Beste Edwin, Allereerst bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Wij willen tenslotte altijd beter worden en dat kunnen wij alleen door ervaringen te horen zoals die van jou. Nu is jouw ervaring niet naar wens verlopen. Balen! Onze excuses voor dit vervelende ongemak. Ik heb je een mail verstuurd, zou je zo vriendelijk willen zijn om hierop te reageren. Alvast bedankt!
Originele beoordeling
Hey Gijs, Bedankt voor de aangepaste beoordeling! Fijn dat wij jou alsnog een positieve ervaring hebben kunnen geven en dit goed voor jou hebben opgelost. Met vriendelijke groet, Antoinette Coolsafety
Originele beoordeling
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.