Pluspunten

Zeer toegankelijke mensen, meedenkend in wat er nodig is, gastvrij, gul met samples om t juiste te leveren.

Kan ff niks bedenken..

Pluspunten

zeer hooge kwaliteit.,supper werk materiaal,de beste artikellen voor je veiligheid,in elk soort werk.zeer klant vriendelijk.top service.,erg goede uitleg bij vragen. wij zullenl vrienden en collegas en familie vertellen over de geweldige service en werk materiaal ,die ze bij u bedrijf kunnen bestellen. enz,enz.

ik vindt dit bedrijf te gek,geweldig.ga zo door,ik wil iedereen aanraden om bij dit bedrijf te bestellen.

Pluspunten

Ik ben onwijs goed te spreken over coolsafety. Het contact met de winkel was prettig en ze reageren snel. Spoedige levering, helemaal top! Deze webshop is zeker een aanrader.

geen tegenvallers

Pluspunten

Goede service, fijne klantenservice en helpen je graag. Ik heb goede oordopjes ontvangen. Ik zal hier zeker vaker bestellen en raad dit bedrijf zeker aan!

Pluspunten

Goeie service en erg klantvriendelijke. Ik zal zeker vaker bestellen via deze website!

Pluspunten

Super snelle levering. Alles volgens belofte. Oordopjes zitten perfect

Pluspunten

snelle service, zeer klantvriendelijk, duidelijke uitleg en snelle reactie

Pluspunten

Goed bedrijf leverd snel en goede producten. Neemt de klant serieus. Echte Aanrader!

Ga zo door!

Pluspunten

ben altijd goed geholpen en af en toe ook actie's blijf mijn bestellinge doen

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering

Pluspunten

heel snelle levering

Pluspunten

Kwaliteitsartikelen, snelle levering, niet duur.

Pluspunten

Kwaliteit!

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Bij een vraag over het geleverde product is direct actie ondernomen en op correcte manier opgelost.

Pluspunten

Super service, snel geleverd. Per ongeluk de verkeerde oordopjes besteld en ik kreeg de juiste oordopjes direct na gestuurd. Deze service is perfect.

Voor mij zijn er geen verbeterpunten.

Pluspunten

Binnen No time de oordoppen binnen! Goed geregeld!

Pluspunten

Zeer scherpe prijzen. Snelle en correcte levering. Zeer snelle en vriendelijke service.

absoluut geen.

Pluspunten

Zeer snelle en coulante service in een dringende situatie

Pluspunten

Ontzettend goede en snelle klantenservice, heel uitgebreid assortiment voor goede prijzen, makkelijk in bestellen, snelle verzending, kan eigenlijk alleen maar goede punten bedenken. Ik kom hier zeker weer bestellen!

De website vond ik persoonlijk licht irritant in gebruik maar dat natuurlijk geheel aan mij en/of mijn browser liggen.

Pluspunten

Tot 2x toe is de oorkap van onze dochter kapot gegaan, er wordt hier totaal niet moeilijk over gedaan en ze sturen gelijk een nieuwe op. Echt super service van dit bedrijf!! Na de 2de keer kregen we hun nieuwste model toegestuurd hier zat een klein stukje los van het gedeelte wat over het oor gaat ook daar kregen we een vervangings-set voor opgestuurd.

Misschien iets betere kwaliteit controle toepassen.

Pluspunten

Goede adviezen gekregen.

Het vandaag besteld morgen in huis klopte in mijn geval niet. Dit is mijn inziens de schuld van de pakketbezorger.

Pluspunten

Erg tevreden! Bestelling was snel in huis en slaap al stuk beter

Pluspunten

Goede communicatie, snelle service. Zeer tevreden!

Pluspunten

Buitengewoon vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan door Joost. En zeker niet onbelangrijk met kennis van zaken zoals nu gebleken is. De maskers in combinatie met de mondkapjes werken perfect!

Ga zo door!

Hamersveldseweg 65