2 sterren: slechter dan verwacht

Het behang was veel te laat geleverd. Heb er nog achter aan gebeld. De kleur van het behang was niet wat wij er van verwachte. Het behang is weer terug gestuurd.

Pluspunten

Prettige en snelle levering. Gratis plaksel erbij! Fijn product van esta gekocht wat een mooi strak resultaat geeft

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering

Ze belde niet toen 1 soort behang op voorraad hadden

Pluspunten

duidelijke website, goede informatie en snelle levering

Pluspunten

Goed te bereiken. vriendelijk naar klanten en na bestelling snel bezorgd!! Een aanrader en stukken goedkoper dan in een behangzaak!!

Pluspunten

Het behang kon pas later geleverd worden en daar werdt ik meteen netjes over op de hoogte gesteld. Uiteindelijk toch nog een week eerder dan verwacht binnen gekregen. En het behang was ook zo mooi als ik gehoopt had!

Jammer dat je een niet gebruikte, nog in de verpakking, behangrol niet kan retourneren. Althans, zo is mij duidelijk geworden op de website.

Pluspunten

snelle bezorging. netjes verpakt. top

Pluspunten

Erg aardig personereel, meedenkend en snelle levering..

Pluspunten

snelle, correcte levering

geen

Pluspunten

Het was prima voor elkaar en snel bezorgd niets op aan te merken

Pluspunten

snelle, nette levering.

Pluspunten

adressen controleren voor verzending. zoals opgegeven in de bestelling,nu heb ik kosten gemaakt voor het toch nog op tijd in huis te hebben

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Behang is mooi en de prijzen zijn zeer goed.

Er was iets mis gegaan bij de bestelling bij de leverancier waardoor het langer duurde. Hier kregen wij geen bericht van, enkel omdat wij zelf een mail stuurden kregen we uitleg. Misschien in het vervolg zelf contact opnemen. Tevens is het misschien handig om met track&trace te werken. Wij zaten te wachten en na weer een mail gestuurd te hebben kreeg ik een mail terug dat het al bezorgt was met daarbij track&trace bevestiging. Ik kwam er toen achter dat het pakket al 3 dagen bij buren lag. Misschien ook met bezorgdienst afspreken dat ze in het geval wanneer het bij buren wordt afgeleverd er een briefje in de brievenbus wordt gedaan.

Pluspunten

vriendelijk personeel en meedenkend en goede kwaliteit behang

afspraak met transporteur

Pluspunten

Vragen worden snel beantwoordt en als ze zelf vragen hebben over de bestelling nemen ze contact met je op. Veel keuze uit behangsoorten. Leuke kortingen. Extra's

Ook al is behang op voorraad duurt het toch nog wel even eer dat hij geleverd wordt. Behang ziet er toch heel anders uit bij levering. Jammer ook dat je niet precies weet wanneer je bestelling bezorgd wordt. Na mail wordt het de andere dag bezorgd maar je weet dan niet rond welke tijd. Je kunt je pakje bijvoorbeeld niet volgen. Dat is ook wel jammer.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb mijn bestelling niet binnen gekregen.

Pluspunten

Snelle en goede levering!

Teveel aan behangrollen retour nemen zou de service verbeteren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending van de bestelling

Na het retourneren van de bestelling heb ik een mail gestuurd. Ik heb daarop (inmiddels bijna een week geleden) niets meer gehoord.

Schrans 131

8932ND Leeuwarden