Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Alles was weer top dit jaar, bedankt voor de goede service Kimm en de andere collega's!
27 December 2023
Breda
Ondanks dat wij laat waren met de order is het dankzij jullie allemaal gelukt en perfect verzorgd. Er is mee gedacht en geadviseerd voor een alternatief kerstpakket omdat daar op moment van bestelling niet meer voldoende van waren. En het was een prachtig pakket met voor ieder wat wils erin. De levering op lokatie waar wij met het gehele personeel ons uitje hadden perfect op tijd. Nog nooit is dit zo vlekkeloos verlopen. BEDANKT!!! Voor jullie nu even rust en ook fijne feestdagen gewenst en tot volgend jaar maar dan meer op tijd.
22 December 2023
Cobie
Spijkenisse
Kerstpakkettenland heeft Megekko ook dit jaar weer voorzien van de mooiste kerstpakketten! (En Sint-pakketten trouwens ook) Bedankt weer voor de fijne samenwerking, communicatie gaat altijd erg snel. Helemaal tevreden!
28 December 2022
Breda
De mensen super vriendelijk en erg behulpzaam bij uitzoeken van een mooi pakket voor kerst. De keuze is ruim voldoende. De leveringen netjes op tijd en correct.
5 January 2022
Ellie
Vaassen
Al een aantal jaar trouwe klant bij Kerstpakkettenland. Contact gaat makkelijk en snel, verzending ook altijd helemaal in orde. Martin, Kimm en de andere collega's doen het super!
27 December 2021
Breda
Waar kan je tegenwoordig nog de inhoud van je kerstpakket eerst zien en voelen voordat je een keuze maakt. Hier kan het! Daarnaast erg flexibel en goed en snel contact via telefoon, mail of app.
24 December 2021
Thomas (Frescon Online Branding)
Deventer
Voor dit jaar hebben we samen met de dames een geweldig pakket samengesteld. Niets is ze te gek en ze proberen alles "uit de kast" te halen om aan onze wensen te voldoen.
24 December 2021
Carinova
Deventer
Mooie pakketten die ik geheel zelf kon samenstellen. Ben geweldig geholpen en alles is op de afgesproken datum geleverd. Zeer tevreden, dus kom volgend jaar graag bij jullie terug!
Denise
Deventer
Mooi assortiment in de showroom, Medie heeft ons met haar enthousiasme overtuigd van hetgeen actueel en hot is. De pakketten zijn erg goed ontvangen door ons personeel. Veel leuke reacties mogen ontvangen.
Simone
Wijhe
Ik was weer veel te laat met het regelen van de kerstpakketten voor ons personeel, maar gelukkig stonden Martin & collega's helemaal voor ons klaar om toch een fantastisch pakket te kunnen geven.
Rens
Deventer
Dit jaar voor het eerst kerstpakketten bij jullie besteld. Wij waren wat aan de late kant. Maar jullie hebben dat zo fantastisch opgevangen. Jullie denken echt mee en geven zeer goede adviezen. Wij komen in 2022 zeer zeker weer terug.
Diana
Deventer
Al jaren verzorgt Kerstpakkettenland/Goal onze kerstpakketten. Ieder jaar zijn er weer nieuwe, originele keuzes te maken in een schitterende en uitgebreide showroom. Je kijkt je ogen uit! Ons jaarlijks bezoek is bijna een uitje, gezellig met koffie/thee en wat lekkers.. top! De pakketten zijn altijd volgens afspraak, compleet en netjes ingepakt, op tijd geleverd. Echt niets op aan te merken!
Talen Vastgoedonderhoud
APELDOORN
De eindejaar periode blijft een bijzondere waarbij je als werkgever graag een extra blijk van waardering geeft. Dit kan op vele manieren maar een mooi gevuld kerstpakket om uit te pakken blijft ieder jaar de goeie keuze. Hoe fijn is het om hartelijk ontvangen en begeleid te worden in de samenstelling en aflevering van het pakket. Het contact met Goalpromotions was heel prettig en is voor ons reden om volgend jaar weer zaken te doen.
22 December 2021
Ingomar Kuiter
Deventer
Dit jaar hebben wij; METOS BV het kerstpakket mogen bestellen bij Goal Promotions. Alleen het uitzoeken was al een feestje. Wij werden ontvangen in een schattig “kerst winkeltje” waar wij alles uitgebreid konden bekijken. We hebben uiteindelijk een prachtig pakket samen kunnen stellen voor een zéér scherpe prijs. Fijn ook hoe de medewerkers met ons mee hebben gedacht en ons aan leuke ideeën bracht. Jullie zien ons in de zomer van 2022 zéker weer terug om wederom een mooi pakket samen te komen stellen! Tot dan !
21 December 2021
Debbie de Bie
Deventer
Na doed meegedacht te hebben met het zoeken naar een geschikt kerstpakket (nadat onze voorstellen meerdere keren waren afgekeurd) zijn we met jullie uiteindelijk tot een leuk pakket gekomen. Jullie zijn ontzettend makkelijk in de communicatie, bellen snel terug en altijd gezellig. Versturen van de pakketten is ook uitstekend gegaan.
25 January 2021
Angelique
Deventer
wij kwamen op het laatste moment, een week voor kerst en ze konden ons 122 kerstpakketten leveren en op tijd. Super!
25 January 2021
Nanda
Weesp
Hele fijne/leuke ervaring. Komen na wat ze beloven, Top hoor!
Anja
Wormerveer
Gewoon goed geregeld.
Wendy
Wijster
Voor het eerst hier voor onze leden van de personeelsvereniging kerstpakketten besteld. Communicatie verliep goed en vlot. Wijzigingen op het laatste moment zijn goed doorgekomen en door hun uitgevoerd. Iedereen heeft zijn/haar kerstpakket tijdig ontvangen.
Nathalie
Zwolle
ze waren vriendelijk en meedenkend en ruime keus mail verkeer was altijd snel en prettig.
20 January 2021
Tempress Systems BV
Vaassen
Met het samenstellen van de pakketten wordt er meegedacht. Het toevoegen van eigen kaart was geen probleem. Producten zijn prima. Vooral de tas is leuk. Onze medewerkers waren erg positief over dit kerstpakket.
8 January 2020
Angela
Bergschenhoek
Pluspunten
Ze denken mee. ze leveren op tijd en laten je tijdig weten wanneer er wordt geleverd. fijne communicatie en je krijgt waar voor je geld
22 January 2019
Kimm - KOPexpo
Vaassen
Pluspunten
Keurig pakket met goede producten, mooie stijl. Onze medewerkers waren enthousiast over het pakket dat ze gekregen hebben!
28 December 2018
Talen Vastgoedonderhoud
Apeldoorn
27 December 2018
Smurfit Kappa Zedek
Deventer
Pluspunten
Goede, snelle en duidelijke communicatie. Goede levering. Eigen samenstelling mogelijk.
VerbeterpuntenNvt
23 December 2018