Goede service en snelle levering

Bestellingen worden snel geleverd en de service is helemaal in orde. Zou het zeker aanraden hier bestellingen te plaatsen.

Super service

Mijn zoon is heel gelukkig met zijn koptelefoon. Snel en netjes geleverd. Toen deze al zeer snel kapot ging door een productiefoutje was er snel en makkelijk contact en is alles keurig en snel opgelost. Super goede service.

Wauw!

Ten eerste vond ik de manier van bestellen en de snelheid van verzenden ongelooflijk top. Bleek bij aankomst dat er een defecte hoofdtelefoon bij was. Binnen de 24u kreeg ik hiervoor een heel vriendelijk antwoord op mijn mailtje en werd er kosteloos een nieuwe opgestuurd. Klantenservice!

duidelijke website en keurie levering

tijdens het bestelproces duidelijke informatie over des tatus van de bestelling

Ondanks een "winstwaarschuwing" dat bestellingen vertraging konden oplopen ivm drukte toch snel geleverd.

gewoon goed

Zij leveren gewoon binnen de gemaakte afspraken. Voor de consument gewoon, maar er zal waarschijnlijk veel tijd en moeite in worden gestoken om dit geregeld te krijgen. Mijn complimenten!

super en snel geleverd

gekeken naar de prijs is goed en snel in huis super

Zeer correcte verkoper!

Super afhandeling verkeerd geleverd artikel!

Goede prijzen en een goede (klanten) service. Kelly bedankt!

Goede prijzen en een goede (klanten) service. Kelly bedankt!

Correct en snel

Producten zijn zoals beschreven en goed verpakt. Klantendienst is vriendelijk en behulpzaam. Enkel de legerdienst kan beter.

Geweldig goed !!!

Wij ontvangen al jaren water van Coolsafety , de bezorgers zijn professioneel , in voor een grapje en komen hun afspraken na.

Puik geleverd kwaliteitsproduct.

Puike levering binnen de kortste keren naar België van een behoorlijk verpakt kwaliteitsproduct tegen concurrentiële prijs.

Bij navraag over de levering snel terugkoppeling gekregen dat de bestelling via deelorders onderweg was. Dezelfde dag alles netjes binnengekregen.

Goede service, klantgericht bedrijf

Ben nog niet eerder een bedrijf tegengekomen dat op zoveel manieren haar best doet klanttevredenheid centraal te stellen. Bedankt.

Zeer vakkundig

top bedrijf

mondmasker en spuitoveralls, top kwaliteit ,gunstig en razend snel, zeer tevreden ,dank

Er wordt met me mee gedacht en er komt een passende oplossing als je ergens mee zit.

Duidelijke website, goede prijzen snelle verzending

Uitgebreid assortiment en snelle service

Nadat ik een keuze gemaakt had voor een type oorbescherming voor ons zoontje, twijfelde ik over mijn keuze - dus contact gezocht met de klantenservice van Coolsafety. Zij hebben mij uitgebreid voorzien van advies en nog wat tips.

Geweldige service

Ik heb via Bol.com twee paar handschoenen besteld, deze zouden door CoolSafety geleverd worden, gebruik makend van PostNL als brievenbuspost zonder track & trace. Na een week had ik ze nog niet, dus ik bellen naar CoolSafety en zonder dat duidelijk was of de post nog geleverd zou worden, zijn er opnieuw twee paar handschoenen verstuurd (Bol.com adviseert om direct contact op te nemen met CoolSafety, dit is eigenlijk tegen mijn principe, Bol.com komt er gemakkelijk van af). Inmiddels heb ik de tweede zending in huis en ben ik erg blij met de service van CoolSafety. Voortaan bestel ik direct bij CoolSafety, geweldig goed bedrijf!

Geweldige klanten service!

Een van m'n bestelde onderdelen was niet op voorraad en de levering van hun leverancier duurde ook erg lang. Na contact is artikel gewisseld (gratis voor een iets duurdere variant die wel op voorraad was). Nu alles binnen en is perfect!

Altijd al gebruikte ik mondmaskers met ademfilter van 3M tijdens het hondentrimmen. Door de Coronagekte was het voor mij onmogelijk om aan fatsoenlijke mondmaskers met ademfilter te komen. Alles voor de gezondheid (ja tuurlijk). Gelukkig zijn ze inmiddels weer verkrijgbaar want deze zijn toch het meest prettig.

op en top

goede en duidelijke site met veel uitleg van de artikelen. Snelle en goede levering.

Prima zaak en goederen.

Precies wat ik zocht en voor een goede prijs. Het gaat over werkhandschoenen.

goede service

zelf bij terug zending alles netjes verwerkt

Hamersveldseweg 65

3833 GL Leusden