Heel fijn!!

Had m’n bestelling snel in huis

Vlot antwoord op de mail waarvoor dank

Prachtig behang!!

Behang is prachtig, alleen jammer dat je er 3 weken op moet wachten.

Heel goed en netjes op tijd

Heel goed geregeld

Super snelle levering

Mooi hartjes behang met een snelle levering, top

De lijm is er niet bijgeleverd. Duurt lang de levering

Lijm niet bijgeleverd. Lange leveringstermijn

Snelle levering ook!

Zeer goede kwaliteit, en een top verzending zeker een aanrader!!

prima kwaliteit, snelle levering

De kwaliteit van de levering en de snelheid is optimaal

Redelijk

Het behang is erg mooi en is ook goed op te plakken. De informatie eromheen mag van mij uitgebreider. Instructie brief of video erbij. Waar en hoe de lijm verpakt zit, hoeveel water en hoe behang je enz.

Erg goed.

Goed geholpen ,goede kwaliteit.goed verpakt inmiddels verwerkt ziet er goed uit .Bedankt!!

Snelle levering en goed product.

Snel, makkelijk en goede service

Makkelijk besteld en mét gratis behanglijm. Snel geleverd (volgende dag al in huis) en keurig verpakt.

Allemaal netjes geregeld ook retourneren. Snel afhandeling

top netjes geregeld

duidelijk en vriendelijk aan de telefoon juiste informatie en een goed product geleverd

Geweldig !

Mooi op tijd geleverd . Fijn behang

Goede service en snelle levering

Ik had een rol glasvezelbehang besteld. Bij verwerking van het glasvezel ontdekte ik een fout, mijn opmerking hierover gemaild. Ik kreeg een paar dagen later netjes een nieuwe rol toegezonden. Deze rol was wel beter maar toch zaten er nog kleine patroonfoutjes in. Dus in die zin vind ik de kwaliteit middelmatig. Maar misschien had ik te hoge verwachting mbt. de kwaliteit en prijsverhouding. Als je niet al te hoge eisen stelt kan ik Behangexpert.nl wel aanbevelen maar voor mijzelf gaat dit niet op.

Behang niet maatvast, dus niet goed stotend te plakken. Materiaal meer papier dan vlies.

Uitstekend!

Zocht specifiek behang. Snel gevonden; goede prijs. Bliksemsnel bezorgd, goed verpakt en updates over status. Geen 10 want nog niet gebruikt en geen ervaring met aftersales.

Top geregeld voor een lage prijs!

Ondanks langere levertijd goed ingeschat hoe lang het ging duren. Goedkoopste voor gekozen behang.

Nette kwaliteit goed verzonden enige minpuntje te weinig plak

Wel helemaal tevreden nette kwaliteit enige minpuntje is alleen bijgevoegd zakje behangselplak (1,75 liter) was in mijn geval niet voldoende. ik dacht een vlakke muur te hebben maar toch elke keer wat bij moest kwasten aangezien de vliesbehang niet goed bleef plakken. uiteindelijk nog pakje bij bouwmarkt besteld en nog ongeveer (1,75 liter) was het voldoende en het resultaat prachtig. Wel advies met aandrukken met alleen veger niet met kunstof spaan aangezien je dan het behang beschadigd zeker als het wat vochtiger (langer) duurd.

Alles verliep min of meer oké.

Ik had behang papier en lijm besteld. Dit werd in twee maal geleverd na een tiental dagen. Heb toch even navraag gedaan om dat ik vond dat het wat langer duurde als verwacht. Maar toch tevreden. Groetjes.

Mooi behang van goede kwaliteit verzorgd met prima service

Website is uitnodigend en geeft juiste informatie. Kwaliteit van behang is uitstekend, kleurecht en stevig . Service is goed met snelle levering. Ik ben zo blij met deze firma!

Behang was bij kwantum niet meer te krijgen, maar bij jullie wel!

Vanwege Corona duurde het eventjes voordat het binnen kwam, maar behang was 4 euro goedkoper dan bij de kwantum en was het wachten waard!

Goede service.

Service ok en verpakking was top.

Schrans 131

8932ND Leeuwarden