Bra sortiment och bra kundservice.

Jag köpte hörselkåpor för bebis. Utbudet är på hemsidan är stort och överskådligt. Kundservice är snabba på att svara på frågor. Rekommenderas!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Perfect!

De vraag die ik voor CoolSafety had, viel helemaal buiten wat er normaal aan vragen bij hen binnenkomt en daar was ik me van bewust. Desondanks werd ik heel vriendelijk geholpen en de technische kant van mijn vraag werd uitgebreid beantwoord. Omdat ik voor dezelfde veiligheidsbril ook dezelfde vraag aan een ander bedrijf heb gesteld, kon ik de bejegening die ik als klant kreeg, goed vergelijken. CoolSafety steekt met kop en schouders uit boven de conculega die als eerste aanschreef. Ik voelde me gehoord, en kreeg zelfs de kans om mijn specifieke bevindingen over de Bollé Blast geventileerde veiligheidsbril als bescherming na een oogoperatie, te delen met de afdeling die zich bezighoudt met de productinformatie. Een verdiende 10 op 10.

zeer goede dienstverlening

alles verliep perfect - ruim aanbod - goede prijzen

Prima webshop

Er wordt meegedacht. Snel antwoord.

Snelle service !

Vlotte dienstverlening

Uitstekende service!!

Snelle levering!!

Uitstekend!

Toen een bestelling bij nader onderzoek lang zou duren, kon de order snel en eenvoudig met een korte email wisseling worden geannuleerd. Er werden zelfs alternatieven aangeraden op een niet opdringerige manier. Toen het artikel ook bij andere leveranciers niet snel te leveren bleek heb ik een paar dagen later opnieuw bij Coolsafety een bestelling geplaatst voor het aangeboden alternatief. Daarbij bleek dat zelfs de kortingscode ongevraagd was teruggeboekt en te herbruiken. Daarnaast is de uitgebreide voorraad op de website handig te filteren en wordt deze tegen concurerende prijzen aangeboden. Dit is echt wat je wil tegenwoordig, in één woord: Uitstekend!

nieuwe handschoenen

de handschoenen waren net wat te klein, zonder kosten sturen ze iets grotere op!!

De bestelling liep vlot en heb meerdere soorten doppen besteld. 1 ontvangen setje was niet wat ik ervan verwacht had, maar dit is keurig en vlot opgelost door de klantenservice. Netjes!

Duidelijke en veel informatie en top service!

Als amateur klusser zonder veel kennis van geldende regels of benodigde beschermingsmaterialen, kan ik goed terecht bij CoolSafety. De site en bij de producten staat veel informatie die ook nog eens begrijpelijk en duidelijk is. Nadat ik besteld had, wilde ik mijn bestelling wijzigen en dat werd adequaat en zonder gedoe voldaan ... beter dan ik had kunnen verwachten! Top service dus!

Snelle, duidelijke service en goed product!

Snelle levering en zeer duidelijke communicatie over de vragen die ik had mbt het product. Zeer tevreden over de site, afwikkeling en de gehoorbeschermer voor mijn zoon!

Perfect!!

Ik had wat besteld. Maar voor mij niet geschikt. Dus netjes terug kunnen sturen.

Beste service ever!

Ik had iets besteld wat niet voor ons werkte, alles werd super netjes en respectvol afgehandeld!

Altijd goede service en snelle levering!

Zeer goed. Er word altijd snel geleverd, laatste keer zelfs mijn bestelling 2x gehad haha. Foutje, maar ook weer makkelijk opgelost.

zeer goede webshop met een heel hoge klant vriendelijkheid

ik heb een produckt besteld dat in backorder was en dit zou nog enkele maanden duren voor deze terug binnen komt en hebben ze mij en andere duurdere aangeboden aan dezelfde prijs als die ik besteld heb dit was allemaal heel snel in orde super goede webshop

Goed bedrijf, voor herhaling.

Producten besteld zijn in 2 delen geleverd, w.s. v.w. voorraad, binnen een week alles binnen. prima communicatie, zowel telefonische als via de mail.

Goed assortiment, duidelijke website en snelle levering.

Goede ervaring, hebben inmiddels meerdere bestellingen geplaatst.

Service is uitstekend. Veel info.waar de bestelling is. CoolSafety is bereikbaar waar het soms nog wel eens aan ontbreekt als je bij een bedrijf wat besteld. Èn het doosje is heel erg leuk, daar wordt je al blij van.

Perfecte service

Super goede service - mijn bestelling was niet goed aangekomen, ze reageren snel en hebben dit direct opgelost. Absolute aanrader!

Prima geholpen

Zeer betaalbaar. Goede service

snelle service

Na de bestelling duurde het even voordat ik wat hoorde. Toen ik hierover belde, bleek dat de fout lag bij Post.nl. Deze hadden het pakketje afgeleverd, maar daarvan geen bericht achtergelaten bij mij. Door CoolSafety werd dit netjes hersteld.

Goed en snel geregeld

goede spullen goede kwaliteit

De handschoenen die ik altid bestel zijn altijd leverbaar en snelle bezorging

Snelle service, goede spullen

In het verleden al eens werkhandschoenen van Coolsafety besteld en nadat ik deze intensief heb gebruikt, had ik nieuwe nodig. Zeer makkelijk en eenvoudig opnieuw besteld en razendsnel geleverd. Top service.

Topservice

Goede service superrr product !

Hamersveldseweg 65

3833 GL Leusden