Bij deze bestelling ben ik weer zeer goed geholpen, alles verliep soepel en de kwaliteit van de producten is zoals beloofd. Dit is mijn Winkel voor werkspullen en beschermmiddelen! Jullie zijn ook heel snel en effectief met een reactie geven op mijn vragen, en dat stel ik ook op prijs. Bij deze - hartelijk dank!
Coolsafety heeft een duidelijke website met mooie producten. Mijn spullen zijn ongelooflijk snel geleverd, dat was ik zeer verbaasd over. Ik mis bij de producten soms qua specificaties wat info. Maar vooral hoe de kleding valt qua maatvoering. Verder vind ik de verdeling tussen de shops en de artikelgroepen onduidelijk
Duidelijke site met actuele voorraad. Bestellen betalen leveren allemaal heel gemakkelijk
Voor het eerst een bestelling geplaatst maar zeker niet voor het laatst! Uitstekende service, heel behulpzaam en nette snelle levering! Ook vragen via de mail worden snel beantwoord. Daar kunnen veel leveranciers een voorbeeld aan nemen is onze ervaring!
Wat een ongekende service, ik wist niet dat het nog bestond. Erg vriendelijk, behulpzaam en meedenkend aan de telefoon.
Twee keer een bestelling gedaan zeer snel geleverd. Van de eerste bestelling was er een maat die voor mij te klein was ,dit is super opgelost .
Top producten! Goede service, erg klantvriendelijk.
Makkelijk en snel bestellen tegen superscherpe prijzen, goede en correcte levering!
Dinsdag een aantal kledingstukken besteld en woensdagochtend direct in huis. Super geregeld, heel erg blij mee!
Ik heb 4 weken geleden een bestelling geplaatst en heb 2 dagen geleden gebeld en kreeg gelijk een bandje met het slappe excuus dat jullie vanwege corona slecht bereik zijn en dat ik beter een email kan sturen nou dat heb ik 2 dagen geleden meteen gedaan en tot op de dag van vandaag nog geen reactie ontvangen. De bestelling is heel belangrijk voor mij en mijn collega want wij lopen nu het gevaar om longbeschadiging te krijgen vanwege het werk wat wij doen.
Hey Sander, We hebben meerdere malen geprobeerd om met je in contact te komen om samen naar een oplossing opzoek te gaan. Helaas heb je op onze mails en telefoon niet gereageerd. Toch zouden we als nog graag in contact met je willen komen. Service staan wij voor en zulke berichten doen ons zeer! Zou je contact met ons willen opnemen? [email protected] en/of bellen mag ook! ^Kelly.
Een leuk bedrijf om een schoolopdracht uit te voeren of stage te lopen.
Mijn ervaring is zeer goed en de produkten zijn top en van goede kwaliteit mijn zoontje gebruikt al maandenlang de oorkapjes van deze bedrijf en wij zijn heel tevreden dus ik raad het zeker aan als je goede kwaliteit en service zoekt voor een mooie prijs.
Got a quick and clear reply from client service, fast shipping, great store
Ik heb gebruik gemaakt van de Craft actie. Zeer scherp en dan ook nog snelle levering, prima service. Aanrader voor familie en vrienden, wat ik inmiddels ook gedaan heb.
Al 2 keer besteld en al twee keer zeer snelle en correcte levering.
Omwille van het grote succes van hun Craft-actie (OP=OP) waren er wat problemen met de voorraadstatus en de termijn waarin de bestelling werd afgeleverd. Maar dit werd professioneel opgelost mét excuses.
Originele beoordeling
Volledig af te raden. Niet serieus. Niet professioneel. Niet betrouwbaar. Er staan artikelen op de webshop die niet in voorraad blijken te zijn, waardoor mijn bestelling al 2 maal is aangepast. Ik wacht ook al 2 weken geduldig op mijn bestelling. Zeer trage communicatie. Te vermijden webshop. Gewoonweg ondermaats. Ik moest een halve ster geven want 0 sterren was niet mogelijk. Anders had ik gewoon 0 sterren gegeven. Los het op jongens.
Snelle levering na bestelling. Prima zaken doen
Snelle afhandeling van een manco met een goede alternatief, spreekt respect uit naar de klant.
Originele beoordeling
Deze mooie aanbieding op Craft kon ik niet laten liggen. Eind van de middag besteld en de volgende ochtend al in huis!
Wat een superfijne webshop is dit. Duidelijke informatie over de producten (Craft kleding in mijn geval) en een eenvoudige bestel flow. Snelle levering en zelfs nog een persoonlijk berichtje directie mijn bestelling (en dat in de avond!). Onderscheidend en verrassend.
Vriendelijke medewerkers die kundig advies geven. Eerlijke, scherpe prijzen en snel geleverd. Ik ga zeker vaker bij CoolSafety kopen!
Er was in 1e instantie een leveringsprobleem. Hierover gebeld en gemaild. Prima oplossing gevonden. Geweldige klantenservice Goed bereikbaar via telefoon en mail Medewerkers echt betrokken bij de klant.
Had mijn masker na lange tijd niet binnen. Toen ben ik goed geholpen en zijn we tot een perfecte oplossing gekomen, een voorradig artikel is mij zonder kosten opgestuurd. Ik dank de medewerkers die mij geholpen hebben
Originele beoordeling
ik heb bijna een half jaar geleden een masker besteld bij coolsafety. op de website stond dat het masker op voorraad was en dat ik hem binnen een week binnen zou hebben. Nu was dit tijdens de corona tijden, dus ik had begrip gehad voor het uitlopen van de leverening. Echter had ik twee maanden later helemaal niks gehoord en had ik het masker nog niet binnen. Na een belletje kreeg ik te horen dat het wat later zou worden, en als ik niet wilde wachten kon ik mijn geld terug krijgen, ook acceptabel. Vier maanden na bestellen heb ik nogmaals gebeld en ik kreeg nu te horen dat mijn masker 7 september weer op voorraad zou zijn, en een aantal dagen later bij mij binnen. Ik heb nu lang genoeg gewacht, en het masker is nog niet binnen. Ik ben teleurgesteld...
Stoffilter, vanwege de corona, was niet voorradig voor een M3 volgelaatsmasker. Prima geadviseerd voor een goed alternatief zodat levering binnen 2 dagen toch mogelijk was. Zeer tevrede
Alles goed uitgezocht en geregeld, een echte aanrader! Kelly van de helpdesk is echt een topper!!!!
Hamersveldseweg 65
3833 GL Leusden