Zeer goede en professionele antwoorden op mijn vragen. Meedenken.

Uitstekende service

Ondanks dat ik ruim te laat was, werd er toch een vervangend artikel aangeboden na een fout aan mijn kant. Uitstekende service!!

Erg fijn hoe alles afgehandeld werd. Zonder veel moeite te doen werden al mijn wensen vervuld

SUPER VRIENDELIJKE NUTTIGE SERVICE

Het begon met een bestelling van maskers die in de zomer van 2020 had ik gedaan. Helaas waren bepaalde soorten maskers niet beschikbaar. Ik werd voortdurend geïnformeerd over leveringsproblemen. Tegelijkertijd werden opties voorgesteld: vervangende maskers of een terugbetaling. Toen na lange tijd de maskers in het magazijn verschenen, werd ik daarover geïnformeerd en kon ik een gunstige bestelling plaatsen. Er werd zelfs meegewerkt aan het oplossen van een technisch probleem met de betaling. Bijzondere bedankt voor Kelly :)

Fijne klantenservice

Ik zat al een tijdje te wachten op mijn stofmaskers en dus maar een mailtje gestuurd. Ik werd vriendelijk geholpen en ze hebben mijn bestelling ge-upgrade zodat ik eerder mijn producten kon ontvangen.

Dank voor uw fijne service/snelle reaktie en bezorging. Top geregeld!

Dank voor uw fijne service/snelle reaktie. Top!

Fantastisch, denken met je mee

Zeer adequate oplossing voor mijn vraag. Kom hier zeker nog eens terug!

Goed materiaal en snelle levering

Bestelling van PF3 maskers verliep zeer goed en het materiaal voldoet prima

een super service!

snel en goede service van dit bedrijf

Goede service. Ruimhartig retourbeleid

Fijne en eerlijke webshop, snelle service en een ruimhartig retourbeleid.

Erg klantvriendelijk. Snelle levering.

Omdat de kosten voor terugzending hoger waren dan de kosten van het aangekochte artikel mocht ik het artikel houden! Super service!

Zeer klantvriendelijk, hoogwaardige kwaliteit

Verkeerde maat van artikel besteld, wordt kostenloos vervangen door ander (duurder) model aangezien initiële model niet kleiner verkrijgbaar was. Geweldige service!

Uitstekende service

Uitgebreid assortiment, goede klantenservice. Als toch iets niet helemaal in orde is wordt er snel naar een oplossing gezocht met als doel de klant tevreden te stellen. Snelle service en zeer vriendelijk. Erg tevreden klant!

Perfecte service!

Uitstekend. Snelle communicatie en snelle levering! Product top.

Betrouwbare en snelle service

Vanwege een misverstand tussen mij en de postbode leek het erop alsof mijn pakketje niet geleverd was. De medewerkers van Coolsafety waren meteen bereid om, in afwachting van het onderzoek naar waar het pakketje gebleven was, de producten nogmaals te versturen. Omdat het gehoorbescherming betrof die ik enkele dagen erna ook nodig had was dit helemaal fantastisch. Bedankt!

Snel en betrouwbaar.

Wat er beloofd wordt, komen ze ook na. Handschoenen besteld en precies de goede gekregen voor een lage prijs. Ik kom hier zeker weer.

Uitstekende producten en prima service

Uitstekende producten en prima service Heb me laten adviseren welke FFP2 mond maskers langdurig te dragen zijn zonder ze af te zetten,dit in verband met werken in een omgeving waar coronabesmetting snel is op te lopen. Zeer goede uitleg zeer goed advies en de maskers zijn inderdaad langdurig draagbaar zonder dat de ademcapaciteit bemoeilijkt wordt. Prima toko ga zo door jongens (en meisjes) :-)

Fijne site

Fijne site, overzichtelijk. Snel gevonden wat ik zocht, en snel verzonden.

snelle verzending, goede nazorg/klantenservice

Top webwinkel, als een product niet helemaal is zoals je verwacht had bieden ze een perfecte oplossing om alsnog er voor te zorgen dat je het gewenste product krijgt, middels hun goede retour procedure.

bestellen super eenvoudig ren levering dag erna perfect

het kan gewoon niet beter het is perfect

goed kijken wat je koopt en wat je erbij moet bestellen aan evt. accessoires

Twee maskers besteld, prima masker (3M), alleen bestaat het uit verschillende onderdelen. Het werd me van de website niet duidelijk dat je al deze onderdelen los van elkaar moet bestellen. Dus eerst maskers met twee losse filters besteld. Daar ontbraken de filterhouders. Die besteld (dus twee keer verzendkosten) en toen bleek dat ik ook nog kapjes had moeten bestellen. Toen maar eens gebeld en contact gehad met een zeer vriendelijk dame, die snapte waar ik tegenaan liep. Ze kwam me tegemoet door de kapjes én de verzendkosten voor haar rekening te nemen, echter werd er slechts één set kapjes gestuurd daarom nu net de laatste set kapjes besteld, met opnieuw de verzendkosten :( Ik zou coolsafety absoluut aanbevelen als duidelijk op de site zou staan wat je nodig hebt als je voor de eerste keer maskers besteld. De levering was supersnel en de klantenservice vriendelijk en behulpzaam.

Ik wilde mijn bestelling anuleren dat konden ze helaas niet ongedaan maken. Hebben ze een hele goede oplossing voor gevonden. Zeer tevreden Aardige mensen, fijne service.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijke salesafdeling en producten super snel geleverd.

Altijd goede service en levertijden

Goede service en snelle levertijd,meestal 1 dag. Nu met covid sommige produkten uitverkocht,belletje gedaan en alternatief aangeboden gekregen in het voordeel van mij. Keep up the good work. Met vriendelijke groet. J.v.d.Donk

Goede en snelle service

Maatvoeringen zijn goed en producten komen overeen met de productinformatie op de site.

Hamersveldseweg 65

3833 GL Leusden