goeie service!

vlot, duidelijk !

TOP

Snelle levering, duidelijke omschrijving hoe het product moest worden gebruikt. Vergeleken met andere sites, 5 euro korting per rol behang, gratis behanglijm en gratis Verzending.

Ontzorgd

Het is een goed bedrijf en snelle service. Meedenken en naleveren zonder probleem. Als profesional ontzorgd

Super levering van mooi behang

Zoals je mag verwachten werd het behang geleverd en het zag er precies zo uit als op de website. Helemaal goed.

fantasties

ik ben een "doe een zelfer: geen ervaring in behangen. een goede begeleiding was noodzakelijk en gekregen. We doen het samen. inmiddels is het geklaard en na volle tevredenheid. Bedankt vrgr ron voorneman

Ik moet nog behangen, maar tot nu toe is het goed gegaan

Overzichtelijk en snelle levering

Snel en correct

Leuk behang. Snel geleverd.

aanrader

Super mooi

Heb een levendig woonkamer dankzij mijn groene planten behang. Zeer mooi een hoog kwaliteiten. Kleuren zijn realistisch groen. Ik ben er dik tevreden mee!

Super snel geleverd

Super mooi en goed behang,snel geleverd zeer tevreden

Alles is goed verlopen ,tevreden

Veel keuze

Snelle levering en extra telefoontje om te checken of ik het juiste had besteld

Snelle levering en extra telefoontje om te checken of ik het juiste had besteld

Behang is op tijd geleverd

Het behang is mooi en op tijd geleverd

slecht

ik heb nog altijd niets ontvangen?

Good experience, but....

The website and search engines are fine. I just didn't quite get the dimensions correctly so a little larger pattern than expected. As it is for the internal decoration of a trunk it is not important.

Geweldig in 1 woors

Snel en duidelijke antwoorden bij evt vragen, snelle levering product precies zoals op foto, gewoon TOP Echte aanrader

Prima, bestelde behang snel binnen, netjes in doos.

Behang zoals besteld. Kwam vrij snel binnen.

Uitstekende service

Gemakkelijke bestelling, levering op tijd, goede service

super

zeer goed geregeld zou zo weer iets bestellen

Wisselende kwaliteit.

Ik had twee verschillende photo behang gekocht. Eentje was top. (ordernummer 31958) De andere was vreselijk(ordernummer 31959). De foto was met 2 mm verschil versneden. Eerst hadden we ze droog op de grond gelegd. Leek te kloppen. Toen we ze op de muur plakte en strak tegen elkaar legde de panelen zat er verschil in. Het snijden van de poster is denk ik niet recht gegaan en toen is deze bijgesneden. Omdat sterk zwart/wit contrast in het behang zit zie je dat duidelijk. Heel spijtig en zou niet mogen.

Fijn dik glasvezelbehang met visgraat

Binnen 5 dagen werd het pakketje geleverd. Het goedkoopste visgraat glasvezelbehang geïmpregneerd. Makkelijk te bewerken. En bijna geen verlies door het werkje.

Correct en snel

Snel geleverd en zeer goed ingepakt. Voor herhaling vatbaar.

De behangrollen waren snel binnen en waren goed verpakt. En wat een mooi behang! Heel makkelijk te plakken. Erg blij met het resultaat!

Geweldig.

Precies zoals wij het verwachten mooi behang qua kleur en structuur plus snelle levering.

Schrans 131

8932ND Leeuwarden