Product snel en goed geleverd

OBDLink-MX dongle snel geleverd

Geen eerdere ervaring met een OBDLink-MX dongle maar werkt super eenvoudig. Foutcode bij Peugeot 208 uitgelezen en na speuren op internet wat deze fout inhoud besloten om te resetten. Tot nu is fout niet meer teruggekomen, anders alsnog langs garage voor controle.

gratis dongle

zeer goede servies na aankoop ik heb zelf schade aan mijn toestel veroorzaakt na een zeer vlotte onderhandeling hebben ze mij zelfs gratis een nieuwe opgestuurd hartelijk dank hiervoor trouwens heel tevreden over mijn toesel vident 810 en zeer goedkoop in prijs Met vriendelijke groeten autohandelvanseer

Tevreden

Tevreden

Top, goede service en vlotte levering van besteld artikel, een aanrader om hier te bestellen

Voor herhaling

Loze beloftes

Als er nu 1 iets is waar ik een hekel aan heb zijn het loze beloftes. Voor 17u besteld... Morgen in huis. Jullie zouden dit zinnetje beter van de website halen want ik heb op 4 Januari besteld en het is 7 Januari en ik heb nog niks ontvangen. Als dit jullie service is dan is het de eerste en laatste keer dat ik hier wat besteld heb!

Goede, snelle service aan de beste condities

2 dagen na bestelling werd het diagnosetoestel (Otofix D1) keurig geleverd in België. De meerwaarde bij de bestelling via OBD-Partner was in mijn geval de 2-jaar-update licentie die standaard meegeleverd werd met het toestel, die er bij vele andere aanbieders niet bij zit. Voor mijn volgende diagnostische werkplaatsuitbreiding keer ik zeker terug naar OBD Partner.

Uitstekend verpakt en duidelijke communicatie.

De levering werd vertraagd door de importeur. Dat werd duidelijk gecommuniceerd en gemonitord. De verpakking was professioneel.

Top bedrijf !

Heb een diagnosetoestel Vident 810 elite waar ik super tevreden over ben. De laatste tijd had ik wat problemen bij het opstarten van het menu. Contact opgenomen via mail en al snel een reactie teruggekregen. In samenspraak het toestel naar hen opgestuudat ze het konden nazien. Enkele dagen later kreeg ik al een mail terug dat er een probleem was met de batterij. Ze stelde voor om me een nieuw toestel op te sturen als ik dat goed vond. Voor mij was dat goed en ik vroeg of ze me eventueel een tweede lader konden mee opsturen omdat ik het veel op verplaatsing gebruik. Was geen probleem voor hen en zodoende heb ik nu een een nieuw toestel en een extra lader ontvangen. Het toestel viel nog onder garantie en ik heb dit kosteloos ontvangen. Dus voor mij is dit een top service zoals een goed bedrijf altijd zou moeten zijn. Bij deze een grote dank u wel aan het ganse team van OBD partner!!

besteld maar 2 dagen later nog niets gezien

ik hoopte dit al te hebben maar kan verder nog niets zeggen over hoe het werkt..

Werkt perfect

zoals omschreven prima

top produkt!

werkt zoals beschreven!

Scherpe prijzen, vlugge verzending

Mooi productaanbod voor ieders budget, scherpe prijzen, vlugge verzending, aanrader.

Zeer goed en zeer tevreden.

Snel geleverd en tevreden met het product.

Prima communicatie en advies

Zeer snel antwoord en advies gehad via mail. Bestelling geplaatst op donderdag en geleverd de dag erop in de voormiddag. Voor de levering ook e book gratis mogen ontvangen. Als het goed is is het goed en mag dat ook vermeld worden. Tevreden klant.

Gewoonweg top, besteld en volgende dag in huis!

Werkt perfect Zeer tevreden van de service zowel als mail,bestellen en levering! Thx!!

Top advies en snelle levering.

Snelle levering, goed advies gekregen

Na een telefonisch contact om advies in te winnen heb ik de bestelling geplaatst. Deze werd netjes en volledig geleverd. Erg tevreden over de fijne service, een aanrader!

GOED GEREGELD

PRETIGE SAMENWERKING DUIDELIJKE OVERZICHTEN SNELLE LEVERINGEN

Bestelling

En snel geleverd.

duidelijke afspraken

obd scanner is oke

Helemaal top

Ik moest m'n auto motor uitlezen omdat het motormanagement lampje aan was en soms knipperde. Kwam er bij garages niet tussen, en prijzen variërend van €65 - €90. Met uw autopsie 1100 uitgelezen en reparatie is al gebeurd, en auto rijd als een zonnetje

Snel geleverd en werkt goed.

Goed apparaat en een duidelijke handleiding.

Product voldoet aan alle verwachtingen. Snelle levering en goede beschrijving hoe te installeren. Kortom prima!

top

snelle levering , top product, ziet er goed uit , goed verpakt, werkt naar behoren

56 Aston Martinlaan

Oud-Beijerland 3261 NE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire