Heb een veiligheidsmes gekocht en de prijs is goed en een snelle levering je wordt via email goed op de hoogte gehouden. Super bedrijf zeker een aanrader.

Boven verwachting

Met mn stomme kop niet goed opgelet naar de maat van de werkhandschoenen die ik besteld had, veel te klein. Gemaild, maar de bestelling was al verzonden. Ik kreeg als bericht terug : "Beste Daniel, Bedankt voor je aanvraag tot het ruilen van een artikel. Wij zien dat de retournamekosten ten opzichte van de waarde van je bestelde artikel niet opweegt om te retourneren. Daarom willen wij je aanbieden om het product te behouden. Wij zullen het gewenste artikel gratis aan je naleveren. Hopende je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Yonta Coolsafety Klantenservice" Nou in 1 woord GEWELDIG wat een service.

Super goed

Snelle levering van een correct product. Mijn foutieve bestelling zonder problemen perfect gecorrigeerd.

super

snel en klantvriendelijk ,problemen kunnen overal zijn en worden prima opgelost.

Deskundig advies

Snel,geholpen. Teruggebeld na overleg met een collega

Correkt

Bestelling is netjes bezorgd en afgehandeld J. Verhallen Van Lith

Goede service en een topprijs

CoolSafety heeft goede prijzen en een topservice. Ben heel blij met mijn bestelde oordoppen, die ik ergens anders niet kon vinden voor dit bedrag.

Helemaal top!

Grisport werkschoenen gekocht die binnen 3 weken stuk gingen vanwege een fabricagefout. Foto doorgestuurd en zonder morren een nieuw paar toegestuurd. Echt helemaal top service!

Geen stof tot nadenken!

Ik had een stofmasker nodig en zocht nog een goede veiligheidsbril. CoolSafety kwam als beste uit mijn prijsvergelijk en bleek ook nog eens vlot en netjes te leveren. Voor de filters die tzt vervangen mogen worden zal ik zeker weer terug komen. Geen stof tot nadenken na mijn bestelling en m'n longen en ogen zijn me dankbaar.

Alles zo superfijn en snel geregeld

We hadden een foute maat besteld, maar de service was zo goed dat we twee dagen later de goede maat al hadden.

super te vreden snelle afwikkeling van de aankoop

Super mooi. gewoon goed geholpen en snel in huis een echte aanrader,

Behulpzame klantenservice

Tevreden met de vriendelijke service en het bestelde product.

Goede producten en vlot bezorgd

De begeleiding per telefoon is echt heel erg goed!

indrukwekkend

Omdat de post vertraging had, hebben ze een nieuw artikel per expresse gestuurd. Ik heb nog nooit zo'n goede service meegemaakt. Petje af !!!!! Heel erg indrukwekkend. CoolSafety is een TOPPER !!

Goede ervaring met CoolSafety.

Goede, duidelijke info en snelle verzending.

Super service

Livraison dans les temps indiqués

fantastische service!

Ik werd super geholpen door de klantendienst toen er wat mis bleek met de zending.

Beanstandung sehr kulant bearbeitet

Falsches Produkt wurde geliefert - aber dann voll erstattet, ohne Probleme, nette und entgegenkommende Kommunikation.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

het werkt gewoon zonder zeuren

makkelijk ruilen van door mij verkeerd opgeven maat handschoenen

Aantrekkelijk geprijsde producten ! Snelle bezorging

Avond ervoor besteld, volgende dag bezorgd, kwaliteitsproducten tegen een aantrekkelijke prijs

Top service!

Goed retourbeleid, krijg gewoon nieuwe toegestuurd!

Geweldige service en producten

Had oa 2 oorbeschermers besteld waarvan er eentje niet zo lekker zat, wilde deze retour sturen en omruilen voor een andere maar krijg nu de nieuwe toegezonden en mag de ander houden of iemand anders er blij mee maken. Dat is nog eens een goede service!

Perfecte service!

Wat een service! Zelden zo goed geholpen als bij deze firma. Ik kreeg een levering waarbij de kleur niet klopte. Na uitermate vriendelijk contact werd samen met mij naar een oplossing gezocht en kreeg ik de meest klantvriendelijke oplossing aangeboden die mogelijk was. Geen twijfel, met deze firma kan je zonder zorgen zaken doen!

Super service

Waar mensen werken worden fouten gemaakt en dat is ook niet erg als het maar opgelost wordt. en daar is dit bedrijf super in. Eindelijk het plakband gevonden wat ik nodig had. maar ik kreeg 1 verkeerde rol er bij. geen probleem sturen we een nieuwe. jammer genoeg weer de verkeerde afmeting. ook geen probleem ze gingen uitzoeken hoe het kon. 2 dagen later bericht dat ze nu de goede maat zouden sturen was een foutje in het magazijn. en ja hoor nu de goede maat ontvangen. Als mijn plakband op is bestel ik weer bij dit bedrijf. Bedankt voor de goede comunicatie.

Gewoon echt uit de kunst!

Ik heb beschermingsmiddelen besteld. Eén onderdeel bleek voor mij niet de goede maat. Als alles goed gaat - en daar ga ik van uit - krijg ik zonder extra kosten het passende artikel toegezonden. En het niet passende artikel hoef ik niet terug te sturen. Geen gedoe, prima service, prima klantenservice. Een vette 10!

Hamersveldseweg 65

3833 GL Leusden