Ja fijn behang moooooiiii goed van kwaliteit en fijn om mee te werken

Zie boven

Prima besteld betaald en afgeleverd op tijd!

Ondanks corona snel geleverd

Prima service top

Mooi behang!

Behang volgens verwachting geleverd incl behanglijm.

Keurig op tijd geleverd.

We hebben het behang keurig op tijd geleverd gekregen. Nu alleen nog op zoek naar een professionele behanger.

Prima site, en correcte order folow-up

Door de extra informatie over de levertijden is het direct duidelijk wat je kunt verwachten.

Super snel in huis

Mooie kwaliteit fotobehang, we zijn er heel blij mee. Bestellen zeker nog een keer. Super betaalbaar om je huis snel een nieuwe sfeer te geven.

Goed werk geleverd

Aardige mensen

Netjes verpakt en snel geleverd

Goed kwaliteit en snel levering!

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Ok

Ok

Geeft af

Helaas geeft het behang heel erg af! Heb zelfs 1 baan weg moeten gooien omdat de kleur eraf was gegaan.

Snelle levering, duidelijke beschrijving van product

Op het behang zat levertijd, kreeg keurig een mail hierover. Met ook een vriendelijke reactie weer terug. Zeer tevreden

Keurig afgehandeld en vlotte juiste levering

Goed.

Snelle levering. Vriendelijk aan de telefoon.

Goede kwaliteit en ruime keuze

Netjes verpakt geleverd.

Snel bestellen en leveren

Makkelijke website om te bestellen. Keurig op tijd geleverd

Snelle levering, goede kwaliteit en daardoor snel behangen!

Nadat we de bestelling geplaatst hadden, kregen we de melding dat het wel 3 weken kon duren, voordat we het zouden ontvangen. Maar binnen een week, kregen we de rol behang al binnen! Super! De banen behang eerst op volgorde gelegd en toen bleek al, dat het bredere banen zijn, dan een standaard rol behang. Dat was bij het aanbrengen nog wel even lastig om vast te houden en op de goed plek te plakken. Ook waren we veel behangerslijm nodig. Maar dat mocht de pret niet drukken. Het behang is er strak opgekomen en het behang was erg sterk, dus gelukkig ook niet gescheurd!

Goedkoop en geweldige service

Goede communicatie, snelle levering

Jammer dat je 75 % vergoed krijgt als je over hebt en dat je de retourkosten zelf moet betalen.

Prima bedrijf

Een fijn bedrijf wordt mee gedacht vlotte bezorging

Snelle en aardige service

Ik heb per ongeluk het verkeerde behang geleverd gekregen maar toen ik hier over belde reageerde de mensen van behanexpert erg vriendelijk en zorgde zij dat dit snel omgeruild werd.

Snelle levering, goed verpakt, geen probleem.

Prima ervaring.

Snelle correcte geleverde artikelen naar wens.

Super snelle levering.

De levering verloopt snel en netjes . Zelfs het doosje met behangpoeder om de lijm te maken is netjes verpakt. Super

Schrans 131

8932ND Leeuwarden