defect aan gasveer stoel

De bureaustoel die we bij van der Meulen gekocht hadden had een kapotte gasveer. Toen deze niet direct gemaakt kon worden, hebben ze hem later gemaakt en thuisbezorgd.

Een goed bureau

Volgens afspraak geleverd. Ik zou dit bedrijf aanraden.

Prima geholpen en netjes bezorgd.

Fantastische ervaring!!

Ze waren vriendelijk en hadden een geweldige service. Ik had een klein probleempje met mijn bureaustoel en ze kwamen naar huis om hem snel te vervangen. Vlekkeloze en effectieve communicatie. Sterk aanbevolen.

Lageweg 35 Q

2222AG Katwijk zh