Top Support!

Scherpe prijzen Snelle reactie op vragen via de mail! Keurig en simpel retour systeem via de site!

top service altijd

top service altijd

Zeer coulant retourbeleid

Ik mocht het produkt alsnog houden

Prima gedaan!

Goede kwaliteit, snelle service

Alles verliep zeer vlot! Zeer aan te raden!

Na wat strubbelingen over de levering een prima oplossing aangeboden

Elke keer als ik iets bestel is het met een paar dagen hier... het is werkelijk geweldig hoe het elke keer weer geregeld word. Ik beveel cool safety zeker bij iedereen aan.

Mooie producten en prima service

2 gehoorbeschermers besteld en helaas was er 1 niet onbruikbaar. Na snel contact met Coolsafety kreeg ik direct een goed werkend vervangend exemplaar toegestuurd. Perfect geregeld!

Snelle bezorging, goed assortiment, top service

Ik heb hier oordopjes besteld. Was in een goede aanbieding. Producten heel snel binnen en klantenservice is ook goed. Dik tevreden!!

Zeer klantvriendelijk!

Het product dat ik bestelde was niet meer op voorraad. Zonder problemen kon dit vervangen worden voor een iets duurder product tegen dezelfde prijs! Top!

Al meerdere producten besteld en elke keer snel geleverd en precies zoals omschreven. Had wat gedoe met het juiste product te vinden met de juiste afmetingen. Snelle en goede hulp via de mail en erg vriendelijk personeel.

Snelle service en keurige afhandeling van het retour beleid omdat ik zelf per ongeluk te klein besteld had. Top geregeld

fantastisch geholpen

Na drie maanden wachten op een masker dat uit Amerika moest komen even gebeld met Coolsafety. Binnen 5 minuten geholpen met een duurder masker voor dezelfde prijs. Top!

Super service en snelle levering

Heel snelle levering en top service

Klantvriendelijkheid oplossingsgericht

Er vriendelijk en lost problemen meteen op. Super!

behulpzaam en klant gericht

Het masker wat ik had besteld was helaas niet op voorraad en de leverdatum was onbekend Coolsafe ,boot mij een masker aan dat wel direct leverbaar was, maar wel in een duurdere prijsklasse. het prijsverschil namen zij voor lief zodat ik wel mijn schuurmasker op tijd had. dat vind ik nou eens service van de bovenste plank, Top geregeld.

Hallo, Geweldige service, snelle levering en goed verpakt.

Snel en goed

Perfect zoals gevraagd

Geen poespas Gewoon perfect zoals voorgesteld

Snelle levering en goede service

Nette en snelle bezorging. We hadden te grote werkhandschoenen besteld. Ruilen Keurig opgelost.

Goede prijzen en sublieme service

Was op zoek naar Craft onderkleding en vond hier de beste prijzen. Bij het retourneren van 1 artikel werd buiten een hokje gedacht en werd me een mooi aanbod gedaan.

Goed bedrijf klantvriendelijk

Bestelling niet naar me zin Dit is keurig opgelost !!

Geen goed adres

Snelle en betrauwbare service en duidelijke product voorraad, en product informatie.

Na oorkappen besteld te hebben die na 1 dag al stuk waren en van ze hoofd zakte . Gelijk goed contact met klantenservice en passende oplossing gevonden. Erg blij met goede contact en service van deze site. Zeker aanrader

Ik had de verkeerde maat besteld en toen kreeg ik nieuwe werkhandschoenen toegestuurd en mocht de verkeeerde maat houden!

Hamersveldseweg 65

3833 GL Leusden