goed en vriendelijk geholpen.

Ondanks de drukke deze tijd hebben wij onze bestelling goed en netje binnen de 14 werkdagen geleverd gekregen erg vriendelijk behandeld zowel aan de telefoon als de chauffeur.

slecht

inplaats van 2 weken levering werd het 4 weken en niet even ons op de hoogte houden bij de levering merkte we dat er schade was bij de dakplaten en het hout wat we hadden besteld klopte ook niet verschillende maten en diktes ze hadden beloofd dat dit snel zou opgelost zou worden en dat het in 1 week geruild zou worden en weer geen bericht hierover maar ook geen omruiling dus wat mij betref een dikke 0 en weet zeker geen bestelling meer bij jan jp

Zoals het hoort

Alles geleverd volgens afspraak en prijs kwaliteit is perfect!

Zeer slecht!

ik heb best wel veel meegemaakt maar dit slaat alles.... als je ze eenmaal aan de telefoon hebt zijn ze best wel vriendelijk maar wordt je vervolgens weer met een kluitje het riet in gestuurd door niet uitgevoerde terugbelverzoeken en leugens. Na heel veel bellen zouden uiteindelijk mijn sandwichpanelen na 3 maand geleverd worden maar helaas er kwam niemand deze leveren. Dit terwijl ik de planner in de ochtend tijdens laden had gesproken. Uiteindelijk per mail de order geannuleerd met een klacht. Men heeft niet eens fatsoen om te reageren. Als ik de reacties van dit bedrijf zie dan wordt alles op Corona geschoven. Dat leveringen door Corona vertraging oplopen begrijp ik en is alle begrip voor maar dit heeft niets met communicatie te maken! Voor mij nooit weer :(

exact het goede product snel geleverd

Op de website stond levertijd circa 5 werkdagen. Nadat ik gebeld had of de levering sneller kon plaatsvinden, en ook door JanJP terug gebeld werd, had ik het product binnen 2 werkdagen binnen. Dank voor de snelle afhandeling

Helaas een ster moeten geven. Deze ster verdient dit bedrijf niet

Ik zou nooit meer iets bij dit bedrijf bestellen. De leverdatum binnen 3 weken, word na eigen contact niet aangehouden. Men beloofd van alles, terug mailen, terug bellen, mailen over lever tijdstip dit gebeurt alleen niet. Alleen mailtjes die niet voor ons bestemd zijn komen bij ons binnen.

Tevreden!

Gevonden wat ik nodig had. Vlugger geleverd dan verwacht. Wel zéér hoge verzendkosten.

Heel erg goed

valt niets aan toe te voegen.

als er problemen zijn wordt het zo spoedig mogelijk opgelost. Verder goede materiaal voor een goede prijs

Levering

B keuze hout

We hadden er al 2 keer eerder besteld een carpoort en terrasoverkapping. Nu was het tijd voor een erfafscheiding. Potdekselen dat vonden we mooi, kijken bij Jan JP en ja ze hadden mooi potdekselplanken zwart. Bestellen, en toen..... wachten wachten en nog eens wachten, maar is bellen ze waren immers betaald. Mr door leverings problemen duurt het wat langer oke dat kan 2 maanden later en ja hoor ze kwamen leveren. Nadat ze geleverd waren maar eens aan de slag, en u raad het al 16 planken met een te korte afmeting geleverd 300 cm in plaats van 360 cm Bellen dan maar en wat krijg je te horen 360 cm is momenteel niet leverbaar tja. Maar ze konden een week later wel planken van 420 cm inkorten naar 360 cm. Prima mr we komen voor 15.00 uur maar nee geen planken, na 4x gebeld te hebben keamen ze om 19.00 uur. Al met al nooit meer vrije dagen weg, kromme beschadigde planken B-Keuze en communicatie vanuit JanJP zijn uitermate slecht te noemen. NOOIT MEER JANJP mensen u bent gewaarschuwd!

