Prima, snelle levering - goed produkt!

Gebruikte kantoorstoel Interstuhl Goal 172 Air gekocht die ik van mijn werk ken - prima exemplaar geleverd gekregen. Snelle levering, goede service.

Goede service en heel vriendelijk

Excellent service

Very good service in the store to find the right office chair. It was good quality for a reasonable price. They took time to explain how to adjust to the right hight. Very good communication about delivery and flexibility if I want to order a desk as well. Delivered as notified with very friendly and professional service men.

Artikel is goed Service is geweldig Ze houden zich aan de afspraken Een dikke pluim

uitstekende ontvangst

goede voorlichting en service.

Goede nette stoel tegen een mooie prijs

Eerst in de showroom bekeken en daarna besteld en laten bezorgen.

Ik kreeg goede informatie, en zit nu op goed zittende stoel.

De stoel is zo in te stellen dat hij uitstekend zit aan mijn buro.

Great service

Great service. The delivery guys were very friendly and efficient. The table I got is pretty need. The scratch can be barely seen. Good value for money.

tof, efficient en met humor

Ik had een alternatief voorstel voor een uitverkoop aanbieding (een bureau) en daar werd met aanstekelijke humor positief op gereageerd door Dave. Het bureau werd daarna op een zeer prettige, vriendelijke manier bij mij thuis afgeleverd. Top!

Service van A tot Z top!

Zeer klantvriendelijk, zowel de sales als de mannen van de levering en plaatsing. Harde werkers, erg beleefd en behulpzaam.

Goede prijzen en prima service

Erg goed en snel geholpen. Goed contact met Dave van Verkoop en snelle bezorging van de gebruikte bureaustoel door vriendelijke bezorger.

We zijn deskundig geholpen door allervriendelijkst personeel

Zeer prettig en goede service en het product voldoet perfect.

Vriendelijk, snel, zorgvuldig en professioneel

Fijn geholpen aan een mooie nieuwe werkplek. Thanx!

Vriendelijke Service

Ondanks Corona-tijd toch bij mij bureau installeren, omdat ik op leeftijd ben. Ze doen een stapje extra.

Geweldige sjouwers en leveranciers

Altijd snel en accuraat, snel de hele geschiedenis erbij van leveren en bestellen, zodat je heel snel kan worden verder geholpen! En fantastische meubels! Schitterend! al veel complimenten over gekregen....en niet duur!

Van het begin tot het einde van de aankoop: TOP!

Voor de aankoop van een bureaustoel werd ik zowel vriendelijk als deskundig geholpen. En toen ik na één dag ondervond dat ik toch niet de juiste stoel had gekocht, werd dit vervolgens heel soepel opgelost en kon ik de stoel inruilen voor een andere.

Vakkundig advies en prettig geholpen.

Ik ben zeer tevreden over het advies, de moeite die gedaan werd om mij te informeren en vakkundig advies. Het enige minpuntje is dat ze lastig te vinden zijn.

perfect

goed advies.

Voldoende en netjes.

Door corona geen montage van bureau. Wat je dan mist is een bijgevoegde handleiding, dat is jammer.

Prettig

Ik ben bij Dirk terecht gekomen om kantoorinboedel op te laten kopen. Zeer netjes gewerkt en meedenkend. Verder ook zeer behulpzaam bij het aankopen van kantoormeubilair, ook hier netjes. Ik werd een half uur voor aankomst gebeld. Afvoer van verpakkingsmateriaal zit bij de prijs is, alsmede de bezorging.

betrouwbaar

Er werd netjes overlegt wanneer mijn stoel geleverd zou worden, hele vriendelijke man aan de telefoon.Stoel voldoet aan alle verwachtingen. Graag tot een volgende keer.

Alles helemaal volgens afspraak. Top

Zie boven

Prima service, niks te klagen!

Alle afspraken perfect nagekomen, en prima service van de medewerkers!

Afspraak is afspraak

Ik heb een zit-/stabureau besteld bij Van der Meulen. Prima prijs/product verhouding. De afspraak over levering werd stipt nagekomen. Exact op het afgesproken tijdstip vond de aflevering plaats. Uitleg werd gegeven. Afval werd meegenomen. Het in elkaar zetten heb ik zelf gedaan. Dat kan iedereen. Het bureau voldoet prima. De veronderstelde soft stop is niet aanwezig; ik mis het niet.

Zoals gewoonlijk een snelle levering!

Zoals gewoonlijk goed geholpen en daarna een snelle levering.

Lageweg 35 Q

2222AG Katwijk zh