1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Kan ik niet zeggen.
VerbeterpuntenAfspraken na komen . Konijnenhok besteld echter door drukte drie weken moeten wachten dit kam natuurlijk echter na drie keer gebeld hun uiteindelijke leverdatum niet nakomen . Weer bellen en toen netjes geleverd . Wel moet ik zeggen dat we. Direct de dag na bestellen gebeld met het beticht dat het wat langer kon gaanduren, zeer correct .Hok is van zeer slechte kwaliteiten echter prijs was ook niet hoog dus kun je ook niet alles verwachten Maar dit is wel heel slecht . Boddem en trappertje van hok van geperst hout dat niet vocht bestendig is dus direct zal gaan rotten en opzwellen en krom zal gaan staan .Hok incompleet geen tussen wand . Voorftont onder de rode vlekken van ??? Denk een vloeistof of verf. Deurtje is zo gemaakt dat de sluiting er niet op kan , maar gelukkig zat er een echter deurtje bij ??? Deze pas gemaakt en probleem maar zelf op gelost. Schroeven die bin geleverd zij zijn voor de hoofdbevestiging veel te kort ongeveer 15mm wat inhoud dat je hier mee het hok nooit stevig in elkaar zal kunnen krijgen . Zelf maar langere en dikkere in gezet en netjes coor geboord want het hout is zo grof dat wanneer je er een schroef in zal draaien eea direct zal opscheuren. Kortom eerste indruk van het bedrijf netjes en kotert echter daarna iets moeilijker in de communicatie / toezeggingen . Hok te slecht voor woorden , maar ik doe het er voor aangezien dit een tijdelijk hok is voor twee jaar zal zijn . Denk ook niet dat hij langer zal meegaan