Pluspunten
Komen woord na, snelle levering, werd netjes gebeld voor levering op locatie. Min puntje, dat ik zelf platen van een trailer stond te tillen via een pallet (als trap), chauffeur had dit nooit alleen kunnen doen.
VerbeterpuntenKlant informeren dat er geholpen moet worden met tillen.
Pluspunten
Prima meedenkend bedrijf, afspraken worden goed nagekomen.
Pluspunten
Zeer goede service
Wellicht transport evt. met zelf lossende chauffeur,kraan oid. Of spullen op pallet(s) leveren zodat klant zelf iets van een heftruck regelen kan. Of bij offerte aanvraag vermelden dat zelf ( geholpen) moet worden met lossen, niet na bevestiging order
Er zou 1 a 2 werkdagen voor levering contact opgenomen worden, dit is niet gedaan. Bij levering werd de bestelling buiten op de oprit gelegd, waardoor het later nat regende, toen ik uiteindelijk thuis kwam was ik verrast door de levering, en de manier waarop.
Pluspunten
Bij aflevering helaas 2 windveren te kort, maar binnen 3 dagen de windveren afgeleverd.
VerbeterpuntenWij zijn zeer tevreden.
Pluspunten
levering volgens afspraak
VerbeterpuntenIets meer communicatie omtrent levering
Pluspunten
komen vriendelijk over. standaard lengtes op voorraad. (als de kleur en lengte je past)
VerbeterpuntenZe zijn zeker niet de goedkoopste! Ook niet de duurste! Maatwerk laat te wensen over, het wordt gezaagd in plaats van gestanst, Dit veroorzaakt beschadigingen in de top laag! Soms is communicatie wat moeizaam, Verder geen comentaar of problemen. Wel inmiddels een goedkoper, betere service gevonden bij een bedrijf in Sappemeer/kolham. Platen komen daar rechtstreeks op maat af fabriek op elke gewenste kleur. Zijn erg professioneel en goedkoper. Sorry JP maar dan hebben jullie nog een hoop te leren. Soms doet verandering van spijs eten, maar in dit geval had ik er spijt van. Als je niet vaker hebt gewerkt met dakpanplaat dan is dit een prima bedrijf,...werk je er vaker mee dan is het verschil wel duidelijk.
Pluspunten
Ik kwam bij Jan J.P. terecht op advies van min buurman, want ze zitten niet echt bij mij om de hoek. Toch was de bezorging in mijn geval gratis. Ik had de dakpanplaten zo snel mogelijk nodig en er werd alles aan gedaan om dat te regelen tot ik ze zelfs binnen 24 uur in mijn achtertuin had liggen! En o ja, ook nog eens echt goedkoop.
Pluspunten
Veel producten
VerbeterpuntenAbsoluut betere service aanbieden!
Pluspunten
telefoniste is accuraat en vriendelijk
VerbeterpuntenAfspraken na komen om teruggebeld worden. Dit duurde te lang. Levering duurt te lang.
Pluspunten
Klein foutje gemaakt maar de volgende dag weer hersteld zonder extra kosten
Pluspunten
prettige contacten en punctueel afleveren van de carport
Verbeterpuntenontbreken: verbindingsmateriaal voor dwarsbalken de lengte balken waren 4 x 4m ipv 4 x 3m (carport was 6 x 4) en ik begrijp niet goed waarom de steunpalen allemaal 2.50 m zijn als het advies is om de carport van voor naar achter ca 15 cm de laten zakken. Nu moet je nog vrij veel zaagwerk verrichten.
Pluspunten
Prima service! Bestelling voor een klein bedrag op maat gezaagd. Nalevering vlot afgehandeld.
VerbeterpuntenBetere communicatie op eigen initiatief.
Idioot lange levertijd voor een online bedrijf en als je dan probeert te communiceren komt er een reactie als van een kleuter. Heel jammer, want de producten zijn prima
Pluspunten
Goede communicatie over de levering. De bestelling was mooi op tijd. Bedankt
1. 100 dakplaatschroeven besteld ongeveer 80 stuks ontvangen 2. levering op verkeerde adres ondanks dat ontvanger daar zei dat hij mijn produkten niet besteld had. Chauffeur belt 30min. voor aankomst, komt echter niet. Geen telefoontje. Zelf ophalen ondanks betaalde transportkosten.
Pluspunten
goede site,duidelijk en overzichtelijk!! makkelijk te bestellen.
Pluspunten
geleverd wat was besteld en gezaagd zoals afgesproken.afspraken welke gemaakt correct nagekomen.
Verbeterpuntenzou wat sneller geleverd kunnen worden.
Pluspunten
Duidelijke foto's met duidelijke prijsopgave. Komt betrouwbaar over. Ook fijn dat we een datum met tijdvak kregen waarin we de bestelling konden verwachten. Geïsoleerde dakpanelen is een geweldig product, ook zeer tevreden over de schroeven waarmee je deze in de panelen schroeft, je moet wel eerst met de hamer slaan, en dan schroeven, zodat hij grip houdt op dezelfde plek bij het inschroeven en niet gaat 'wandelen'.
VerbeterpuntenWe hebben geïsoleerde dakpanelen besteld voor onze schuur, daarin zat een profiel. Wat ons opviel, is dat het zetwerk recht is, waarin dus geen gelijklopend profiel is aangebracht. Hierdoor kan er bij bepaalde windstand, er regen onder slaan, of sneeuw binnenkomen. We hebben de naden uit voorzorg dicht getaped en daaroverheen het zetwerk aangebracht. Als je nu in het assortiment zichtbaar als product opneemt: zetwerk met daarin het bijbehorende profiel, zoals de dakpanelen ook hebben, voorkom je dit probleem. Dan sluit ALLES naadloos aan. Ook loopt ons dak over in een lager gedeelte, daarin voorzag het bestaande zetwerk niet, dit moesten we omkeren om de ene helft over de dakplaten te laten lopen en de andere helft eronder, zodat de regen er tóch overheen valt, maar ook hier geldt weer: ruimte eronder dichtmaken om terugslaan van regen/sneeuw te voorkomen.
Pluspunten
Snelle reactie, bij contact via mail of chat.
VerbeterpuntenSneller bezorgen/ of bezorgdatum laten weten
Rademakerstraat 17
7881JX Emmer compascuum