Snel, zeer klantvriendelijk, goede adviezen

Snel, zeer klantvriendelijk, goede adviezen

Keurig op de afgesproken tijd. En fijn product. En precies gemonteerd zoals we hadden afgesproken.

professioneel

Goed en vakkundig geholpen zo ook het leveren van de meubels, top!

Goede communicatie, duidelijke afspraken en goede kwaliteit

Na bestelling wordt, zoals beloofd, binnen 2 werkdagen contact opgenomen. Samen wordt een geschikte leverdatum gezocht. Op de dag van levering belt de chauffeur 15 min vooraf. De kwaliteit van het geleverde product (refurbished burostoel) is van prima niveau.

perfekt

goede levering en mooie bureaus

Zeker aanbevolen!

Goede service en de producten zijn top!

Prima service, goed bureau

Prima service geleverd. Netjes afgeleverd. Goed spul.

Snel, duidelijk en klantvriendelijk!

Snel, duidelijk en klantvriendelijk!

Wat een fijn bedrijf!

Van a tot z top geregeld. Heel erg bedankt voor de fijne service

Zeer goede en snelle service

We hebben uiteindelijk 2 goede prijs/kwaliteit tweedehands stoelen ontvangen. Erg snelle en prettige service!

Goede service.

Goede service.

Erg tevreden

Ik ben gewoon blij met mijn aankoop. Uiteindelijk kon ik niet zelf aanwezig zijn voor levering, maar ik twee uur tevoren nog makkelijk een ander telefoonnummer doorgeven. Top

Scherpe prijs, heldere communicatie, goede service.

Een 2e hands bureau besteld. Al mijn vragen werden snel en adequaat beantwoord. Heldere afleverafspraak gemaakt. En dit voor een zeer scherpe prijs. Ik beveel Van der Meulen Kantoormeubelen aan!

Prima bureaustoel voor passende prijs

Goede service en duidelijke communicatie over product en levering Ook de bureaustoel voldoet aan de verwachtingen

Vriendelijk personeel

Uitstekend product en goed bedrijf en verder geen poe ha

netjes geholpen, goed advies

prima geholpen

Super service en klantvriendelijkheid

Door een collega-zzp-er met goede ervaringen, werd ik geattendeerd op van der Meulen. In de showroom ben ik uiterst vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van een bureaustoel. Er werd gevraagd hoe ik de stoel ging gebruiken, of ik voorkeur had voor nieuwe of gebruikt en er werd goed geluisterd. Als snel had ik een fijne stoel gevonden. Toch twijfelde ik heel erg of een wiebel-kruk iets voor mij zou zijn. Dit werd snel opgepikt door de medewerker die me spontaan aanbood dat ik het showmodel een paar dagen thuis mocht uitproberen. Na enkele dagen belde hij om te horen hoe het beviel. Ik heb uiteindelijk toch voor de stoel gekozen maar ik ga zeker nog terug om ook de kruk aan te schaffen.

Zeer klantvriendelijk

Voor een van onze medewerkers waren wij op zoek naar een zit/sta bureau en kwamen via zoekmachine uit bij VDM. Snelle bevestiging en telefonisch contact over levering, keurig vervoerd en zonder problemen naar de 2e verdieping gebracht en in elkaar gezet. Er bleken 2 blokjes niet bij geleverd te zijn maar met behulp van postnl al de volgende dag in huis en het bureau staat stevig op zijn plek. Keurig nagebeld om te vragen of alles naar tevredenheid was uitgevoerd. Al met al een prima bedrijf dat zorg heeft voor zijn klanten.

helemaal top

Groot assortiment, goede service, gratis levering. Prima bureau gescoord (2ehands met nieuw blad) tegen een heel schappelijke prijs!

Aanrader voor snelle service en goede prijs

Direct geholpen, helder over aanbod en goede prijs/kwaliteit, vriendelijk en goede service (direct alles in de auto gezet om mee te nemen)

Superblij met mijn Interstuhl Goal Air 172!

Nu het thuiswerken weer voor langere tijd is, heb ik besloten om eindelijk eens een echt goede bureaustoel aan te schaffen. In het kader van duurzaamheid wilde ik een kwalitatief goede 2e hands. Dat is zeker gelukt. Mijn Interstuhl Goal Air 172 G zit perfect en ziet er als nieuw uit! Wat een verschil met Ikea materiaal. Gun jezelf in deze tijden het beste. Bestellen, betalen, facturen, contact en afhalen bij van de Meulen is snel en perfect geregeld.

V

X

Verwachting waargemaakt!!

Prima website waarop alles erg duidelijk staat beschreven. Na mijn bestelling, daarna even telefonisch persoonlijk contact over de datum van bezorging. Keurig nog kort voor aflevering een kort telefoontje van “ we zijn er bijna”. Bureau is mooi en netjes, fijn bijpassend bureaublok er bij en bovendien een nieuw blad. Ben een erg tevreden klant en ik zou zeggen doen!! Mijn vrouw is zo enthousiast die wilt er ook een!

Elektrisch verstelbaar bureau en bureaustoel gekocht. De stoel gaf al snel teveel speling in het zitvlak. De dag na melding werd ik teruggebeld voor een afspraak met service monteur. Deze kon het probleem niet verhelpen maar had voor de zekerheid een nieuwe stoel meegenomen zodat ik nu weer lekker zit...uitstekende service dus!

Ruime keuze, super service

Wat een aangename verrassing is dit bedrijf, ik kwam voor slechts 1 bureaustoel werd supergoed, snel en gericht geholpen. Vond al snel een 2e hands tópstoel in uitstekende conditie voor een hele mooie prijs. Stoel werd ter plekke tiptop in orde gemaakt en er wordt zelfs 2 jaar garantie meegegeven. Tot slot, zonder dat ik daarom hoefde te vragen werd me nog een gebruiksaanwijzing gemaild. Gewéldig!

Lageweg 35 Q

2222AG Katwijk zh