Behangexpert komt na wat wordt toegezegd.

De op de website afgebeelde kleur behang komt overeen met de werkelijke kleur. De op de website aangegeven levertje wordt nagekomen. Het behang is goed verpakt waardoor het onbeschadigd is afgeleverd op het door ons aangegeven adres.

10 uitstekend!!

prima service, goede website, goede kwaliteit

Prima ervaring!

Snelle levering, correcte afhandeling!

Top kwaliteit

Top kwaliteit en snelle levering. Product zoals beschrijving. Uiters tevreden

Goede kwaliteit fotobehang.

Snelle levering. Goede prijs voor deze kwaliteit.

Fantastisch!

Goedkoopste behang vergeleken met andere online shops, supersnel geleverd. Ik ben erg tevreden, dikke pluim!

Vaker besteld en goed en netjes geleverd

Snelle levering en goed overzicht van waar je bestelling is.

Telefonisch geïnformeerd , naar een ssortbehang dat wij wilden, advies gekregen en naar mijn mening eerlijk en behulpzaam. Levering ging goed want online besteld, zelfs het behang was meer dan de moeite waard, Gaan binnenkort nog een keer in zee met dit bedrijf voor een vervolg met opknappen van ons huis. Aanrader voor anderen.

Als ik weer behang nodig heb kom ik zeker terug!!

Prima kwaliteit

Prima!!

Mooi behang, goede kwaliteit, prima service

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze en snelle levering

Super snelle levering!

Super snelle levering. Mooi behang, precies zoals verwacht.

Super.

Super snelle levering. De nalevering was er de volgende dag.

Prima bevallen

Snel en kreukvrij geleverd

Juiste informatie en vriendelijke mensen

betrouwbaar, behulpzaam, meedenkend

Zelf verkeerde kleur behang besteld. Dit kon zonder probleem worden opgelost en ik heb juiste behang alsnog kunnen bestellen. In weekend kreeg ik mail van alerte medewerker die me er op wees dat door de ontstane vertraging de behanger, die ik had ingehuurd, op later tijdstip moest komen. Pluim.

Goed. Snelle levering

Goede en snelle levering

slecht

Ik heb nog steeds geen levering gehad

Te lange levrtijd

22 dec besteld, 29 dec een mail dat het is verstuurd. 30 dec wordt het geleverd. Geen beschrijving mbt werkwijze. Is opzich niet zo probleem maar iest van advies zou klant vriendelijker zijn. Geen pakbon ik snap dat het rondom feestdagen langer duurt maar geef aan wat de verwachte levertijd is en dat wordt niet gecomuniceerd.

Mooi behang, netjes geleverd

Goede levering, producten zijn zoals verwacht en lijken van goede kwaliteit.

Schrans 131

8932ND Leeuwarden