Scherpe prijs en super service

Afgelopen december mijn eerste aankoop gedaan bij CoolSafety. De producten waren snel geleverd en zoals omschreven. Helaas een maat te groot besteld, maar snel en netjes afgehandeld. Een echte aanrader!

Meer dan uitstekende service

Een fijn en betrouwbaar bedrijf met super goede service.

Duidelijke website, zeer snelle levering, product als omschreven.

Snel, scherpe prijs en kwaliteit!

Snel geleverd, scherpe prijs en kwaliteit producten!

Goede ervaring met top service!

CoolSafety verwerkt de bestelling snel en goed. Een item ruilen voor een andere maat is bijna een feestje, zo gemakkelijk gaat het. Niets is te veel, bij vragen wordt je goed en vooral vriendelijk te woord gestaan. Voor producten van Craft kom ik zeker nog een terug bij CoolSafety.

Ondanks dat ik mijn bestelling net voor de feestdagen plaatste, werden de spullen snel geleverd. Ik heb nu weer sterke handschoenen om te gebruiken op ons boerenbedrijf!

geen telefonisch contact

slechte bereikbaarheid....had meer van dit bedrijf verwacht pas dan aub uw website aan bestellen en volgende dag geleverd...wat een flauwekul....sorry

Super goede ervaring, bij Cool Safety is de klant koning !

Reeds enkele malen gekocht bij Cool Safety en heb steeds het gevoel dat ik echt als klant word behandeld en niet als nummer.

Snelle levering, goede kwaliteit en goede klantenservice

Als particulier heb ik één shirt besteld via CoolSafety. De levering was snel. Ook het contact met de klantenservice heb ik als goed ervaren. Ik raad CoolSafety zeker aan!

Duidelijke website, faire prijzen en snelle en correcte levering

2020 het jaar van de mondkapjes. Na een korte zoektocht, deze website gevonden. Goede materialen voor een nette prijs. Ondanks einde jaar drukte snel geleverd.

zeer tevreden!

zeer tevreden over producten en geboden service van CoolSafety!

Super persoonlijke en vriendelijke hulp, alsof je in de buurtwinkel om hoek staat

Ik heb de telefonische hulp als erg persoonlijk, rustig, vriendelijk en behulpzaam ervaren. Ik heb Marlies 2 keer gesproken voor advies. Ik had alsnog per ongeluk een product besteld met enige levertijd. Dit had ik over het hoofd gezien. De volgende dag heb ik hierover gebeld om het product om te zetten naar een ander direct leverbaar type. Dit kon gelukkig nog en de meerprijs heeft CoolSafety voor eigen rekening genomen. Echt een top service. Dit kom je nauwelijks meer tegen.

Goede kwaliteit wat je koopt

Uitstekend!

Makkelijk bestellen via de overzichtelijke site, en snel bezorgd. Het bestelde is goed ingepakt en met zorg verpakt. Je wordt goed op de hoogte gehouden door e-mails, en door de track en trace code makkelijk te volgen.

Fijne craftkleding voor een superprijs!

Kwalitatieve sportkleding en onderkleding waar je normaal gesproken veel meer voor betaald!

super tevreden

super tevreden, redelijke prijzen... enige minpuntje: ik koop me blauw omdat ik zo veel nuttige dingen vind.

Ik ben nog aan het wachten

Een gedeelte van de bestelling kwam in 2 doosjes apart geleverd. Op een gedeelte van de bestelling ben ik nog aan het wachten. Ik weet echter niet hoe lang het nog gaat duren.

Heel goed!

Professioneel en zonder problemen!

Doen wat ze verkondigen.

Doen wat ze verkondigen

Top bedrijf mooie producten voor een goede prijs

Top bedrijf mooie producten voor een goede prijs

Super snelle levering en veel keuze

op internet gezocht en en op de site van coolsafety veel keuze en was snel geleverd.

TOP SERVICE

SUPER SNELLE EN PERFECTE LEVERING

Zeer goede service, kwaliteit en snelle levering. Ook het online contact verliep vlekkeloos. Zeer betrouwbaar! Zal zeker nog eens bestellen.

Snelle levering en scherpe prijzen!!

Snelle levering en scherpe prijzen!!

Supersnel geleverd

Levering was supersnel. Info mbt levering was ook prima. En product info was ook goed. Top dus!

Hamersveldseweg 65

3833 GL Leusden