Topservice! Ik ben een zeer tevreden klant!

Zeer vriendelijk! Vlotte levering! Topkwaliteit!

Duidelijke website snelle levering

Alles naar wens

Klasse

Denken samen mee, flexibel en goede service.

Zeer degelijk materiaal, prijs kwaliteit, top!

Snelle service en zeer goed materiaal geleverd

Uitstekende service

Bestelling geplaatst, bleek tijdelijk niet leverbaar. Voor de zelfde prijs een duurder alternatief gekregen

Alternatief product

Mijn bestelde halfgelaats masker was niet op voorraad, daardoor heb ik een duurder alternatief gekregen. Werkt uitstekend! De website is ook heel gebruiksvriendelijk door de specificaties die je in kan zien. Zo heb ik de juiste filters kunnen kiezen bij mijn 3m halfgelaats masker.

prima product, prima prijzen

kende het bedrijf niet maar door een actie van Crafft kleding heb ik voor het eerst kennis gemaakt. wel hoog aankoopbedrag voor gratis levering. Ik ben tevreden, voldoet aan de verwachtingen.

Goed geholpen

Waren problemen met de stofmaskers die niet geleverd konden worden. Contact gehad met de klantenservice en zij (Marlies) heeft mij goed geholpen met een andere nog betere stofmasker. Bedankt nogmaals

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Ondanks de drukte zorgen ze toch binnen 2 werkdagen contact op te nemen om de klant te woord te staan om zo het voorraadprobleem in de voordeel van de klant op te lossen. Dikke duim.

Initiatief voor late levering lag bij mij

Een bestelling van half januari heb ik eind februari nagebeld. Dat kan niet de bedoeling zijn. De verantwoordelijkheid/ service zou bij de leverancier moeten liggen in deze tijd waarbij alle bestelde zaken vaak (ondanks corona drukte) al de volgende dag worden geleverd. Na contact per telefoon zeer vriendelijk en hulpvaardig geholpen door een aardige dame.

Geweldig.

Werklaarzen besteld ik zie 1 op Voorraad krijg ik een mail dat ze niet meer in voorraad hebben. Verder hoor ik niets gebeld krijg ik uit coulance een andere aan geboden super. Deze hadden ze ook. Niet in voorraad vrijdag opnieuw gebeld met spoed is er voor mij toch de schoenen regeld en op gestuurd maandag om 12.30 ontvangen. Aangezien ik 4 uur moest vertrekken kwam het goed uit. Complimenten aan dat mevrouw die alles heeft geregeld dikke 10+ voor haar!

Top levering

Echt super filters besteld. Passen perfect. Levering volgens afspraak. Nooit meer iets anders.

Vlotte levering, duidelijke Website

Ondanks de drukte, toch een snelle levering.

Bestelling snel geleverd

Geweldig bedrijf, alles wat ik bestel is de volgende dag in huis. En ook de FFP3 mondmaskers die overal moeilijk verkrijgbaar zijn snel geleverd en voor een goede prijs.

Service en snelheid is top!

Top bedrijf, reageert snel, goede producten en prijs, snelle levering en fijne service.

gewoon top

snelle levering ,,echt kwaliteit .gewoon zo door gaan . bestel zeker vaker

Snel geleverd uitstekende service

Flink wat winterkleding besteld, alles supersnel geleverd. Helaas past één item niet optimaal maar ook dat was supersnel geruild voor een maatje groter. Goed adres voor werkkleding.

Goede klantendienst Snelle hulp

Geweldige klanten dienst die snel een oplossing helpen zoeken en aanbieden.

Prima service!

Zeer snel geleverd. Het heeft langer geduurd om een keuze te maken uit heel het leuke assortiment dan de levering. Mijn zoon is super tevreden met zijn regenboogkleurige hoofdtelefoon. Super bedankt!

Hier koop ik graag !!

Betrouwbaar en klantgericht. Billijke prijzen en uitstekende kwaliteit. Zeer goede communicatie. Uitstekend retourbeleid.

goed, snel en betrouwbaar.

Hoofdtelefoon en oordopjes ( proefpakket) besteld. Snel en goed geleverd. Goede kwaliteit. bij nader inzien bleek ik de headphone niet nodig te hebben. Geen probleem met retourneren. Aanbevolen.

Klantgerichte service

2x artikel besteld, snel geleverd. 1 artikel ging retour omdat ik dit verkeerd had gedaan. Bij de retour zending is het eea mis gegaan, waardoor ik het pakketje terug kreeg. Na een telefonisch onderhoud (waarbij CoolSafety ook nog eens makkelijk te bereiken zijn) mocht ik het artikel houden en was het opnieuw retourneren niet nodig. Dat is zeer klantgericht werken en dat waardeer ik. Zo'n service zie je tegenwoordig niet vaak meer.

goede service

snelle reactie op vragen en zorgen, indien nodig, voor correcte en goede oplossingen.

Goede service, zeer behulpzaam, en denken probleemoplossend indien er problemen zijn!

Top service , hebben mij super goed geholpen

Wat een service nooit meegemaakt , mailtje gestuurd onmiddellijk actie ondernomen, uit dank nog extra bestelling geplaatst .

Hamersveldseweg 65

3833 GL Leusden