Helaas de order moeten annuleren, na 4 weken van het kastje naar de muur te zijn gestuurd. Ik dacht alle smoesjes in mijn leven wel gehoord te hebben, maar zelf de directeur wist elke keer weer wat te verzinnen. Extra kosten moeten maken omdat ze ondanks een belofte toch niet konden leveren, weer een belofte dat de kosten werden vergoed, maar ja, ook dat niet. Zeer trieste ervaring!

Super snelle service en kwaliteit!

Met bestellen aangegeven dat ik enige haast had omdat Hornbach mij al 3 weken aan het lijntje hield met leveren(cororna). De volgende ochtend 07.21 uur had ik antwoord op mijn email dat er aan het einde van de middag geleverd zou worden. En dat is ook precies wat er gebeurt is. Duidelijk werd voor mij dat het heft in eigen hand is genomen om niet afhankelijk te zijn van externe transportbedrijven in deze corona tijden , en werd er met eigen bakwagen gereden van H.O. Jan J P Er was duidelijk hard gewerkt die dag en nog steeds waren ze naar mijn inziens niet klaar met leveren. In ieder geval waren ze rondt 18.00 uur nog ruim 200 km van huis. Super bedankt voor deze ongekende snelle service en helemaal in deze al weken maanden durende corona tijd. Ik kan weer verder met mijn project na weken van vertraging.

Wel goed maar aflevering kan beter

Goed maar heb nog steeds niet alles binnen van mij bestelling van 4 weken terug

Houden zich totaal niet aan afspraken

Hebben meerdere beloftes gedaan die ze niet nakomen

waardeloos

Er wordt nagenoeg niet gecommuniceerd vanuit Janjp. Wel wordt aangegeven dat er geleverd wordt, dan komt er dus niemand (zit je voor niets te wachten). Er volgt dan ook dagenlang geen reactie of excuses van ze. Nadat ik ze in gebreke had gesteld nog geen reactie. Toen heb ik maar aangifte gedaan bij de politie. Mijn mail waarin ik dat vertelde werd wel binnen 3 minuten beantwoord ! Vervolgens hebben ze gelukkig wel mijn geld teruggestort (maar ze hebben ook niet geprobeerd om te overleggen en te kijken of er nog wat te regelen was). Al met al 3 dagen thuis gezeten en zitten wachten op niets. Ook drie keer een timmerman voor niets besteld. Eens maar nooit meer.

Zeer goede afhandeling ,precies wat ze zeggen. Goede producten.

Groot assortiment, lange levertijd hoge verzendkosten

Het assortiment is groot dus slaag je hier altijd. Van boutje tot complete dakbedekking alles in huis. Echter de levertijden zijn lang (weken) afhankelijk van de transporteur (snap ik) Diezelfde transporteur kost teveel. Persoonlijk zou ik gebruik maken van een eigen aanhanger en de volgende dag leveren dan zijn de kosten lager en de klant kan snel aan de gang met zijn klus

Erg blij mee

Netjes optijd en keurig verpakt

Bestelling accuraat geleverd en goede communicatie.

Bestelling accuraat geleverd en goede communicatie.

het bestelde kwamm mooi op tijd binnen.

Uitstekende service

In de eerste levering zaten de verkeerde maat schroeven. Hierover een mail gestuurd en na een telefoongesprek heb ik een paar dagen later alsnog de juiste schroeven ontvangen. Snelle levering en daarbij een uitstekende service!

correct en vriendelijk

zeer vriendelijk en goeie service. Nadat mijn bestelling niet volledig was uitgeleverd is er snel en adequaat nageleverd. Prima service en goeie kwaliteit van het materiaal.

Prima kwaliteit/ prijs verhouding. Wel het verzoek om een assertievere houding aan te nemen als een levering uitblijft. Informatie volgt pas na zelf informeren.

Prima producten, snelle respons

Bestelling goed en snel geleverd. Snelle reactie op vragen. Klantvriendelijke oplossingen werden geboden.

Rademakerstraat 17

7881JX Emmer compascuum