Hele goede service

Behang besteld, maar levertijd bleek langer dan ik vooraf had gedacht. Telefonisch veel contact gehad met behangexpert en ze hebben geregeld dat het behang toch op tijd binnen was. Goede communicatie en telefonisch goed bereikbaar, heel fijn.

Tevreden

Mooi behang Dik tevreden

Mijn bestelling werd snel geleverd. De benodigde behanglijm werd gratis meegeleverd. Top service.

Snelle levering prachtig behang

Behang van eijffinger Terra is prachtig en in het echt nog mooier. Het patroon is groot waardoor de eerste banen wat lastig zijn omdat je minder overzicht hebt. Fijn dat er lijm mee geleverd werd. Echter was behang zo dik en zwaar dat ik na 2 banen (die van de muur afkwamen) toch ben overstapt op perfect lijm voor vinyl methyl special. Dat werkte uiteindelijk super. Blij met resultaat. Behang werd snel en goed verpakt geleverd.

Snelle service fantastisch mooi behang

Behang werd snel geleverd met goede instructie en mooie prijs

Snelle levering en goede prijs

Had wat beter ingepakt worden zodat de kanten van de rol niet beschadigen, maar voor de rest zeker aan te bevelen.

Snelle levering,goede service

Snelle levering, goede service

Zeer goed geholpen vriendelijk mensen aan de telefoon.

Fijn geholpen

Ben telefonisch heel fijn geholpen

Niet tevreden over de service

Bij het retourneren worden er hoge kosten in rekening gebracht.

Snelle levering, goede kwaliteit behang.

Snelle levering, goede kwaliteit behang.

Prachtig behang, snel geleverd

Topbehang!

goed bevallen mooi behang.

Het behang is mooi ,netjes afgehandeld ,ben er heel blij mee.

Prachtig behang, snel geleverd. Super makkelijk te bevestigen!

Bij Behangexpert hadden ze precíes het patroontje dat ik zocht voor de make-over van ons toilet. Wel aardig aan de precies (€119 voor een rol), maar omdat ik maar één rol nodig had toch gekocht. Ik kreeg de lijm erbij. Het behang was heel fijn om te bevestigen (vliesbehang) en het ziet er weer prachtig uit. Vanwege Hemelvaart kon het verzenden langer duren, dus ik werd daar gelijk van op de hoogte gesteld via de mail. Heel netjes! Maar het was alsnog na 4 dagen al binnen. Top!

Prima ervaring

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop. Niet te geloven hoe snel dat werd geleverd. Alles ziet er prima uit.

Heel netjes

Keurig en snel opgestuurd door jullie. Beetje jammer dat post nl het een aantal dagen heeft vertraagd

Supervriendelijk te woord gestaan

Er was contact nodig vanwege pakket dat 'zoek' was bij PostNL. Supervriendelijk geholpen. Pakket is ontvangen. Behang is prachtig.

Bezorging liet even op zich wachten door de feestdagen Maar blij met mijn aankoop !

Goede ervaringen

Ook bij na bestelling, prima geregeld

Goed bedrijf

Snelle leverinh

Dit was de eerste keer dat ik gebruik maak van behangexpert.nl Wel een aanrader .

Perfecte service

Perfecte service, want nadat bleek verkeerde batch nummers te hebben ontvangen is snel hierop geacteerd. Top!

mooi

gemakkelijk aan te brengen

Mooi product, maar trage levering

Ik had het behang snel nodig en uiteindelijk werd het pas vier dagen na bestelling verstuurd, dus had ik het dag vijf binnen. Dat verwacht ik niet bij een standaard product. Maar de verpakking en inhoud was top.

Snel en professioneel

Helemaal top!