Levering op tijd en volgens internet brochure. Helaas na de betaling en bevestiging van betaling een “hoax ?” mail gekregen dat de betaling nog niet is uitgevoerd.

Goed en snel!

Jammer dat ik alleen geen track and trace kreeg en onverwachts dus een pakket heb gemist, daarom puntje minder, verder snel en goede site met goede hulp.

Super snelle service

Het is een duidelijke website. Levering was snel en goed verpakt !

voortreffelijk

eenvoudige bestelling mogelijk, zonder ingewikkeld gedoe. snelle en juiste levering.

Fantastische service

Heel fijn geholpen na een niet leverbaar product, snelle levering en prima producten!

Stay cool be safe

Snelle levering van hoge kwaliteit mondmasker. Een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Bedrijf was mij aangeraden door een vriendin die reeds besteld had en zeer tevreden was. Dus nu beide glimlachend achter een masker weliswaar maar wel de beste!

Ondanks de drukte, snel en 'safe' geleverd!

Order werd netjes de volgende dag geleverd bij ons in Zeeland. Nette prijzen. Duidelijke website. Gewoon Top!

Super snelle levering, echt top.

Levering van de mondkapjes vond binnen 2 dagen (!) plaats. Goede prijs en snelle levering in deze moeilijke tijden. Compliment.

Ook al hadden ze niet alles op voorraad ze gaven gelijk advies voor opties en snelle levering.

snelle correcte service.

Goed en snel

Zeer snelle en correcte levering!

Zeer interessante prijzen en snelle levering

Voordelige prijzen en na 1 dag al geleverd. Top

Top levering top service en top prijs/kwaliteit

Top levering top service en top prijs/kwaliteit

Super service en prima vervangende kapjes

Zo nadat ik kapjes had besteld,die niet zo fijn waren met de bril ,en erg klein waren ,gemaild en moet zeggen super hoe ze dit opgelost hebben. hHeb een nieuwe doos met ffp3 kapjes die wel werken en ook met de bril geen probleem zijn. Super bedrijf als het gaat om service en snelheid..

Ruim aanbod tegen juiste prijs

Ruim aanbod tegen een juiste prijs. Levering op tijd. Ook vriendelijke klantenservice wanneer je belt Puntje voor verbetering: bij sommige overzetbrillen staat dat deze niet geschikt zijn voor brildragers.

Buitengewoon goede en persoonlijke service!

Binnen 14 uur waren al onze bestellingen al geleverd! Kwamen tot de ontdekking dat we per ongeluk een verkeerd paar werkhandschoenen hadden besteld. Een zeer vriendelijke medewerker heeft ons meteen het juiste paar nagestuurd, fantastisch!

Uitstekende klantenservice

We hadden per ongeluk iets besteld wat niet op voorraad bleek te zijn. Daar werden we meteen op geattendeerd en verschillende opties aangeboden. We hebben gekozen om het bedrag terug te vragen en dat werd meteen geregeld. Vriendelijke en snelle klantenservice.

Goede service!

Goede service van Coolsafety! Bezorging van GLS is minder.

Boven verwachting hoe snel er geleverd werd

Om 17.00 besteld de volgende ochtend in huis, ik wist niet eens dat dit mogelijk was! Mijn complimenten.

Snelle levering, sympathieke service!

Superservice!

Door eigen slaperigheid een artikel besteld wat al in backorder stond. Pas na een week eens gebeld, en de order werd direct aangepast naar voorradig artikel en dezelfde dag nog verstuurd. Net op tijd, want artikel nodig voor doorgang werk.

Topservice !!

Ruim aanbod, goede prijzen en supersnelle verzending, kortom Topservice !!

Prima service na telefonisch overleg

Telefonisch de levertijd van mijn bestelling nagevraagd. Bleek mijn artikel niet meer leverbaar. Gied geholpen aan een alternatief en gelijk de order omgezet door jullie. Goede service.

Did what they had to do

Per ongeluk de verkeerde oorkappen opgestuurd, maar dit was geen probleem. Vriendelijke en snelle customer service en krijg alsnog de juiste oorkappen opgestuurd.

Super snelle levering

2 moldex half gelaat maskers plus filters aangeschaft. De maat, aangegeven in de tabel klopte precies. De bestelling was zeer snel in huis. Kijk, zo hoort het!

Hamersveldseweg 65

3833 GL Leusden