Pluspunten

makkelijk bestellen. Goed wasbaar.Goeie maten.En vlug in huis en goedkoop.aan te bevelen voor eczeem.

Pluspunten

Snelle levering en zeer goede service! Kreeg de bestelling van oordopjes per ongeluk dubbel toegestuurd en mocht deze houden! Dus zeer tevreden met de afhandeling.

Pluspunten

Geweldige service!!!

Pluspunten

Snel en heldere service!

Pluspunten

Net service die meedenk in de producten die je noig hebt, Willen je echt helpen :)

Pluspunten

Super server, goede advies en behulpzaam voor je alle wensen. Het product is boven mijn tevredenheid.

Pluspunten

Kijk,kijk als dit geen goede service is......Ik wilde in mijn onschuld een service set voor mijn oeroude bj1989 Peltor H7 bestellen. Tel navraag bij Coolsafety: ja bestaat nog. Bij aankomst blijkt hij toch niet te passen ondanks vermelding van 3M geschikt voor H7. Opnieuw telcon met Coolsafety, we kunnen dit gaan uitzoeken dit neemt wat tijd in beslag en om tijd te besparen kunnen we ook een nieuwe Peltor III sturen,die ik de volgende dag al in huis had. Dus als dat geen perfecte service is, weet ik het niet meer. Bedankt mvg H.van Mil Weurt dd140818

Pluspunten

goed verpakt, en geleverd zoals beloofd. Prima !!

Pluspunten

snelle levering, ruim assortiment, prima stofmasker, veel beter dan de bouwmarkt

Pluspunten

vlotte en correcte afwerking van de bestellingen perfect

Pluspunten

Als je vragen hebt wordt je altijd en snel met de juiste vraag geholpen. Ze luisteren echt naar je vragen en stellen je dan gelijk de juiste dinge voor.

Stuur een track en trace link mee. Dat mis ik alleen

Pluspunten

Snelle reactie Snelle levering

Heb ik niet kunnen vinden

Pluspunten

Zeer behulpzame klantenservice, snelle levering,doen wat ze beloven!

Pluspunten

Altijd zeer behulpzame CS, nooit klachten. Snel geleverd!

Pluspunten

Vandaag besteld, morgen geleverd. Supersnel en nog gratis ook wegens een actie.

Pluspunten

Zelfs 's avonds nog telefonisch bereikbaar voor uitleg over producten en de volgende dag alles netjes geleverd.

Verschillende telefoonnummers voor de verschillende webwinkels, zodat men kan weten voor welke je belt en je niet het idee hebt verkeerd verbonden te zijn.

Pluspunten

Pluspunten

Goede uitstraling. Helemaal top!

Geen!

Pluspunten

Dit weekend een zeepkistenrace georganiseerd. Aangezien velen van ons “kantoorhanden” hebben, moesten deze goed beschermd worden. Handschoenen in alle maten voor handen (letterlijk en figuurlijk). Snel geleverd en goede kwaliteit. Ik raad Coolsafety zeker aan!

Pluspunten

Wat een leuk bedrijf! Naast de spullen die ze verkopen (topkwaliteit voor een eerlijke prijs) zijn ze snel en adequaat.

Pluspunten

Goede service, zeer klantvriendelijk.

Pluspunten

Per ongeluk de verkeerde oordopjes besteld en ik kreeg gratis de juiste toegestuurd. Deze service is echt super goed en zie je maar zelden.

Voor mij zijn er geen verbeterpunten.

Pluspunten

Uitstekende service en breed assortiment!

Hamersveldseweg 65

3833 GL Leusden