👍🏻

👍🏻

Zeer goede kwaliteit, snelle levering.

Zeer goede kwaliteit en zeer mooi behang. Een zeer goede communicatie. Een aanrader.

T is wel mooi , maar ik heb steenstrips behang op een muur van 4 mtr breed en achteraf vind ik de stenen niet op realistische grootte. Wellicht een tip om dit door te geven aan de klant of op 4 mtr opnieuw printen!?

nette en snelle levering

nette en snelle levering

Prima levering. Precies naar wens.

Snelle levering. Helaas kun je niet met iDeal betalen, en het bijgeleverde behangplaksel zit geen gebruiksaanwijzing bij. Ik heb dus apart nog plaksel moeten kopen.

een aanrader, veilig en snel online kopen, in 2 dagen geleverd te België - Antwerpen Versace behang 93523-5 - Zilver prachtige uitstraling om naar te kijken en genieten van prachtige effect zelf behangen over glasvezelbehang, en plakt nog steeds mooi aan de muur hoor

Snelle levering en perfect papier

Perfect!

Looked all over internet for a specific wallpaper I couldnt find anywhere. And then I found it in Holland :) Thank you for excellent service! Phillip M. Knudsen, Denmark

Super tevreden

Ben zeer tevreden met mijn aankoop. Behang is van goede kwaliteit. Staat heel mooi op de muur!

Snelle levering, scherpe prijs! Goede kwaliteit!

kleurverschil tov foto op de website

Het kleuren op de website zijn feller dan dat het behang in werkelijkheid is. Levering en reactiesnelheid is verder prima

Ruimschoots levertijd overschreden

Helaas hebben wij na ruim een maand nog steeds geen behang ontvangen. Dit was geen speciaal fotobehang of minder gangbaar merk waarop een afwijkende levertijd van toepassing was, maar gewoon twee rollen die volgens de website 3 à 4 werkdagen nodig zouden hebben. Inmiddels is het behang (volgens track and trace) meegegeven aan de bezorgdienst, en is het naar een verkeerd distributiecentrum gestuurd. Al met al zou ik andere klanten aanraden om een andere webshop te gebruiken.

Snelle en juiste afhandeling van bestelling!

Het was niet helemaal duidelijk dat als je 2 verschillende behangproducten besteld het kan gebeuren dat de ene bestelling direct wordt geleverd via Leeuwarden en de andere ( fotobehang) rechtstreeks vanuit de leverancier wordt geleverd. Misschien iets duidelijker communiceren . En de instructies van het fotobehang was in het midden van de fotorol gewikkeld, dus nadat we alle stroken hadden geknipt kwamen we pas de instructies tegen. Misschien als service van jullie die alvast zelf meesturen met jullie eigen pakket? Verder was alles helemaal goed en erg snel geleverd, website is ook heel duidelijk en gebruiksvriendelijk! Complimenten, wij gaan Behangexpert zeker aanraden!!

Ik wacht al sinds 28 dec op de bestelling

Tot op heden heb ik het behang met twee straaljagers niet ontvangen.. Het is keer op keer belooft maar nog steeds niet geleverd. De bestelling uit de catalogus en het betalen was binnen enige minuten geregeld. Ik wil mijn behang of mijn geld terug! Nr 29205

ik ga er zeker weer bestellen

snel en een correcte levering

prima kwaliteit

Grondig en goed verpakt als ik behang nodig heb bestel ik zeker weer. En zeker goede kwaliteit.

1e aankoop en ervaring

Overzichtelijke website en zoals telefonisch beloofd, een supersnelle levering 👍🏽

Je krijgt wat je verwacht

Duidelijke site. Klare prijzen. Eenvoudige bestelling. Wachttijd van enkele weken wordt niet onder stoelen of banken gestoken. Fijn als je dat op voorhand kan inplannen. Verzorgde verzending

Heel goede site.

Snelle levering klasse.

Goed geregeld!

Snel geleverd. Goed verpakt.

Snel duidelijke antwoorden Erg fijn

Snelle levering, prachtig behang

Veel keuze, en snel geleverd door Behangexpert!

prima behang

snel geleverd goede kwaliteit behang en lijm. redelijke prijzen.

Super groot assortiment, snelle levering en een kwalitatief product.

Prachtig en sterk behang. Heel blij mee.

Gewoon goed geregeld!

Prima kwaliteit en snelle levering

Schrans 131

8932ND Leeuwarden