Betrokken

Toegezegd was dat het bureau schoongemaakt zou zijn. Dit was niet helemaal het geval. Prettig was dat men service heeft verleend wat betreft het een dag na levering teeugkomenvoor het in de juiste hoogte stellen van het bureau.

Klant gericht met gedegen advies

Ging om aanschaf huiselijke sfeer, dus enkel stuk meubel. Toch werd uitgebreid informatie geschaft en persoonlijk inleving in situatie, meerdere oplossingen gegeven. Uiteindelijk ook een identiek vervolg stuk gekocht. Ondanks dat firma meer zakelijk meubels gericht is, toch voor de huiselijke consument een goed adres.

Prima tweedehands meubilair, prettige service, vlotte levering.

Ruime keuze, enthousiaste en kundige uitleg. Snelle levering. Door corona geen montage mogelijk maar is helemaal goed gegaan. Een instructieboekje bij de stoelen (alle functionaliteiten) had wel fijn geweest.

Snel geleverd en goede communicatie

Snel geleverd en goede communicatie

Uitstekend personeel en service

Inmiddels al twee bureaustoelen gekocht bij Van der Meulen. Ze geven uitgebreide informatie over alle stoelen en geven je rustig de tijd en ruimte om de stoelen uit te proberen. Eenmaal een stoel naar smaak gevonden dan wordt deze aan huis geleverd met de gekozen wielen gemonteerd. Het contact met de verkopers heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kan en zal deze meubelzaak zeker aan iedereen aanbevelen.

Goede uitleg, begeleiding en denken met je mee! De bezorging netjes! Wij raden van der Meulen zeker aan

High quality service

I am very happy with the purchase and the customer service

Vriendelijk en begripvol met een geweldige service!

Toen ik terug kwam van een jaar reizen en ik mijn zit-sta bureau weer in elkaar wilde zetten. Bleek ik onderdelen te missen. Ik heb contact gezocht met Van der Meulen Kantoormeubelen of ze mij konden helpen. Ik heb het bureau in 2016 gekocht dus ik was benieuwd of er überhaupt een oplossing zou zijn.
 Het team heeft op een vriendelijke en begripvolle manier gereageerd. En JA! er is een oplossing gekomen. Ze hebben zeer snel geschakeld en het team heeft mij regelmatig op de hoogte gehouden. Binnen een week was er een goede oplossingen. De missende onderdelen komen er aan. Top Service. Dank jullie wel, team Van der Meulen Kantoormeubelen.

Ongekend goede service!

Ontzettend tevreden! Onlangs voor het eerst een aankoop gedaan bij Van der Meulen. Heb hierover een aantal keren telefonisch contact gehad. Al deze contactmomenten heb ik als zeer prettig ervaren. Er wordt tijd genomen voor de klant en er wordt goed meegedacht om samen tot de beste oplossing te komen. Er wordt teruggebeld wanneer dat beloofd is. Fantastisch! Er worden geen loze beloftes gedaan. Gewoon 'ouderwets' goede service! Waar vindt je dat tegenwoordig nog! Chapeau!

Goed geholpen!

In eerste instantie per abuis een te hoge stoel ontvangen, dit is heel netjes opgelost door deze kosteloos voor een juiste om te wisselen.

Superb

I was happy with the experience from the beginning until the end. You have a great team, keep up the good work!

Goed en behulpzaam.

Net bedrijf en erg behulpzaam.

Nette, vlotte service en goede prijs-kwaliteit verhouding

Goede service, prima bureau

Tweedehands bureau gekocht bij vd Meulen. Werd snel bezorgd en toen na bezorging bleek dat een onderdeel niet naar behoren werkte, werd dit erg snel vervangen. Vriendelijk geholpen en goede kwaliteit.

uitstekend geholpen.

Echt goed geholpen, ik dank jullie zeer.

Top zaak!

Snelle levering, en hulp op maat, in het maken van de juiste producten.

Alles volgens afspraak en mooi bureau

Duidelijke en vriendelijke communicatie over de aflevering. Alles volgens afspraak. Zeer tevreden met mooi bureau.

Top service!

Een onderdeel van een daar gekochte gebruikte bureaustoel ging na en een half jaar kapot. werd gewoon vervangen. Super.

Goed geholpen

Goede service, vriendelijke mensen. Fijn dat het bezorgd werd!

vriendelijkheid aan de telefoon snelle levering kortom een aanrader.!

Van de verkoper tot en met de bezorger van onze kasten helemaal super,ze denken met je mee,ook voor je portemonnee.

Betrouwbaar, klantgericht en korte lijnen

Na verwerking bestelling werd direct een afspraak gepland voor de bezorging. Vragen nav de bestelling en montage werden zowel via mail als telefonisch direct en correct beantwoord en afspraken nagekomen. Kleine, achteraf ontdekte schade aan het bureaublad werd zonder problemen gedekt door keuze te bieden voor kosteloze vervanging van het blad ofwel korting. Ten slotte is vermeldenswaard dat ook betaling achteraf mogelijk is. Kortom een betrouwbare en servicegerichte leverancier.

Erg klantgericht en meedenkend

Goede service, vriendelijk en levering volgens afspraak.

Klantvriendelijk en vakbekwaam

Door al dat thuis werken was ik op zoek naar een goede en ergonomisch verantwoorde bureaustoel. Bij Van der Meulen was ik direct geslaagd. De keuze was enorm, maar na goede uitleg heb ik de voor mij juiste stoel gevonden. Snel in huis. Een aanrader om naar Van der Meulen Kantoormeubelen te gaan!

Vriendelijk, klantgericht, professioneel en voorkomend

Fijn om zo goed ontvangen te worden

Lageweg 35 Q

2222AG Katwijk zh