Snelle levering, goede kwaliteit behang.

Snelle levering, goede kwaliteit behang.

Prachtig behang, snel geleverd

Topbehang!

goed bevallen mooi behang.

Het behang is mooi ,netjes afgehandeld ,ben er heel blij mee.

Prachtig behang, snel geleverd. Super makkelijk te bevestigen!

Bij Behangexpert hadden ze precíes het patroontje dat ik zocht voor de make-over van ons toilet. Wel aardig aan de precies (€119 voor een rol), maar omdat ik maar één rol nodig had toch gekocht. Ik kreeg de lijm erbij. Het behang was heel fijn om te bevestigen (vliesbehang) en het ziet er weer prachtig uit. Vanwege Hemelvaart kon het verzenden langer duren, dus ik werd daar gelijk van op de hoogte gesteld via de mail. Heel netjes! Maar het was alsnog na 4 dagen al binnen. Top!

Prima ervaring

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop. Niet te geloven hoe snel dat werd geleverd. Alles ziet er prima uit.

Heel netjes

Keurig en snel opgestuurd door jullie. Beetje jammer dat post nl het een aantal dagen heeft vertraagd

Supervriendelijk te woord gestaan

Er was contact nodig vanwege pakket dat 'zoek' was bij PostNL. Supervriendelijk geholpen. Pakket is ontvangen. Behang is prachtig.

Bezorging liet even op zich wachten door de feestdagen Maar blij met mijn aankoop !

Goede ervaringen

Ook bij na bestelling, prima geregeld

Goed bedrijf

Snelle leverinh

Dit was de eerste keer dat ik gebruik maak van behangexpert.nl Wel een aanrader .

Perfecte service

Perfecte service, want nadat bleek verkeerde batch nummers te hebben ontvangen is snel hierop geacteerd. Top!

mooi

gemakkelijk aan te brengen

Mooi product, maar trage levering

Ik had het behang snel nodig en uiteindelijk werd het pas vier dagen na bestelling verstuurd, dus had ik het dag vijf binnen. Dat verwacht ik niet bij een standaard product. Maar de verpakking en inhoud was top.

Snel en professioneel

Helemaal top!

Prachtig behang gekregen

We kregen ontzettend snel onze bestelling

Prima service snel contact over de levering

Doordat het behang niet leverbaar was namen ze contact op om te vragen of ik liever een andere keuze wilde maken. Toen de lever datum.toxh niet gehaald werd had ik zelf ff contact opgenomen en kreeg snel mail terug met een antwoord. Erg prettig

Snelle en correctie levering

Snelle en correcte leveringen Tegen een scherpe prijs..

Super prijs en service!

Behang wat ik wilde, was hier veel voordeliger - en ook nog eens super snel en netjes verpakt en verzonden. Top!.

Snelle levering.

Supersnel geleverd. Je weet vantevoren niet wat de levertijd en en geen volg systeem.

Uitstekende communicatie en snelle levering

Ik had behang besteld maar kreeg snel daarna een e-mail om mij te informeren dat ze de bestelde aantallen niet met 1 batch code konden leveren. Ook gaven ze een goede oplossing. Ik was heel tevreden over de efficiëntie communicatie en oplossingsgerichte informatie. Behang werd snel geleverd en alles is perfect gelopen. Zeker een aanrader.

goede service

goede service, snelle levering.

Zeer zeer goede service en vriendelijk

Had 1 rol behang besteld en achteraf toch nog een 2e nodig. De volgende ochtend gebeld en het kon meteen geregeld worden. Top

Top professionals

zeer vlotte communicatie, professioneel advies en prima opvolging

Werd goed op de hoogte gehouden over de levering; behang en lijm kwamen in 1 levering

Schrans 131

8932ND Leeuwarden