Alles volgens afspraak en mooi bureau

Duidelijke en vriendelijke communicatie over de aflevering. Alles volgens afspraak. Zeer tevreden met mooi bureau.

Top service!

Een onderdeel van een daar gekochte gebruikte bureaustoel ging na en een half jaar kapot. werd gewoon vervangen. Super.

Goed geholpen

Goede service, vriendelijke mensen. Fijn dat het bezorgd werd!

vriendelijkheid aan de telefoon snelle levering kortom een aanrader.!

Van de verkoper tot en met de bezorger van onze kasten helemaal super,ze denken met je mee,ook voor je portemonnee.

Betrouwbaar, klantgericht en korte lijnen

Na verwerking bestelling werd direct een afspraak gepland voor de bezorging. Vragen nav de bestelling en montage werden zowel via mail als telefonisch direct en correct beantwoord en afspraken nagekomen. Kleine, achteraf ontdekte schade aan het bureaublad werd zonder problemen gedekt door keuze te bieden voor kosteloze vervanging van het blad ofwel korting. Ten slotte is vermeldenswaard dat ook betaling achteraf mogelijk is. Kortom een betrouwbare en servicegerichte leverancier.

Erg klantgericht en meedenkend

Goede service, vriendelijk en levering volgens afspraak.

Klantvriendelijk en vakbekwaam

Door al dat thuis werken was ik op zoek naar een goede en ergonomisch verantwoorde bureaustoel. Bij Van der Meulen was ik direct geslaagd. De keuze was enorm, maar na goede uitleg heb ik de voor mij juiste stoel gevonden. Snel in huis. Een aanrader om naar Van der Meulen Kantoormeubelen te gaan!

Vriendelijk, klantgericht, professioneel en voorkomend

Fijn om zo goed ontvangen te worden

Uitstekende service

Prettig bedrijf. Uitstekende service. Levering naar wens.

Great service

Good professional advice and costumer service

Een extra verzoek buiten de standaard geen probleem. Meedenken met de klant. Heel fijn!

Een betaalbare en prima tweedehands bureaustoel gekocht.

Simpel bestellen op een duidelijke website, simpel afhalen of laten bezorgen door fijne mensen.

Alle afspraken zijn nagekomen. De levering was op tijd en conform de afspraak.

Accuraat alles conform de afspraken.

Uitstekende ervaring

Heb bij Van der Meulen een bureau gekocht: tweedehands, met een nieuw blad. Het contact met het bedrijf was erg prettig. Ik werd al meteen gebeld over de levering (dat kon gelukkig al heel snel) en hoe die het best kon plaatsvinden. Ik kreeg ook een goede uitleg over de montage van het bureau, van de vriendelijke en beleefde chauffeur. Het bureau ziet er heel mooi uit en het mechanisme om de hoogte te verstellen werkt prima. Kortom, ik ben er heel blij mee en het bureau is zijn prijs meer dan waard.

Goede service en communicatie over levertijden

Snelle levertijden en communicatie vooraf over levering.

Snelle levering. Goede communicatie. Prima meubels. Mooie prijzen.

Prachtige kasten, eigenaar vonden wij op verkoopmoment niet professioneel

Toen wij de kasten gingen bestellen, leek het er niet op of de eigenaar echt iets wilde verkopen. Hij was laks en verwees ons naar een collega die er duidelijk (nog) niet genoeg verstand van had. Uiteindelijk kwam hij toch bij het gesprek staan, maar het was niet echt professioneel op dat moment. De communicatie met het bedrijf is prima geweest. Ze hebben ons goed geinformeerd en de kasten netjes afgeleverd. Mooie kasten.

Goed geholpen

Een aantal stoelen uitgeprobeerd waarbij ik prima uitleg kreeg. De gekochte stoel was niet op voorraad. Kreeg het showroommodel aangeboden. Die heb ik geaccepteerd. Een klein minpuntje is dat je voor een showroommodel iets van korting zou verwachten. De stoel is tenslotte niet nieuw. De volle prijs betaald.

prima afgehandeld

kappote stoel na een teleffontje thuis opgehaald, 2 dagen later weer gerepareerd thuis afgeleverd, in de tussentijfsd een leenstoel.ter beschikking gekregen.

Super snelle levering

Mooi product en super snel geleverd en gemonteerd!

Goede service, sleutel is na geleverd, was niet aanwezig tijdens de levering.

Perfecte service en heldere communicatie

Nieuw ladenblok gekocht, bleek bij uitpakken dat de laden in vergrendeling waren gesprongen met de sleutels in de bovenste lade. VDM heeft zich vervolgens alle moeite getroost om e.e.a. tot mijn volle tevredenheid op te lossen.

Komen afspraken na

Goede en snelle levering, komen afspraken na.

Lageweg 35 Q

2222AG Katwijk zh