Laden reviews...
27 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Dit jaar gaven klanten aan dat leveringen snel waren en dat er scherpe prijzen zijn. De meeste feedback bevestigt een betrouwbare ervaring en klantgerichte service. Enkele gevallen van vertragingen of fouten zijn opgelost. Over het geheel genomen wordt snelheid, prijs en betrouwbaarheid gewaardeerd.
Fijn contact gehad met Hans, behulpzaam, klantgericht.
25 June 2026
Betsie
Tilburg
Product werddoor Postnl veel te laat geleverd maar ben door verzender goed te woord gestaan. Product is ok
30 May 2026
Wilfred
Almere
Pakket zou afgelopen dinsdag bezorgd worden, en dan woensdag en dan niets... het is nu vrijdag, ik heb weinig hoop.
29 May 2026
Alim
Dan Bosch
Niks ontvangen
28 May 2026
ben
Hoofddorp
Snelle levering en goede service
30 April 2026
aw
MONSTER
Alles keurig verlopen. Envelop en dvd in goede staat ontvangen. Bedankt!
24 March 2026
John
Handel
Quick delivery and good Price for this item
30 January 2026
Valerie
Hoeilaart
Niet op aan te merken.
26 January 2026
Vincent
Velddriel
Snel verwerkt en geleverd. Echter is er een minpuntje! Het aantal mails wat je krijgt is erg.. Een bestelbevestiging en een track&trace is genoeg. Nu kreeg ik er 6
16 January 2026
Ron
Enkhuizen
Door het slechte weer echter nog niet geleverd, maar dat zal wel goed komen
11 January 2026
Andre
Valkenswaard
Ik Google altijd op een product als ik iets nodig heb. Kingshop biedt kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs en daarom bestel ik vaak daar.
30 December 2025
Geert
Leusden
15 December 2025
Stacey
Ridderkerk
Top product voor zachte prijs snel geleverd
1 December 2025
Jos
Druten
Niets aan de titel toe te voegen!
30 November 2025
Guido
Zoetermeer
We waren onze badkamer aan het slopen en hadden onvoorzien een reciprozaag nodig die op dat moment het werk kon doen. Mooie prijs, goede kwaliteit van Parkside (hoefden niet te professioneel), goede communicatie en snelle levering. We zijn er blij mee.
28 November 2025
Henk
Ter Apel
De reguliere bouwmarkten konden mij niet voorzien in een mengkraan met oude maatvoeing. Kingshop had het wel, besteld, snel reactie gekregen ivm ophalen. Klantvriendelijk en vakbekwaam geholpen.
23 November 2025
Frans
Veldhoven
Deurdranger werd snel en degelijk verpakt geleverd. Tevreden dus!
17 October 2025
Peter
Kwintsheul
Precies zoals ik het verwachte
11 October 2025
Edwin
Olst
Een mooie deal waarmee mijn badkamer weer helemaal nieuw is in een oude look.
21 September 2025
Koos
Velserbroek
levering supersnel foutje ook supersnel en royaal opgelost. Dit is uitzonderlijk!
4 September 2025
S
Oosterend
Ik kreeg iets totaal anders dan besteld maar dit werd zeer snel en goed opgelost daarvoor dank.
14 August 2025
Klaas
Bunschoten
Via vrienden had ik gehoord van King-shop. Ze hadden een goede ervaring met hun bestelling; Snelle levering voor een goede prijs!
12 August 2025
Peter
Was op zoek naar vervangingsspullen voor de badkamer en hier gevonden tegen goede prijzen. Ging even wat mis, maar dat is top opgelost door de Kingshop!
15 July 2025
Theo
Vijfheerenlanden
Hier zijn artikelen verkrijgbaar die elders niet meer verkrijgbaar zijn, tegen zeer gunstige prijzen en zeer snel verzonden.
11 July 2025
Karel
Zwitserland
Order/bestelling en levering in minder dan 24 uur verwerkt.
5 July 2025
Bart
Bergeijk
Webshop met de beste prijzen voor
badkameraccessoires, douchespullen,
sanitair en kranen