snel en goed, en niet duur

Behang werd heel snel geleverd en zag er prima uit.

Juist en snel afgehandeld

idem

Leuk Behang, alleen de zilverkleur is mooi maar wel moeilijk te behangen scheurt erg snel en verbergt geen onregelmatig heden terwijl ik een nieuwe muur heb die goed is geschuurt.

is prima

is goed en op tijd bezorgd

makkelijk te bestellen en snelle levering

zie hierboven

ondanks het verzendings foutje ben ik tevreden over jullie en de afhandeling daarvan

Er was een verzendings fout, deze is na telefonisch contact goed hersteld.

Snelle bezorging en een goede omschrijving van het product.

Snelle bezorging en een goede omschrijving van het product.

Snelle en nette levering

Prima levering. Qua prijs waren ze ook paar tientjes goedkoper dan andere webshops. Altijd mooi meegenomen ;-)

eind goed al goed

Goede aanbieding Goede communicatie Verzending duurde 5 dagen, lag aan DHL Gratis lijm vergeten maar werd snel hersteld

Goed!

Mooi behang van goede kwaliteit, alle rollen van dezelfde batch zonder kleurverschillen, levering op tijd!

Correcte levering. Alles degelijk verpakt.

Correcte levering. Alles degelijk verpakt.

Mooi dik behang

We hadden fotobehang voor een kinderkamer besteld. Mooi dik behang wat goed te verwerken was. Met twee personen aangebracht, het resultaat is goed gelukt!

Mooi behang, we zijn erg blij me en was goed te verwerken

Mooi behang, we zijn erg blij me en was goed te verwerken

Toppie

Snel geleverd en een goede prijs

Veel keuze, snelle levering

Het was makkelijk zoeken en snel geleverd

Snelle levering. Goede kwaliteit

Een goed product wat makkelijk te verwerken is.

Zeer goede en snelle afhandeling

Zeer goede en snelle afhandeling.

Zeer goed behang en keurig verpakt en verzonden.

Snelle bezorging

Het heel jammer dat wij toch net de verkeerde visgraad hadden besteld .Een telefoontje en het was opgelost . Alleen jammer 131 A ja waar is dan 131 , misschien een idee 131 en 131 A even aan geven . Joh.

Besteld en snel geleverd.

Het heeft niet lang geduurd voordat ik mijn bestelling binnen had.Het bestelde product is in orde.

Prachtige collectie. Na telefonisch contact in de middag over het aantal rollen, direct besteld. De andere ochtend werden de rollen al bezorgd!!!

zeer snelle levering goede kwaliteit

Behang binnen een dag geleverd, goede kwaliteit en prijs

Snelle levering en alles goed verpakt.

Prima.

Mooi behang voor goede prijs

Veel keuze en scherpe prijs. Website werkt goed en de levering ging best vlot. Verbeterpunt: Behangcalculator geeft veel te ruime hoeveelheid aan. Heb nu iets meer dan 1 1/2 rol over. Heb twee muren behangen, als ik die apart ingeef en niet bij elkaar optel had ik zelfs nog een rol meer moeten bestellen.

Snelle levering was erg welkom tijdens onze verbouwing. We waren er dan ook heel blij mee dat het behang de volgende dag al bezorgd werd. Ook nog voor een zeer nette prijs.

Schrans 131

8932ND Leeuwarden