Pluspunten
Zeer snelle levering en ook de Nederlandse handleiding meteen toegestuurd gekregen.
Beste Hennie, fijn om deze beoordeling te ontvangen. Bedankt.
Pluspunten
Mooie snelle levering
Beste Trudy, Hartelijk dank voor je beoordeling, erg fijn.
VerbeterpuntenHouden zo
Beste Mart, bedankt voor deze mooie beoordeling!
VerbeterpuntenNvt
Beste Antoine, bedankt voor deze leuke beoordeling!
Pluspunten
Vlotte bestelling, vlotte levering, goede service
Hallo Wim, Bedankt voor dit mooie cijfer! Met vriendelijke groet, OBD-Partner.nl
Beste, Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, OBD-Partner.nl
Pluspunten
Snelle levering. Correcte prijs.
VerbeterpuntenGeen
Hai Gregory! Bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groet, OBD-Partner.nl
Pluspunten
Zeer tevreden snelle levering goed apparaat
Goedemiddag Harry! Bedankt voor dit compliment! Met vriendelijke groet, OBD-Partner.nl
Hai! Bedankt voor dit mooie cijfer! Met vriendelijke groet, OBD-Partner.nl
Pluspunten
Stipte levering,alles goed verpakt.
Dankuwel! Met vriendelijke groet, OBD-Partner.nl
Beste, hartelijk dank voor uw positieve reactie!
Pluspunten
Geweldig bedankt voor deze review!
Pluspunten
Snelle levering, prima site. Navigatie deze review, heb ik contact gehad en is het snel opgelost! Perfect!
VerbeterpuntenDe odb lezer werd met Nederlandse documentatie aangeboden op de site, maar helaas zat dit er niet bij zoals beloofd.
Beste Curly, de Nederlandstalige handleiding wordt altijd digitaal nagestuurd omdat je hem zo minder snel kwijtraakt, en het is beter voor het milieu. Zoals je hierboven al aangaf hebben we hem nogmaals voor je verzonden. Bedankt voor je feedback! OBD-Partner.nl
Pluspunten
Hele snelle levering en qualiteit produkt. Dank u
Bedankt voor deze beoordeling!
Pluspunten
Bestelling werd snel geleverd zeer tevreden mee
VerbeterpuntenNvt
Beste Marnix, bedankt voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
eenvoudig te bestellen Goeie informatie mbt de aangeboden producten
Beste kristof, Bedankt voor je leuke beoordeling! We hopen je nog eens als klant te verwelkomen.
Pluspunten
Goed te woord gestaan en probleem opgelost na aangeven geen pakket ontvangen. Prima apparaat!
VerbeterpuntenAndere koerier nemen. Levering ook niet binnen 1 dag hierdoor hoogstwaarschijnlijk.
Beste Dennis, We zijn bekend met de problemen met onze huidige koerier en deze zijn inmiddels opgelost. Evengoed hartelijk dank voor je positieve feedback!
Pluspunten
Nette site die goed en overzichtelijk is. Snelle en correcte levering
Verbeterpuntenhet update voor het gekochten product is niet echt duidelijk(terug te vinden op de site)
Beste heer van Helmond, De updates krijgt u altijd via email of een downloadlink van ons toegezonden. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust even contact met ons op!
ondanks de bevestigmail, hield de bezorger zich niet aan zijn afspraak. koste mij 3/4 dag om te wachten tot het pakket er was. bedankt!
Beste Cor, Vervelend om te moeten horen dat ze bezorger zich niet aan zijn afspraak heeft gehouden en je hiervoor een halve dag hebt moeten wachten. We zullen hierover een melding doen bij de vervoerder. Gelukkig was het pakket wel op de beloofde leverdag bij je binnen. We hopen dat je alsnog veel plezier hebt me de aankoop!
Pluspunten
Top en netjes volgens afspraak geleverd.
Beste Ben, Hartelijk dank voor deze fijne feedback! Veel uitleesplezier gewenst!
Pluspunten
Snelle levering.
Beste kevin, Super bedankt voor deze beoordeling! Veel plezier met de aankoop gewenst!
Pluspunten
Mijn bestelling had wat vertraging, maar het is uiteindelijk perfect opgelost door OBD Partner met een ruime compensatie op het aankoopbedrag.
Beste heer Gunasian, Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt, en in dit geval geheel aan onze kant. Op dat moment stellen we in ieder geval alles in het werk om u tevreden te stellen. Ik ben blij om te horen dat dit in dit geval ook is gelukt. Veel plezier met de aankoop gewenst!
Pluspunten
Ziet er goed uit en tevreden over levering
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
56 Aston Martinlaan
Oud-Beijerland 3261 NE