Precies zoals ik het wilde!

Afspraken zijn goed nagekomen.👍

Levert iets wat niet besteld is en zijn vervolgens niet thuis om het op telossen.

Onbeschoft behandeld door een werknemer nadat is belde over een product wat verkeerd is geleverd.

Prettig geholpen en bediend

Snel en prettige bediening

prima service matig product

Heb een tuinkast bestleld bij JanJP. Eerste kast was onvolledig. Na onze klacht is de kast keurig omgeruild voor een ander exemplaar. Ditmaal was de kast weliswaar compleet maar vertoonde allerlei gebreken. Hebben dat zelf moeten oplossen. maar de service van janJP zowel aan de telefoon als de andere afdelingen was heel goed

Super service

Bestelde materialen werden binnen 1 dag geleverd. Snelle service mooie materialen.

Bedankt

Geweldig hoe jullie mij hebben mee geholpen hoe ik de dakpanplaten kon bestellen en betalen daar voor mijn dank .....Maar ik was niet blij dat iedereen kon zien dat ze naast mijn woning lagen en dat ze het zomee konden nemen de hele nacht wakker geweest want de volgende dag kreeg ik pas hulp ,

Betaalbaar en goede service

Goede alternatief geboden voor hetzelfde prijs voor een artikel wat niet voorradig was

Geleverd wat was besteld. Levertijd van maatwerk niet direct helemaal duidelijk.

Prima contact en levering. Mogelijkheid om online te betalen is wellicht nog handiger. Dan had men aan de deur ook geweten dat er al betaald was.

Uitstekende service

Na mijn bestelling goede communicatie. 2 items waren door mij niet goed aangegeven, waarop contact met mij werd opgenomen en de order werd aangepast. Vlotte levering, alles was een week eerder op voorraad en conform afspraak op tijd geleverd. Kortom een aanrader.

goede en snelle levering

Alles goed geregeld

redelijk

de levertijden die beloofd worden zijn allemaal goed en het materiaal werd ook op de juiste tijdstip in datum afgeleverd, maar Alle dakpanplaten die ik besteld had waren schuin afgezaagd met een verloop van 1.5 cm had 12 lengtes besteld van 2.74 m maar aan de ene punt heb ik 2.74m gemeten en aan de andere kant 2.75,5 m Dus moest zelf alle dakpanplaten opnieuw recht afzagen. het zagen per plaat kost 2.5 eur dus 12 x 2.5 euro dus die 30 euro heb ik niks aangehad want ik moest ze zelf weer opnieuw op de juiste lengte maken. heb niet direct een melding gemaakt omdat ik verder moest om mijn dak dicht te maken.

Juiste materialen voor een goede prijs.

Flexibel, oplossingsgericht werk geleverd

Ik heb al vaker bij JP besteld en ben altijd zeer tevreden. De materialen komen in goede conditie aan. Wel met het lossen, even helpen. Maar das een goede warming up voorals je gaat klussen.

Prettig

Prettig

Snel en vlot geleverd

Bestelde spullen zijn snel geleverd, zijn correct op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling

Prettig personeel en geweldig dat ze de damwanden achter in het land brachten!

Enige nadeel is dat ze niet alles hebben wat op de website staat. Je kunt beter even langs gaan als je die gelegenheid hebt, voor je op dingen rekent die er niet blijken te zijn.

Prima in orde

Goede communicatie, snelle levering, vriendelijke chauffeur die flink mee helpt. Kapotte onderdelen werden zonder enige problemen binnen een week omgeruild. Kortom Prima in orde!

Zeer vlotte en prettige behandeling

Een bedrijf dat goed bereikbaar ( telefonisch) is en zich aan de afspraken houdt. Ook al was de levering een week te vroeg, maar dat is alleen maar goed.

Geweldig !

Snelle service, producten prima afgeleverd.

De mevrouw die ik aan de telefoon had dacht erg goed mee ivm het transport. Een aanbeveling!

Apart

Twee dakveren besteld om zelf op te halen. Na een week of twee werden we gebeld dat ze die dag bezorgd zouden worden, en de bezorger belde ook nog even 20 min van te voren, prima! Echter er bleken zich geen dakveren op de auto te bevinden. Zaak gebeld en deze lagen daar nog en werden diezelfde dag nog bezorgd. Er werd bij gezegd dat er een krasje op één van de veren zat en een lakstift werd meegeleverd. Dat vond ik geen probleem. De kras bleek toch wel een 40 cm lang, en verder waren de daklijsten niet 3.40 zoals ik had besteld, maar volle lengte van 4 meter. Prima lijsten verder en zelf ingekort en uiteindelijk dus gratis bezorgd. Maar al met al wel wat slordig allemaal.

Keurige afhandeling en behulpzame chauffeur.

Overzichtelijke site. Makkelijke, overzichtelijk en goede service.

Denkt mee! Snelle levering

goed geregeld hoor

Er leek even een probleem te zijn, ik werd een paar keer gebeld maar de bestelling werd netjes afgeleverd en niet te duur!

Rademakerstraat 17

7881JX Emmer compascuum