Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
uitstekend, super vlug, heel behulpzaam, zelden zo'n site tegengekomen. Proficiat!!!
24 February 2022
lucie
Ronse
Merk dat mijn hond zelfzekerder word en relaxt is. Ik ben de bloesems nog maar iets meer dan een week aan het gebruiken. Hoop op nog een betere werking na verloop van tijd
21 February 2022
kelly
Aarschot
Zeer correcte en snelle service. Zeer tevreden!
16 February 2022
Kim
Beveren
Ik ben al langere tijd perfect tevreden met de site, levering en producten
15 February 2022
Gigi
Hasselt
Het produkt kan ik nog niet beoordelen omdat ik het nog maar net heb
14 February 2022
Claudia
Evergem
Correct en snel geleverd
7 February 2022
Michele
Izegem
Heel vriendelijke service en goed advies. Zelf ben ik niet echt bekend met deze bachbloesems, maar met de uitleg wou ik het echt proberen voor onze hond.
4 February 2022
Mady
WILLEBROEK
Goede service,en positief dat het wordt opgevolgd. Heb het nog niet gebruikt. Dierenarts heeft iets voorgeschreven. Nadien schakel ik over.
4 February 2022
JEANNINE
Brasschaat
Het is de eerste maal dat ik besteld heb via de site. Ik heb ook doelbewust gezocht.
3 February 2022
Tania
Hemiksem
Goeie uit over het product, Ook werd er heel snel gereageerd om een persoonlijke mix samen te stellen en in nog geen 2 dagen had ik de bachbloesem op maat al in huis.
28 January 2022
Vicky
LEDEGEM (8880)
Absoluut geen probleem met de vlotte levering. Was goed verpakt
19 January 2022
H.Ameye
Roeselare
Product gekozen volgens noden en binnen de 2 dagen aangekomen
19 January 2022
Wendy
Sint-pauwels
Na twee dagen heb je de bestelling in goede staat ontvangen
14 January 2022
Frédéric
Landen
Goede communicatie over het verzenden, zeer degelijk ingepakt. Er zat ook een begeleidende brief bij en een mailadres voor als je extra vragen hebt. Heel fijn.
13 January 2022
Tina
Hamme
De omschrijving per flesje was heel duidelijk.
11 January 2022
Regine
Antwerpen
Snelle levering, goede service.
11 January 2022
Vlotte afhandeling
17 December 2021
Nadine
Koksijde
Mijn hond, die ik uit het asiel adopteerde, draagt een grote rugzak. Is angstig. Ik probeerde de druppeltjes 'bange hond' gedurende een maand. Een week nadat ze op waren voelde ik dat hij van het beetje gewonnen zelfvertrouwen weer kwijtspeelde. Daarom heb ik nu druppels voor 3 maanden besteld, zoals aanbevolen.
13 December 2021
Rudi
Nijlen
Zit je met persoonlijk probleem, maak kennis met bachbloesem. Ben blij, dat ik bachbloesem heb leren kennen.
3 December 2021
Regine
Lebbeke
Op de veelgestelde vragen wordt klaar en duidelijk geantwoord. De informatie die in de nieuwsbrief wordt aangekondigd is zeer waardevol. Zeker lezen!
2 December 2021
Anita De Wilde
BRASSCHAAT
Heel blij van het product ,goed uitgelegd ,geen probleem met de bestelling ,blij !!!!
1 December 2021
Anne
Erquelinnes
Uitstekende service en snelle afhandeling.
27 November 2021
Chantal
Izegem
Al heel goede en fijne ervaringen op het gebied van klantgerichtheid, vriendelijkheid, goede service, duidelijke website, goede mixen bachbloesems. Kortom een tevreden klant.
26 November 2021
Mieke