Snelle en prima levering

Snelle en prima levering

Prima levering

Goede klantenservice

De levering is goed .

Ik heb nog niet behangen . Dus dat komt nog . Dekwaliteit ziet er zeer goed uit .

Ik ben tevreden met het product.

I

Dankzij de gratis staaltjes heb ik de juiste keuze kunnen maken.

Snelle service, mooie producten, duidelijke omschrijving en foto’s..

Prima ervaring. Mooie producten Snelle service met duidelijke communicatie.

Snelle levering, prima behang

Snelle levering, prima behang

Snelle levering en goede artikelen.

Door corona via internet besteld en verder goed gegaan.

Prima behang en goede levering!

Zelfs stukjes behang vooraf ontvangen om een keus te maken. Helaas was de lijm onvoldoende voor het aantal rollen behang.

Vliesbehang een uutkomst

Zo makjelijk, zelfs een iudje jan het.

Snelle levering van het behang, helaas niet volgens verwachting. Na contact kon het retour en heb ik ander behang besteld. Deze was wel naar wens. Enkele dagen later had ik het geld al weer op de rekening.

Prima service, snelle levering.

Ik had in eerste instantie het verkeerde behang besteld en betaald. Volgende ochtend meteen gebeld. Nieuwe bestelling werd geplaatst en het teveel betaalde bedrag binnen enkele dagen teruggestort. Prima service!

Goede producten

Goede producten en snel geleverd

Geweldig. Goed te woord gestaan, behang besteld en binnen een week keurig netjes afgeleverd. Zeker een aanrader om hier te bestellen. Top winkel.

Snel en betrouwbaar

Verzending naar het buitenland ging prima. Snel en betrouwbaar

Positieve ervaring!

Goed en snel geholpen. Wisseling van verkeerd verzonden product netjes geregeld.

Geweldige service en kwaliteit

Strakke afspraken over Leverantie en kwaliteit werden zeer goed nagekomen. Uitleg was helder. Kan niet beter. Bedankt

Snel en goed bezorgd

Voor de tweede keer behang besteld. Zeer snel binnen en keurig verpakt! Ook over de aanvraag van staaltjes zeer tevreden!

Helemaal blij met groene slaapkamer

Ruime keuze op de website. Makkelijk besteld, zo geleverd. Voor het eerst dat we vliesbehang op de muren plakken. Ging prima. Dochter blij met het resultaat, wij als ouders eveneens. Volgende keer weer zo.

Prima levering

bestellen ging makkelijk, levering zoals vermeld Top

Super !

Echt super goed! Snel geleverd en telefonisch contact gehad heel vriendelijk! Lieve mensen echt een aanrader ! Een adres om niet te vergeten,toppers!!!!

Lekker snelle levering en een mooi prijs!

Betrouwbaar

Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik de te verwachte leverdatum door en het behang werd keurig in die week afgeleverd,

Schrans 131

8932ND Leeuwarden