Snel en goed

Snelle levering, goede prijs en mooi product +gratis lijm. Helemaal goed.

Supertevreden, snelle levering.

Goed product, snelle levering

Netjes verpakt, hoge kwaliteit

Heel blij dat BehangExpert precies het behang had waar ik naar op zoek was, en nog in de aanbieding ook. Na betaling een snelle levering, zeker aangezien het uit het buitenland moest komen. Rollen waren netjes verpakt. Het materiaal is van hoge kwaliteit, en precies als op de website omschreven. Het zit inmiddels strak op de muur, ben er erg blij mee!

Goed ontvangen

Super snel ontvangen, alleen jammer dat de gene die het bezorgt heeft het gewoon buiten op de bank heeft neer gezet zonder even aan te bellen. U kunt hier niets aan doen maar misschien wel meenemen voor de volgende keer

Snelle levering en top behang

Snelle levering, vriendelijke behulpzame medewerkers. Behang hangt prachtig, goede kwaliteit.

Goed verpakt, bezorging minder.

Behang prima ook zorgvuldig verpakt.

Keurig geleverd en precies zoals verwacht

goede service

alles netjes en op tijd afgehandeld

Snelle levering, goede communicatie.

Mooi behang

Mooi behang ben erg tevreden. Het enige wat beter zou zijn als de naden ook donker zouden zijn. Je ziet de naden nu goed bij het donker behang.

Snel en correct

Goede en snelle levering

Zeer te vreden goede en snelle levering

Kennis en vriendelijkheid

Vlotte levering, prima prijs, vriendelijk aan de telefoon met goede adviezen.

Degelijk en snel geleverd

Mooi en degelijk behang zoals beschreven op de site. Netjes en snel geleverd.

Prima service, mooi behang!

Ruime keuze, netjes geleverd, helemaal goed. Meerdere positieve ervaringen inmiddels.

Heel tevreden

Snelle verzet ding goede service. Heel erg tevreden met mijn bestelling.

Supersnel in huis

Kwaliteit en prijsverhouding zeer tevreden. Had alleen teveel besteld omdat de patroonmaat niet klopt met wat er wordt aangegeven.

Onduidelijke tekst op site, bestelling retour gedaan en maar 75% van het aankoopbedrag terug krijgen

Leuk behang besteld voor de kamer van ons zoontje. In de veronderstelling dat wij vier rollen van 180cm zouden krijgen voor het bedrag van €172,-. Toen we de rol binnen kregen kwamen we er al gauw achter dat het om vier rollen van in totaal 180cm gaat. Nu zouden wij nog twee rollen bij moeten bestellen om de gewenste muur volledig te behangen. Omdat we dit dan aardig aan de prijs vinden, besloten om het behang retour te doen (verder niet geopend en nog volledig intact). Om er vervolgens achter te komen dat we uberhaubt geluk hebben dat we het retour kunnen doen en maar 75% van het aankoopbedrag terug krijgen. De tekst bij het behang had wat mij betreft wel duidelijker gemogen want dan hadden we dit behang helemaal niet besteld!

fantastisch

Telefonisch heel goed advies gekregen, zeer snelle levering. Volgende dag al in huis.

Prima ervaring mee.

Snelle levering, goed voldaan.

Dik in orde zeer tevreden over klantvriendelijkheid

Fotobehang was beschadigd tijdens transport Toen wij dit konden aantonen aan de hand van foto's hebben ze zonder meerprijs een nieuwe verstuurd

Excellent

The wallpaper is beautiful and already on the walls. Customer service was excellent and delivery very quick. I highly recommend this company.

ZEER GOEDE EN VRIENDELIJKE ERVARING

IK HEB NETJES EN VLOT MIJN BETELLING ONTVANGEN BEDANKT

Makkelijk besteld, snel ontvangen

Wist precies wat ik wilde hebben, makkelijk besteld via de site en daarna ook snel geleverd. Ook via de mail netjes op de hoogte gehouden over het verloop.

Schrans 131

8932ND Leeuwarden