Top, dakpanplaten e.d. besteld. Volgende dag keurig geleverd

Ik heb via de site dakpanplaten besteld met een nokplaat en bevestigingsmateriaal. De platen moesten op maat gesneden worden. Maar ondanks dit waren ze nog steeds binnen een dag thuis bezorgd. Top.

Vertrouwen, snel leveren , makkelijk online bestellen

Had al eerder iets besteld bij Jan JP, dit is een zaak die je kunt vertrouwen. Had voor 800 euro aan lariks hout besteld, is veel geld voor een internet-webshop-bestelling. Maar alles is snel en netjes geleverd. Ga zo door Jan JP

Komen afspraak na

Duidelijk , volgens afspraak , goed en netjes afgeleverd.

Meedenkend.

Goede, snelle service

Vrijdagavond bestelling gedaan via de site. Levering 1 tot 15 dagen. Ik wilde maandag nog een artikel toevoegen aan mijn bestelling. Via mail contact gehad hierover. Wanneer ik de extra bestelling nog zou plaatsen (met optie afhalen ivm onnodige extra bezorgkosten) zou het alsnog met de rest van de bestelling geleverd worden. Dinsdagochtend werd de bestelling al geleverd, keurig alles volgens afspraak.

geweldig

Soepele bezorging en omruiling

Snelle levering en goeie communicatie

Mijn bestelling werd de volgende week al geleverd. Er was een na levering van wat afwerk profielen en die kwamen een week later. Ik had teveel schroeven besteld en die konden zinder problemen retour, de chauffeur heeft ze weer mee genomen.

keurig geleverd

Alles voldeed naar wens

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snel geleverd tegen een prima prijs.

Matig

Carport kompleet als bouwpakket besteld. Hout is c kwaliteit dwz veel noesten,scheuren en kernhout in balken. Sommige balken zijn aangetast door het weer te zien aan blauwe schimmel. Ook gebeld omdat goot niet compleet was dwz geen doorvoer stuk van goot,advies was zelf gat in boren. Ook geen 45 graden stukken voor de bocht.. Zelf bij de gama het ontbrekende gehald. Maatvoering van het geschaafde hout dwz dikte en breedte doorgaans ondermaats. B.v balken 12 bij 12 cm zijn 11 bij 11 cm enzovoorts.

alles netjes en op tijd geleverd

Materiaal geleverd dag ervoor bericht gekregen dag van levering op de hoogte gehouden hoe laat

Gewoon het beste adres in Nederland!!

Duidelijk en met goede informatie. Prima afhandeling en keurige levering en met de juiste, materialen. Ik had 2e keus maar kon daar niets van terug zien. Voor mij een aanrader die ik ook zeker rond vertel.

Goede service snelle levering

Word altijd vriendelijk ontvangen. Goed advies en snelle levering van bestelde artikelen.

Goed geregeld!

Alles kunnen bestellen op 1 plek, goede service , goede kwaliteit. Je moet alleen vooruit plannen, je moet 2 weken wachten op bezorging.

Snelle levering Dakpanplaten en goede montage uitleg va website

Dakpanplaten werden onverwachts snel geleverd en voldoen aan wat besteld is. Duidelijke uitleg via de website.

Vriendelijk en oplossend gericht.

Bestelling niet altijd vlekkeloos maar er wordt uiteindelijk toch snel gehandeld en nageleverd. Afspraken worden netjes nagekomen. Top hoor

prima service en levering

Ze denken goed mee. Super snelle levering

Goede afwikkeling bestelling

Er is duidelijke communicatie en duidelijkheid over de bestelling en aflevering

Correcte verwerking

Erg goed en snel

Dubbele gedachte

35 schuttingen besteld. Prijs was okay. Wel zijn 3 schuttingen beschadigd. Dat is jammer

Goede productenlijn

Melding van levering s’morgens I.p.v. een of twee dagen van te voren.

Goede aflevering van goede producten

Prima hout. En nette aflevering. Goede prijsverhouding

Erg nette levering, goede prijs

Scherpe prijzen, voor de deur geleverd zonder extra kosten.

Schade aan mijn bestelling en lang moeten wachten

Dakgoten welke ik besteld had werden pas na bijna 2 maanden geleverd en waren ernstiv beschadigd. Hier werd als enige optie aangeboden dat er nieuwe geleverd konden worden tegen inkoopsprijs. En de geleverde moest ik ook gewoon betalen.

Zeer goede communicatie en service

Na vertraging van de levering werd ik uitstekend telefonisch op de hoogte gehouden. De chauffeur was zeer behulpzaam hij heeft samen met mij de spullen achter het huis gedeponeerd. Dakpanplaten en toebehoren zijn van uitstekende kwaliteit.

Rademakerstraat 17

7881JX Emmer compascuum