Gewoon goed en snel

Levering top. Pakket zoals omschreven, goede kwaliteit. Geen negatieve ervaring.

Er word na gekomen wat er beloofd word vriendelijke mensen

Goede service, duidelijke internet site en snelle levering

Zoals hierboven aangegeven, goede service, snelle levering en duidelijke instructies op internet

Snelle levering. Goed product

goede service

naar eerdere contacten te hebben gehad met Jan JP. wat allemaal stroef verliep. ben ik nu zeer tevreden, zeer vriendelijke bezorger. kortom ben ik nu zeer tevreden

Goed hout en snel geleverd door aardige & behulpzame chauffeur Bas

Betrouwbaar. Goede service. Prima prijs/kwaliteit. Vriendelijk personeel

Betrouwbaar. Goede service. Prima prijs/kwaliteit. Vriendelijk personeel.

Snel en goed

Snelle levering en mooi product (dakpanplaten)

Website redelijk gebruikersvriendelijk. Contact omtrent levering slecht

Er is via de mail een afspraak gemaakt omtrent levering. Die is niet nagekomen. Na bezoek aan zaak, opnieuw afspraak gemaakt voor levering, met excuses voor ongemakt. Deze afspraak weer niet nagekomen. Op zaterdag, dag van afgesproken levering, niet tot slecht bereikbaar. Bij levering commentaar gemaakt op pakbon. 2 dingen, waarvan 1 direct is opgelost. De andere is totaal geen reactive op gekomen. De laatste is beschadiging van element, waarvan chauffeur bij aflevering foto heft opgestuurd naar bedrijf. Dit valt ons tegen en afhankelijk van wat mensen zouden willen bestellen, zou ik wel of niet aanbevelen. Neigt nu naar niet aanbevelen.

Alles prima gegaan, totdat ik op de doosjes keek waar de schroeven in zaten.

Ik heb 460 schroeven van 28mm besteld, maar gekregen en betaald schroeven van 25 mm. Zie bijgaande foto. Lukt niet. Foto van doos stuur ik apart per e-mail.

Eerste keer dat ik bestelde liep alles vlot, communicatie prettig, levering compleet, vriendelijke en behulpzame chauffeur. Tweede keer dat ik bestelde alles weer net zo top! Geen enkele punt van kritiek te bedenken. Prijs & kwaliteit prima! Volgende bestelling is gewoon weer bij Jan JP.

Goede service en zeker zeer vriendelijk personeel!!

Onze ervaring met JanJp is dat we zijn omgegaan met vakmensen die hun vak verstaan! Het plannen van onze overkapping, het meedenken, de berichtjes onderling ivm afspraken en dan het grote werk, de afronding en de complete service zijn wij zeer tevreden over! Heel blij met onze prachtige overkapping die staat als een huis en gemaakt is door vakbekwame mensen ! Wij raden dit bedrijf zeker aan !

Keurige medewerkers bij levering materialen. Een minpunt is het niet reageren op vragen per mail en telefoon. Keurig ter woord gestaan door telefoniste, geleverde materialen zijn akkoord.

Super dienst, zeer vriendelijke personeel. Alles naar wens.

Wat tuinplanken en palen besteld. Mooi op tijd geleverd. Was niet copleet, maar uitstaande producten direct de volgende werksdag geleverd.

Uitstekend bedrijf

Duidelijke website en snelle en correcte levering.

Goede service en levering

Product goed aangeleverd en goed verwachtingen gemanaged. Alleen het monteren was op 1 punt lastig, 1 schroef draaide door. Dat is wel vervelend.

Goede service en snelle levering

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en levering erg goed. Prijstechnisch zeer aan te bevelen bij andere klanten.

Pluspunten

Denken mee en lossen op

Mail eerder lezen ivm wijzigingen. Wel super opgelosr

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Welwillende medewerking over tijdstip van aflevering

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

levering zoals afgesproken

• Prijs

Pluspunten

Er wordt op tijd gebeld over de bestelling en wanneer ze gaan bezorgen. En ze hadden precies dat wat wij zochten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service, levering was op tijd en goed verzorgd telefonisch goed bereikbaar

het materiaal dakplaten zijn wel snel beschadigd bolle zijde zeer gevoelig voor indeuken, is ook gebeurd, wel terug kunnen duwen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Fijne medewerkers die het product keam afleveren

Ik was helaas niet gebeld over wanneer de producten geleverd werden

Rademakerstraat 17

7881JX Emmer compascuum