Laden reviews...
55 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen zijn klanten zeer tevreden over de service en de kwaliteit van het behang. De levering is doorgaans snel en betrouwbaar. De kwaliteit van het behang en de prijs-kwaliteitverhouding worden vaak positief genoemd. Enkele opmerkingen gaan over af en toe ontbrekende lijm of kleine leveringsproblemen, maar vriendelijke en behulpzame medewerkers komen regelmatig naar voren.
Snel en netjes geleverd.
11 July 2026
Rob
Amsterdam
Behang kon ik terugsturen
7 July 2026
Ronald
Akersloot
Eerlijk en goed advies na het plaatsen van mijn bestelling.
2 July 2026
André
Markelo
Echt prachtig behang met gratis bijgeleverde lijm. Fijn om te verwerken en mooie kwaliteit, wat ook wel mag voor een behangetje van bijna 100. Euro. Snel besteld en op tijd geleverd. Prima service
25 June 2026
Anton
Zwolle
Heel snel geleverd prima service.
20 June 2026
Jenny
Rockanje
Goed behandeld en goed materiaal
12 June 2026
Theunis
Harkema
Was ok
19 May 2026
Frans
Standdaarbuiten
Mooie rollen behang, bij 1 rol zaten zwarte vlekken en heb ik er maar een deel van kunnen gebruiken, maar ik had genoeg om mijn klus te klaren. Het was stevig behang en bijgeleverde behanglijm functioneerde goed. Het resultaat is goed.
16 May 2026
Ytske
Drachten
Jammer dat er in 1 rol zwarte vlekken zitten dat hoort niet zo. Maar fijn dat er genoeg behang was met een goed eindresultaat.
Vrij snelle correcte levering. Behangpapier van goede kwaliteit. Zeer tevreden!
9 May 2026
JuMi
Dendermonde
De bestelling liep vlot. Alles stond duidelijk omschreven, geen bijbetalingen nadien. Correcte prijs en een leuk paasvoordeel met de gratis behanglijm. Er zat ook echt voldoende lijm bij de levering. Netjes verpakt en vlotte levering, ik ben een tevreden klant.
19 April 2026
Joyce
Veurne
Super complimenten, wordt meegedacht en uitstekende service. Bedankt MANON voor je inzet.
18 April 2026
Christy
Chateau chinon
TOP
15 April 2026
Johan
Gent
Goede afhandeling, jammer dat het niet thuis wordt afgeleverd en je naar een afhaalunt moet.
13 April 2026
Sun
Den haag
Bedankt voor uw beoordeling. U heeft bij het afronden van de bestelling gekozen voor een afhaalpunt (pakketautomaat) van PostNL. Om die reden is het niet naar uw huisadres verstuurd.
24 March 2026
Hans
Zoetermeer
Ik heb al eerder besteld maar het behang wordt snel geleverd, met lijm erbij en is kwalitatief goed behang. Ik ben er blij mee!
6 March 2026
Chantal
Leeuwarden
snelle en correcte info over retourneren overtollig materiaal
4 March 2026
Henk
's-Gravenzande
Ons behang werd binnen 2 dagen geleverd! Geweldig!
14 February 2026
Kitty
Heiloo
Website geeft juiste info weer over kwaliteit en levertijd. Gratis behanglijm. Bij vraag via e-Mail direct reactie.
14 February 2026
Helen
Siebengewald
Top ervaring ,super mooi behang en snelle levering .gratis voldoende lijm .heel erg blij mee
12 February 2026
Marian
Weett
Mooi behang voor een mooie prijs
11 February 2026
Danny
Eindhoven
geplaatste bestelling is snel en op een manier afgehandeld zoals het hoort.
10 February 2026
Rinus
Terneuzen
Vriendelijk tel.geholpen en ontzettend veel keuze. Mooi op maat gesneden.
7 February 2026
Bertie
Weert
Duidelijke website met goede adviezen. Geleverde producten, erg mooi en met duidelijke adviezen. Levertijd aangepast aan onze wens, welke wij in opmerking hadden geplaatst. Kortom alles perfect geregeld en product voldoet geheel aan onze verwachtingen.
4 February 2026
A.
Arnhem
Behang besteld in twee keer, wat niet moest. Ik ben zo goed en snel geholpen en waren bereid het terug te nemen en mij nieuwe op te sturen. Hele fijne communicatie en top service! Dank daarvoor!
28 January 2026
Lozan
Enschede
De service is uitstekend , snel bezorgd.
20 January 2026
Marga