Levering en product geheel naar wens!

M.b.v. een knipstaal hebben wij de juiste keuze kunnen maken. Vlotte en correcte levering na het plaatsen van de bestelling!

Erg vakkundig, en behulpzaam, mooie prijs.

Voor herhaling vatbaar.

Kleingeestig

Ik had twee rollen behang besteld en bij nader inzien wilde ik liever twee andere rollen. Toen ik vroeg of ik de eerste twee rollen, nog keurig in plastic en in de verpakking, mocht retourneren, kreeg ik nul op rekest. Ik snap wel dat jullie geen halve rollen of restanten terugnemen, maar dit vond ik wel erg kleingeestig. Misschien nog eens in heroverweging nemen? Jan Verlaan

Prachtig behang, goede kwaliteit !

Snelle levering en goed behang.

Perfecte ervaring!

Nog nooit zelf behangen, maar nu toch maar eens geprobeerd. Zeer duidelijke instructie bij het behang. Handig ook dat de lijm er gelijk bij zit. Behang was makkelijk te plakken en is niet gekrompen of gescheurd. Zit er top op!

Super snel geleverd

Super snel geleverd

Snelle bezorging Goed verpakt

Gewoon perfect

Prima om zo online behang te bestellen.

Mooi behang

Snelle levering. Behang is van een stevige kwaliteit. Ondanks de brede banen was het makkelijk te plakken.

helaas niet wat ik had verwacht

Totaal anders dan ik had verwacht. Ik wil een Italiaans landschap als fotobehang en krijg er interieur bij! Misschien had ik beter moeten kijken maar ook de collega's die ik eerder het product had laten zien hadden dit niet verwacht.

Conform verwachting

geen tweede keer meer

Behang was perfect maar de bijgeleverde lijm was waardeloos, grote klonten en niet te gebruiken

Prima materiaal, zeer snel geleverd. top!

Zeer goede kwaliteit en correcte levering.

Snel geleverd , gratis verzending en lijm en ook nog 10% korting .in een woord super

Prima winkel

Betrouwbare online shop. Over de levertijd had ik graag op de hoogte willen gehouden, ik kon dit alleen nagaan door navraag te doen.

Goed assortiment

Mijn keuze om hier te bestellen is het grote assortiment, veel keuze voor ieder wat wils en betaalbaar. Snel bezorgt en het ziet er perfect uit. Voor herhaling vatbaar

Veel keus, snelle bezorging

Veel keus in soorten behang. Snel geleverd.

Вы превзошли мои ожидания.

Быстро и качественно. Спасибо.

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Mooi stevig foto behang

Mooi foto behang, alleen jammer dat je de hoogte bierkan kiezen. Max 2.50 hoog.

Snel geleverd en goed ingepakt

Heel netjes ingepakt zodat het behang niet beschadigd aan kwam. Top

Supersnel en vriendelijk

Boven verwachting snel besteld en binnen 2 dagen geleverd

Product goed en service ook

Er zat behanglijm bij het product dat ik had besteld, dit had ik niet gezien en extra lijm besteld. Ik werd opgebeld met de vraag of dit de bedoeling was. Geld direct terug gekregen. Geleverde producten ook naar wens.

3 dagen na mijn bestelling kon ik al gaan behangen. Helemaal tevreden met het resultaat.

Schrans 131

8932ND Leeuwarden