Mooi behang snelle levering

Mooi behang makkelijke site snelle levering

Goed behang, verzending matig

Veel keuze in de webwinkel, erg fijn! Ook de prijzen waren goed in vergelijking met andere webshop. Het was even wachten op de bestelling, maar dat was logisch in deze tijd. De doos waarin mijn 9 rollen behang zaten was bij overhandigen door de bezorgster zeiknat en ingedeukt. Deels niet goed opgevuld door behangexpert, het nat en gedeukt zijn lag aan DHL lijkt mij. Ik was bang dat ik na 3 weken wachten beschadigd behang zou krijgen, maar dat was gelukkig niet zo. Boråstapeter maakt goede producten, dus behang is mooi en is goed mee te werken. Jammer dat behangexpert niet de boråstapeter doos meelevert waar je de rol in kunt plaatsen om nog makkelijker te behangen.

Op maandag behang besteld en op dinsdagmiddag was hij al binnen, Super snelle service

Goede snelle service, zeer mooi behang.

Goede snelle service, zeer mooi behang.

Gewoon top snelle levering

Prima en vlot geleverd!

Makelijk online besteld en in deze hectische periode toch op tijd geleverd.

Prima kwaliteit

Sneller geleverd dan op de site stond aangegeven. Goed verpakt. Ik had de versie waarbij de lijm op de muur gaat. Raad ik aan. Werkt prettig en is stevig papier. Kleur en scherpe van de afbeelding heel goed. Neem de tijd en de rust maar dan is het prima te doen. Ook alleen is mijn ervaring.

uitstekende levertijd mooi behang

goeie ervaring

Uiteindelijk goed.

De communicatie liep eerst niet goed, waardoor de bestelling niet werd geleverd zoals afgesproken. Na een telefoontje is het uiteindelijk goed gekomen.

Behang na 1 dag al geleverd. De prijs was erg aantrekkelijk. Een stuk lager dan bij de concurrentie.

Prima en snel

Snel en in goede kwaliteit geleverd.

Snel en goede prijs!

Mooie rol behang van Eijffinger besteld. Duidelijke en overzichtelijke site. Snelle levering. Op de site was aangegeven dat het pakketje door Corona langer onderweg zou kunnen zijn, maar dat was niet het geval.

Goede kwaliteit producten.

Uitstekende webwinkel.

Ondanks de huidige Corona situatie en de drukte bij vervoerders het behang snel geleverd gekregen.

alles perfect gegaan, maar de kleur anders dan op foto.

Bestelling en levering goed verlopen. Maar de paarse kleur op foto was anders ttz ik dacht dat het 1 kleur was, maar er komt ook grijs in. Het grijs past niet met mijn interieur. Maar volgende bestelling zal ik wel eerst contact me jullie opnemen voor de juiste kleur. groetjes

Super content

Wij hadden onze bestelling geplaatst en deze werd vrij snel alweer geleverd netjes in een doos. De rollen waren allemaal correct zoals wij ze hadden besteld.

Helemaal tevreden

Heel veel keus en snelle levering. Netjes bezorgd. Top!

Super service

Behang kwam misschien niet op tijd. Na contact te hebben gehad hebben ze ervoor gezorgd dat ik het op de dag kreeg wanneer ik het nodig had ivm de behanger. Echt super!

Snel en netjes

Snelle levering en het is mooi behang

gut

alles ok

Goed geregeld

Snel en goed geregeld en aardige mensen aan de telefoon.

Mijn ervaring is uitstekend

Enorme keuze, makkelijk te bestellen en het was er eerder dan gezegd.

Bij mijn meerdere telefoongesprekken altijd uiterst vriendelijk en behulpzaam behandeld. Altijd de stukjes behang opgestuurd gekregen. de uiteindelijke bestelling snel ontvangen Hele fijne aanpak en mensen. Aanbevelenswaardig.!!!!

Schrans 131

8932ND Leeuwarden