Pluspunten
snelle en accurate dienstverlening
Pluspunten
Persoonlijke aandacht en meedenken. Enthousiaste medewerkers. Betrouwbare kwaliteit
Pluspunten
prettig contact door de telefoon, vriendelijk. Snelle service
VerbeterpuntenDe pinautomaat was best traag, en pakte niet alle betaalkaarten
Pluspunten
Prettige samenwerking! Snelle reacties etc.
VerbeterpuntenHeel stom, maar ik vind het pinapparaat niet heel fijn. Beetje lomp etc.
Pluspunten
Alles snel geregeld, ook toen ik nog een vraag mailde kreeg ik gelijk antwoord. Huur de volgende keer weer bij InstaPIN een pinapparaat.
Pluspunten
Prettig contact met directie en medewerkers; prima werkende pinapparaten op gprs.
Pluspunten
Alle afspraken worden nagekomen, communicatie is duidelijk en snel. Helpdesk tijdens evenement is goed en erg behulpzaam
VerbeterpuntenEigenlijk geen
Pluspunten
Zeer duidelijke communicatie. Snelle afhandeling
VerbeterpuntenDe snelheid van de pins. ( geen idee of dit uberhaupt mogelijk is )
Pluspunten
Uitstekende service voor een betaalbare prijs
Pluspunten
Snelle service. Duidelijk.
Pluspunten
Snelle levering en zonder problemen het pinapparaat meteen kunnen gebruiken!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Heel snel geleverd en gemakkelijk te gebruiken. We staan vaak op markten en sinds we instapin gebruiken hoeven onze klanten niet eerst naar de bank te lopen. Erg tevreden en zeker voor herhaling vatbaar!
VerbeterpuntenTot dusver zeer tevreden en niks op aan te merken
Pluspunten
Jong vlot en dynamisch bedrijf die graag een stapje verder gaan en zorgen dat afspraken nagekomen worden.
VerbeterpuntenBeetje ouderwetse website van Easypayment.
Pluspunten
alles ging perfect
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles helder en duidelijk geregeld
Verbeterpuntenhiervoor hebben we nog te weinig ervaring met het inhuren van Pin apparatuur. Dus geen tips of verbeterpunten
Pluspunten
De service was uitstekend, zowel telefonisch als via mail altijd goed te bereiken. Alle afspraken zijn goed nagekomen.
Pluspunten
Het persoonlijke contact en de flexibiliteit maakte het voor mij een zeer goede ervaring.
Amsterdamseweg 489
1181BR Amstelveen