goed geholpen snel geregeld

in de winkel werd ik snel geholpen en binnen een week had ik mijn spullen al. top geregeld!!!!

goede ontvangst, goede voorlichting, snelle service.

goede ontvangst, goede voorlichting, snelle levering en service

Meer dan ik had verwacht.

Gemakkelijk besteld en snel geleverd. Ik was blij verrast dat de tafel nog naar zolder werd getild en ter plekke in elkaar is gezet. Top service wat mij betreft.

Snelle en levering van goede tweedehands stoelen

Besteld en twee dagen later 2 stoelen in huis. Wel wat geluk ze hadden al een afspraak in de buurt, maar toch... Stoelen in prima staat. Bekleding zonder beschadigingen en schoon

Erg prettig werken en denken met je mee!

De jongens denken goed met je mee als het gaat om aanschaf van nieuwe kantoormeubelen. Alles is netjes op locatie gemonteerd en geinstalleerd.

Top service en top producten!

Ik heb een aantal bureaus besteld. Deze zijn conform afspraak besteld. Vriendelijke mensen, top service.

Goed bezig

Hebben de juiste kennis waardoor ik het goede advies krijg en de juiste spullen kan aanschaffen. Zijn altijd beleeft en vriendelijk en nemen de tijd om je wensen aan te horen.

Net bedrijf goede levering. Ook als iets even niet klopt, regelen ze een oplossing. Desnoods dezelfd

Zienhierboven

uitstekende service

De service is gelijk aan als je bij een leverancier nieuwe meubelen hebt gekocht terwijl je tweedehands meubelen hebt aangeschaft. Daarnaast is de verkoopafdeling bijzonder prettig in de omgang en daarnaast enorm kundig Wij zijn zeer tevreden en bij iedereen de we spreken geven we het adres van van der meulen door

Meer dan uitstekend!

Ontzettend meedenkend en servicegericht! Ik kan Van der Meulen Kantoormeubelen zeker aanbevelen aan een ieder die een goede prijs-kwaliteitverhouding wil, perfecte service en fijn contact!

Top producten voor goede prijzen. Daarnaast ook een fijne service.

Voor mijn werkruimte had ik een bureau nodig, maar het mocht niet teveel kosten ivm opstarten van eigen bedrijfje. Dus gaan kijken naar tweedehands meubelen. Al snel kwam ik bij VDM terecht. Heel veel keus en eerlijke, goede prijzen. Ik vond een mooi onderstel, maar wilde een ander blad en een andere maat. Dat was geen probleem. Ik kon een grotere maat krijgen en een nieuw blad uitzoeken. Mooie bureaustoel gevonden, dus die ging ook mee. Verder gewoon een hele goede service. Netjes een belletje voordat ze komen leveren. En alles werd op locatie in elkaar gezet op de gewenste hoogte. Dank!

Complete showroom, goed contact, goede montageservice

Mijn bestelling heb ik in de showroom gedaan, ik ben daar correct geholpen en heb goed advies gehad. Verder verliep het contact, en de levering soepel. Kundige chauffeurs, kortom, aanrader!

Top gepresteerd

Die gasten hebben echt top gepresteerd

Geweldige service door verkoper in showroom

Uitstekend goed geholpen in de showroom

Alles is gegaan zoals het op papier staat. De spullen zijn afgeleverd en (op de juiste manier) in elkaar gezet.

prima service

Nadat het eerste bestelde blad beschadigd was prima afgehandend bij levering 2de exemplaar

Prima leverancier; duidelijk in communicatie

Van der Meulen leverde een aantal kantoorstoelen aan ons. Prijs was redelijk, communicatie rondom levering was duidelijk en de levering zelf verliep prima.

prima zaak met verstand van zaken

top

Heel aardige flexibele verkoper!

Ik heb de order twee keer gewijzigd en dat was geen enkel probleem

Persoonlijke ontvangst in Katwijk.

Daarna up to date informatie over levering. Levering vooraankondiging goed. Levering top door twee bezorgers die erg zorgvuldig werkten en installeerden. Kan niet beter. Gert-Jan Cornel

Prima bedrijf met goed assortiment, nieuw en gebruikt, ook voor particulieren

Nieuw buro en gebruikte burostoel gekocht; keurig bezorgt en in elkaar gezet volgens afspraak, zeer tevreden.

Strakke prijs-kwaliteit in combinatie met goede service!

Op de site is het makkelijk zoeken naar passende kantoormeubelen. Bij Van der Meulen aantal tweedehands bureaus besteld met nieuw blad voor mooie prijs. Prettig contact gehad over levering en uiteindelijke levering ook prima voor elkaar!

uitstekende service met een persoonlijke touch

het bestelproces van het 2e hands ladeblok verliep gemakkelijk, werd ook nog rekening gehouden met voorkeur en werd op de afgesproken dag netjes afgeleverd. Zeer blij mee voor een redelijke prijs.

Kwalitatief goede producten

Goede service met snelle montage. Het product was precies naar onze keuze en we zijn er erg blij mee!

Goede en vlotte service, vriendelijk personeel.

Ik heb voor mijn bedrijf een aantal bureaus besteld op de zeer overzichtelijke webpagina. Binnen een paar dagen zijn ze geleverd en direct gemonteerd, zodat ik meteen weer aan het werk kon. Als extra service is zelfs mijn oude bureau uit elkaar gehaald en beneden gezet. Top!

Lageweg 35 Q

2222AG Katwijk zh