Zeer goede service

Zeer goede en (klant)vriendelijke service! Na een snelle levering van de producten bleek er een ander product geleverd te zijn als besteld. Hierover contact gehad waarna er mij direct aangeboden het bestelde artikel kostenloos na te sturen en mocht het verkeerd geleverde artikel houden.

Vlug en oplossend antwoord.

Na mijn vraag, binnen het half uur een antwoord met een voldoening gevende oplossing.

Snelle levering en service gerichte levering van de bestelde producten

De vlotte levering van de bestelde producten is heel goed, in de avond bestellen de volgende dag geleverd, daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ook de een retour bestelling wordt zorgvuldig en adequaat opgelost.

Perfecte service/ koptelefoon

Gisteren besteld vandaag in huis. Uitstekende informatie en zeer snelle reactie op vervolg advies

krek wak wol.

ik koop mijn brillen altijd bij cool safety. Het zijn wel veiligheidsbrillen maar ze passen perfect. Ik heb er bijvoorbeeld 2 op mijn pet en kan ze wisselen. Ze blijven goed zitten. Ook op de motor onder de helm bevallen ze mij prima.

Hier wil je bestellen!

Duidelijke website en een super snelle levering. Ik bestel veel online, deze site overtreft alle verwachtingen.

Zéér goede service maar terugbetaling wacht lang

Door een probleem bij PayPal werd er drie keer betaald buiten mijn wil. Ik bestelde dan nog eens met Visa. Alles werd correct geleverd, slechts 1 bestelling na gewone vraag per mail. Hoewel ik nog steeds wacht op de terugbetaling door Coolsafety van mijn drie keer teveel betaalde €93.11 CoolSafety BV - negatief93,11 EUR 31 Dec. Betaling Transactiegegevens worden geladen voor CoolSafety BV - negatief93,11 EUR 31 Dec. Betaling CoolSafety BV - negatief93,11 EUR 31 Dec. Betaling CoolSafety BV - negatief93,11 EUR 31 Dec. Betaling Transactiegegevens worden geladen voor CoolSafety BV - negatief93,11 EUR 31 Dec. Betaling CoolSafety BV - negatief93,11 EUR 31 Dec. Betaling CoolSafety BV - negatief93,11 EUR 31 Dec. Betaling

Snelle levering, vriendelijke service

Ruim assortiment, vriendelijke afhandeling, snel geleverd.

Goede service!!

Als ik bel heb ik snel iemand aan de lijn. Ik voel me goed geholpen. De laatste keer dat ik bestelde kon ik een artikel niet geselecteerd krijgen. Ik belde en binnen 5 min had Gio van Coolsafety dit opgelost. Dat vind ik super!

geweldige service!

Mijn verkeerde bestelling werd onmiddellijk aangepast en gewijzigd; buitengewoon aardig en behulpzaam!

zeer tevreden van produkt en service

Een bedrijf dat ook met de telefoon berijkbaar is voor vragen zeker een meerwaarde.

Vriendelijk personeel en vlotte service

Besteld en volgende dag. Goede en coulante service.

Fijn product en snelle en goede service!

Besteld en volgende dag in huis. Vriendelijk personeel en snelle en goede service.

Dat ging snel! Het lijkt CoolSafety wel!

Bezig met een klus en dan heb ik ineens iets nodig dat onverwacht op is. Dan is snelle levering wel erg prettig en dat is weer helemaal god gegaan bij CoolSafety. Dank weer en tot de volgende keer!

Scherp prijs, snel levering, goede communicatie

Ik gebruik het mondkapjes al 5 jaar voor mijn werk en vind ik het product beste als een stofmaks.

Snelle levering, ook in de eindejaarsperiode. Goederen keurig verpakt en volledig.

Snelle en goede service

Bestelling gedaan en goed binnen gekregen, na 2x gebruik van product viel het uit elkaar. Contact opgenomen en kosteloos een nieuwe gekregen. Heel goed geregeld.

Mooie producten en supergoede service

Geweldige producten om kinderen draadloos en met bescherming van hun gehoor toch via een koptelefoon met de iPad te laten werken/spelen/kijken, zonder dat je er zelf last van hebt. Klantenservice is snel, kordaat en professioneel. Niet verder kijken dus maar lekker hier bestellen!

super opgelost

Maken allemaal wel eens een fout(je). Gebeld en door Gio perfect opgelost. En de volgende dag al in huis. Super service!

Super snelle levering, goeie support, hele aardige mensen

Had het ‘s avonds besteld en ‘s ochtends de volgende dag was mijn pakketje al bezorgd! Super blij mee. Zeker aan te raden.

Bij Coolsafety, ademmasker gekocht met een filterpakket. Was een cadeau voor de kerst. Perfecte service, snel verzonden en het zou ruim op tijd geleverd worden door vervoerder GLS. Netjes berichten ontvangen wanneer het geleverd zou worden, maar al wat kwam was mijn pakket! Na contact gehad te hebben met GLS, die mij niet verder kon helpen, contact opgenomen met de klantenservice van Coolsafety. Wat een service, echt super! Zonder twijfel opnieuw de artikelen verzonden, zodat ze nog voor de kerst geleverd zouden worden, de volgende dag in huis! Nu hopen dat het andere pakket boven water komt! Super bedankt voor deze perfecte service. groet Bob

Topservice!

Handschoenen gekocht om cadeau te geven maar bleken te dik voor het fijnere monteerwerk. Na contact om artikel in te ruilen werd een prima oplossing voorgesteld! In één woord: topservice!

Snel geleverd, duidelijke site, goede prijzen!

Prettige ervaring met Coolsafety, leveringen zijn altijd goed. Prijzen zijn goed en website is heel duidelijk. Voor iedere portemonnee keuze genoeg.

Goede producten, grote keuze en vlotte levering.

Een tijdje geleden al een keer een bestelling gedaan, dat is naar volle tevredenheid verlopen. Producten zijn goed, en er is best veel keuze. Ik verwacht deze keer dus ook geen problemen.

Hamersveldseweg 65

3833 GL Leusden