Outstanding customer service performance

The product that I ordered was too small in size so I reached out for their customer service and received a solution immediately. The customer service representative helped me out with patience and the solution was quick , effective and surpassingly also free of charge. If you wish to exchange a product they do it without charging for delivery or return fees - very handy . I would highly recommend CoolSafety !!!

Ruime keuze, heel klantvriendelijk

Heb goede ervaring in drie produktgroepen maskers, handschoenen en brillen en ben zeer tevreden. Snelle levering, weinig fouten

Groot assortiment, scherpe prijzen

Mooie website voor bedrijfskleding en alles wat daarbij hoort. Goede klantenservice!

Veel keus

Goede kwaliteit en bezorging.

Perfect uitgebreid gamma en direct geleverd.

Leuke is dat ik als zelfstandige vanop mijn gsm het kan bestellen als ik er aan denk en tijd heb, dag later netjes geleverd zonder ik tijd te verliezen.

Ze hebben zeker voldaan aan mijn verwachting . Goed.

Ze hebben zeker voldaan aan mijn verwachtingen. Goed

Supersnelle levering, goed product

Supersnelle levering en een heel fijn product. Bestel regelmatig bij deze webshop en zal dit ook blijven doen!

Zeer goede en duidelijke service

Prompte levering en zeer goede service bij omruilen naar een andere maat.

Snelle, uitstekende service en apparaten zoals ik verwachtte.

Koelkast en wasmachine waren precies zoals ik had gehoopt. Gasfornuis/oven was niet naar mijn zin en was binnen 2 dagen geruild voor een andere en die is prima. Fijne service en vriendelijke bezorgers. De apparaten voldoen uitstekend.

Ook ala er een reparatie is of iets met de post kwijt raakt wordt er goed op geacteerd.

Top dedrijf

Goede service en uitstekend geïnformeerd raad het zeker aan bij collega's

Goede spullen voordelige keus.

Artikelen snel geleverd, conform beschrijving en goede kwaliteit.

Probleem met defect artikel? Klasse opgelost!

Kelly van Veluw staat op de website; klantenservice. Niks nep. Ze bestaat echt en heeft het probleem echt goed aangehoord en gehandeld conform verwachting. Een duur artikel begeeft het binnen de garantie termijn. Geprobeerd te repareren. Niet gelukt. Direct doorgeschakeld: nieuwe opgestuurd! Klasse

Top service!

Top service!

Uitstekende service en levering

Artikelen die ik bestelde waren netjes verpakt en levering zoals verwacht. Het is mogelijk om je artikel te ruilen naast het retourneren mocht het niet passen. Dus prima ervaring met CoolSafety.

Kwalitatief goede producten voorraad overzicht wat minder

Omschrijving en voorraad is beperkt. Na bestellen al een paar keer bericht gehad dat bepaalde items niet meer leverbaar zijn.

Ik heb een verkeerde (per ongelijk) een bestelling gedaan. En super opgelost.

Er zijn 2 soorten oordoppen die qua naam nogal op elkaar lijken. Daardoor had ik mij vergist en de verkeerde besteld. Daarna i.o.m. de klantenservice de goede besteld en daarna een retour opdracht maken van de verkeerde bestelling. Het geld wordt terug gestort en ik mag de verkeerde bestelling houden.

Top bedrijf

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Als je belt wordt je netjes en duidelijk te woord gestaan.en ze doen wat ze beloven. In een woord top

Veel keuze en goede prijzen

Alles wat ik zocht was op voorraad en kon tegen goede prijs snel geleverd worden!

Prima service!

Uitstekende schoenen voor een goede prijs en een prima klantenservice als je er even niet uitkomt.

Super service après vente

Une erreur s'est produite, je n'ai pas reçu le produit commandé. Le S. A. V. a répondu très rapidement (- de 24h) pour me proposer une solution tout à fait adaptée, rapide et efficace. J'ai finalement reçu le produit commandé, et en suis tout à fait satisfaite. Je recommande.

Top zaak !

Top zaak !

Goeie service

Mijn Bestelling ging mis via bol.com Geld terug was ook mogelijk, Maar uiteindelijk hebben ik een mooie omruiling gekregen van iets wat meer waard was! Klantenservice #Kelly je bent een topper

Goede service en snelle levering!

Reklamation wurde zur vollsten Zufriedenheit erledigt

Sehr netten Kundenkontakt und schnelle Erledigung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hamersveldseweg 65