U heeft de behanglijm verkeerd toegepast of aangebracht. Door aanraking van de behanglijm gaat het behang inderdaad zwellen maar met de juiste verwerking trekt het behang weer strak als het gaat drogen. Het fotobehang is van het gerenommeerde merk Komar die al 50 jaar fotobehang produceert. Het is te kort door de bocht om te concluderen dat het aan het produkt of de leverancier ligt. De fout is (overduidelijk) bij de verwerking ontstaan.
De reguliere levertijd van de door u uitgezochte behangcollectie is ongeveer 2 weken zoals vermeld op de webshop. Het specifieke dessin wat u had besteld bleek op dat moment een langere levertijd te hebben omdat het opnieuw geproduceerd moest worden bij de fabriek en er geen voorraad meer was bij de importeur en bij de fabriek in Italië. Na het plaatsen van de bestelling hebben we u direkt geinformeerd over de levertijd met de keuze de order te annuleren of akkoord te gaan met de langere levertijd. Naar onze mening ben je dan eerlijk aan het communiceren. Het behang heeft nu weer een levertijd van 2 weken en daarom is het ook niet aangepast op de webshop.