Is o.k.

Snelle en goede levering

Online heb ik een paspop besteld. De volgende dag is deze geleverd. Het product voldeed niet aan mijn eisen. Daarom besloten het terug te sturen. Er is een simpele retourprocedure. Binnen no time werd het aankoopbedrag terug gestort. Een prima ervarong bij een betrouwbaar bedrijf.

Perfekte naaimachine

Naaimachine ondanks drukte bij de post op tijd aangekomen voor pinksteren.

Zeer correct en snelle levering.

Zeer tevreden over de levering en de materialen zijn heel goed verpakt waarvoor dank.Groetjes vanuit België

Tevreden

Goede naaimachine, snelle levering en bij wijzigingen goed reagerend !

Ik ben erg tevreden over de manier hoe Matson werkt. Snelle levering en bij wijzigingen reageren ze snel en denken mee. Erg fijn!

Perfect geholpen

Wat een aardige mensen, denken met je mee , perfect geholpen

tevreden MAAR !!!!!!!!!!!!!!!

de bijgeleverde CD is niet bruikbaar en veel te weinig filmpjes met gebruiksmogelijheden te vinden op internet , niet iedereen is een ervaren naaister , toch ? wel fijn dat er een harde kap bij zit .

Super goed bedrijf

Goede uitleg,tijd voor je,goed advies,en scherpe prijzen

Goede prijs, snelle levering en netjes verpakt

Pracht machine en super levering

Machine is op de website duidelijk beschreven na de bestelling volgt de levering snel, ben ook echt tevreden van postnl voor de levering

Perfekt geleverd.

Goed verpakt, snel en correct geleverd.

Zeer go de service

Vakkundig advies, vlotte levering

Supersnelle levering!

Goed verpakt ook!

Juiste product vlot geleverd

Het betrof een voedingskabel van een meer dan 25 jaar oude Husqvarna naaimachine. Nog gewoon te leveren, niet goedkoop maar wel verkrijgbaar.

Had ik eerder moeten weten.

Afgelopen jaar ben ik naar Matson gegaan voor een nieuwe machine. Ik kwam voor een Singer, niet meer te krijgen. In Pfaff was ik ernstig teleurgesteld. Toen bracht de verkoopster mij de Janome onder m'n aandacht. Ik was er niet helemaal gelukkig mee maar wat dan? Ik ben zo blij dat ze het gedaan heeft want die machine is goud waard. Nog nooit zo'n keurige locksteek, stretchsteek, e.d. gehad. Daarom geef ik Matson een 10!!

Goede service en hele snelle levering. Ga zeker weten vaker bestellen.

Correct, snel en goed.

Zie boven, wat nog meer.

Netjes en op tijd geleverd

Had een naaivoetje besteld en deze was netjes en op tijd geleverd.

Donderdag’s gebeld voor advies, ‘s middags gelijk mijn product besteld en dat was vrijdag in huis!!

Superservice en snelle levering

Zeer behulpzaam

Hele goede service!

Paspop per ongeluk in de verkeerde maat besteld, super snel een nieuwe gekregen

Goed en snel service.

Behave goed en snel service, zij zijn heel vriendelijk. Ik ben zeer tevreden.

was goed

was goed

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.