1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Binnen 24 u na order duidelijkheid geven over levertijd. Orders beter checken.

1 star: very bad, unacceptable

Positive

I cannot say anything positive about my experience with this company. even their response to my review stated it was suppliers fault, when in fact they told me themselves that after five weeks they had forgot to order the parts.

Suggestions

I ordered a work bench on the 1st of May, I received an email stating delivery approximately 21 days, I called them after 5 weeks and they had not even ordered the parts, following a number of phone calls and threats to cancel the order it was delivered after 9 weeks!!! when it was delivered, I had to leave work and take delivery because they had sent it with one man and no lifting/handling equipment so he could not get the bench off the truck himself and only my wife was at home... I will never order anything more from this company and I recommend you look elsewhere, totally unacceptable

• Would you recommend us? No
  • Price
  • Follow up agreements
  • Knowlegde & Skills

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed product

Zou teruggebeld worden over goederen die retour gingen, niet teruggebeld. Goederen zijn daarna retour gegaan maar ze hebben geen contact opgenomen of geld geretourneerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle actie voor wat betreft de levering van mijn product doch op de website stond dat ze contact zouden opnemen 2 dagen voor de daadwerkelijke levering, ik werd gebeld een paar uur voor de levering zodat ik niet meer kon reageren om thuis de levering in ontvangst te nemen.

De werkbeschrijving van mijn fietsschuur was aan de karige kant en ik ondervond dat er hiaten in de beschrijving zaten. Gelukkig bezit ik technische hout kennis en heb dit opgelost terwijl de beschrijving dit niet deed

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Na een kleine tegenslag is dit perfect opgelost echt positief , mocht ik weer iets nodig hebben ga ik zeker terug. Want zelfs de mensen die de spullen bezorgen geven goede tips bedankt .

Sorry heb ik niet .

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering en prijs kwaliteit verhouding is prima.

Gelijk langs gaan bij de klant en niet eerst mailcontact.

Pluspunten

Correcte levering volgens afspraak.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Afspraken en beloftes die gemaakt worden wel nakomen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik had te weinig nok vorsten besteld, De bestuurder belde meteen ,gaf de bestelling door en 2 dagen later werden ze keurig geleverd. Top.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik heb na de bestelling nog een maatwijziging doorgegeven dit was geen probleem

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer netjes en correct zeer vriendelijk bij het afleveren en behulpzaam

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Planken besteld(douglas) 200x5000x20 en de kwaliteit was behoorlijk te noemen. Geen kaarsrechte planken maar ook niet ernstig krom en verwrongen. Prijs was prima en bezorging gratis(aktie maand mei)

De levering mag wel wat vlotter maar er werd duidelijk aangegeven dat het maximaal 15 dagen kon gaan duren. Deze termijn werd niet overschreden. Kortom: volgens verwachting maar je dient wat geduld in acht te nemen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle levering.

De chauffeur durfde haast niet te rijden op een smalle weg waar wij aan wonen. Durfde niet het erf op met busje en aanhanger, terwijl er grote vrachtwagens naar de boeren gaan. Gevolg was dat de weg geblokkeerd was terwijl dat niet nodig was.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Netjes afgeleverd

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Accuraat en betrouwbaar.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede prijs. Snelle levering. En ze zijn aan de telefoon en de bezorger heel vriendelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

enige bedrijf met lengtes van 5 meter prima levering

Orders beter pikken niet alles geleverd in 1 keer

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

bij de tweede levering netjes een email dat de bestelling eraan komt en ondanks dat de chauffeur in de file stond is hij alsnog om 19.30 de goederen komen leveren, kortom zeer goed.

Bij de eerste levering geen email over de te verwachten levering. Daarna wel een email wat een duidelijke verbetering is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette prijs

Bestelling compleet leveren. Website verbeteren, zoekfunctie is bijna niet te vinden.

Rademakerstraat 17

7881JX Emmer compascuum