Snelle levering en correcte behandeling

Correct en waar voor je geld

Product zoals omschreven en snelle levering. Netjes verpakt ook.

snelle nette levering

Goed behang

Super snelle levering

Super snelle levering. Top

Gaaf!

Fotobehang uitgekozen, snel geleverd en super mooi!

Mooi behang maar bij teveel behang mocht ik niet ruilen

Ik had 8 rollen besteld a €89 per rol. Ik had er 1 teveel maar mocht deze niet ruilen. Erg teleurgesteld over deze service. Ik was er vanuit gegaan dat ruilen mogelijk was aangezien dat verder bij elk internetbedrijf mogelijk is. Ik vind het zonde van mijn geld en ga er zeker nooit weer bestellen.

Volgens afspraak geleverd, Top

Ik heb een bijzondere behang besteld waarbij zij opgaven het in 2 weken te leveren. Zij hebben het eerder geleverd.

Keus

Veel keus en goede foto's. Behang was exact gelijk aan foto.

Snel bestelde behang in huis gekregen.. helaas 1 rol te veelen retour sturen kost mijn 7 a 8 euro dus heefdt geen zin ..verder goed mooi behang gekregen..

Prima services

Mooie overzichtelijke site. Snel antwoord op m'n vraag via de mail. Bedrag van restant rollen snel terug gestort. Ik zou ze zeker aanbevelen

Makkelijk bestellen, super snelle nette levering

netjes verpakt en snelle levering en leuk behang

super

makkelijk te bestellen,snel in huis. Ook nog telefonisch contact gehad en dat was ook goed! blij met het behang wat ik besteld heb, mooi kwaliteit! Zeker een aanbeveling!!

Mijn behang is er nog niet

Op 16 januari heb ik behang besteld. Waarschijnlijk prachtig, maar dat kan ik nog niet beoordelen want het behang is nog niet binnen. Het is op 19 januari verzonden en zou afgelopen vrijdag aankomen. Dat is niet gebeurd. Van de DPD heb ik verder geen bericht gehad en moest zelf vernemen op hun website dat mijn pakket terug is in het depot. Er stond geen datum van ontvangst meer bij, dus heb ik deze zelf gewijzigd naar vandaag. Vanochtend helaas een berichtje dat het morgen wordt. Ik ben benieuwd. De levering wordt niet gedaan door Behangexpert maar hoort voor mij als klant wel bij een bestelling bij jullie en straalt op deze manier niet goed af op jullie. Hoop dat jullie hier iets mee kunnen

Mooie en duidelijke website, betellen gaat makkelijk en bestelling was binnen een dag in huis, binnenkort nog een mooi fotobehang bestellen

Mooi behang, snelle levering

Staaltje gevraagd. Snel ontvangen. Behang ontvangen. Ziet er goed uit. Snelle levering.

Snelle levering, dom van mezelf dat ik geen lijm ed gelijk gekocht heb

Op tijd, goed verpakt, behang naar wens!

Besteld en snel bezorgd.

Tevreden

Vriendelijk, goede prijs

Na bestelling vriendelijk contact en zeer snelle levering. Prima prijs

Alleen, weet ik niet of ik genoeg lijm heb bij het behang, is fijn als jullie dat aangeven.

Behang viel tegen, geretourneerd, snel het betaalde bedrag terug ontvangen

Snelle levering van het bestelde behang en na het retourneren binnen een paar dagen het geld terug ontvangen op de rekening

Snelle levering ,goede kwaliteit Doen wat ze beloven

Heel fijn!!

Had m’n bestelling snel in huis

Schrans 131

8932ND Leeuwarden