Reageren super snel. Zijn erg vriendelijk.
Met veel plezier al onze spullen bij Van der Meulen besteld vriendelijke en goede verkopers. Spullen zijn netjes afgeleverd en gemonteerd door wederom gezellige en kundige jongemannen.
Ik woon zelf in een uithoek van Nederland dus begrijpelijk dat de planning voor bezorging wat lastiger is, desondanks flexibel om iets te kunnen regelen. Zeker een aanrader.
Snel reageren. Goeie communicatie en updates. Een belletje: fijn zo'n persoonlijke touch. Meedenken. Netjes afwerken. Top bedrijf, voorbeeld voor velen want hier is nog echte klantenservice!
Goed en mooi bureau dat prima werkt. Beleefde en aardig bezorg jongens. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Ik had een zit sta bureau gekocht, nou netjes gebeld om te overleggen wanneer die gebracht kon worden. En ook daadwerkelijk op de afgesproken dag geleverd en hoe twee leuke jongens hebben hem netjes op de plaats gezet waar ik hem graag wou. En het is een toppertje doet het goed krijg al van meerdere familie leden jaloerse blikken, dus kan maar zo zijn dat er misschien nog een deze kant op komt.
Vriendelijk personeel, altijd snel geholpen, prima service en alles netjes opgeruimd.
Het bureau is op tijd geleverd en ziet er perfect uit, was gebruikt maar heel goede conditie. Niks op aan te merken. Wel zo fijn als het een thuisbureau is. Na aflevering kregen we de stekkertjes niet goed erin, even gebeld en via de app kreeg ik netjes foto's van het bureau hoe het wel kon ;+) Probleem opgelost.
Zeer nette bezorgers.Allemaal goed geregeld vanaf bestelling tot en met levering.heel hartelijk bedankt.gr mw Heckmans
Zowel de meubels zelf, de aflevering op locatie als de service achteraf is top bij Van der Meulen.
Ging er eigenlijk heen voor een bureau stoel met verwarming die helaas niet lekker zat maar ze wezen me ook op hun collectie refurbished en daar vond ik voor 1/3 een conferentie stoel die gewoon in een keer goed zat. Netjes thuis gebracht en andere wielen ivm harde vloeren onder gezet
Service en contact heel goed, komt afspraken na, vriendelijk personeel.
Bureau besteld, in goed overleg iets verlate levertijd. Goed contact. Staat als een huis.
Bureau naar wens. Stoelen snel en voor een redelijke prijs van nieuwe veren voorzien.
Online als particulier bureau besteld. Had daarover aanvullende vragen. Zeer vriendelijk geholpen. Planning neemt contact met je op over de leverings datum. Dag van te voren krijg je per mail een tijdvak van twee uur. Op dag van levering belt de chauffeur een half uur van te voren dat hij eraan komt. Bureau vakkundig gemonteerd en op zijn plek gezet. Hele aardige chauffeur /monteur. Zulke topservice maak ik niet vaak mee.
I bought two office chairs and they are as good as on pictures ! I would recommend this shop!
Product conform de beschrijving.
snel contact goeie service Ja gewoon... TOP BEDRIJF
Prettig en vakkundig personeel
Door leveranciers fouten heb ik helaas vaker contact gehad met VDM Kantoormeubelen. Zij zijn meerdere malen bij mij geweest, maar we zijn elke keer tot een goede en toepasselijke oplossing gekomen bij de problemen die er waren. Ik ben tevreden
Makkelijk te bestellen, snelle levering volgens afspraak.
Heb voor de goedkopere optie bureau gekozen, maar de kwalliteit was boven verwachting. De bezorger was erg vriendelijk en heeft het mooi in elkaar gezet.
Wij zijn in de showroom geweest voor een nieuwe bureaustoel. Ruime keuze zowel nieuw als tweedehands. Wij werden prettig begroet en kregen ruim de tijd om alles te bekijken en uit te proberen. Vervolgens bij de medewerker advies ingewonnen die netjes de tijd nam, prima productkennis had en goede tips gaf. Ook qua aftersales netjes geholpen, de rugleuning moest verwijderd worden om de stoel in de auto te krijgen. We kregen zelfs montage materiaal mee naar huis om het weer in elkaar te zetten.
Alles keurig geleverd en gemonteerd. Super blij mee.
kreeg op tijd door wanneer en hoe laat de wagen zou arriveren vriendelijke medewerkers al met al prima adres
Lageweg 35 Q
2222AG Katwijk zh