snelle service

goed verpakt en snelle levering

Mijn bestelling is altijd snel geregeld.

Ik kan niets bedenken wat beter moet.

snel en adequaat

Tijdens een naaiproject stuitte ik met mijn overlockmachine op een speld. Einde oefening op dat moment, want de mesjes waren beschadigd. Snel nieuwe besteld bij Matson en dankzij de snelle levering kon ik de volgende dag alweer verder. Heel fijn!

snelle bezorging en ruim assortiment

tot nu toe altijd gevonden wat ik wilde of nodig had

Geweldige service

Goed advies, vriendelijke mensen eerlijk advies

Hele fijne winkel met goed personeel

Fijne winkel kundig personeel. Via online super snelle levering.

Uitstekend!

Ik ben ontzettend blij met deze aankoop! De naaimachine werd de volgende dag al geleverd, dus ik kon gelijk weer aan de slag. Zeer aan te raden!

Conform afspraak

Online bestelling. Goede sortering en snelle levering

geweldig!

vriendelijke klantenservice en uitstekende vakbekwaamheid gaan hand in hand, of het nou om servicebeurt of verkoop gaat

Mocht iets sneller, nu helaas 3 dagen op cursus zonder naaimachine

Wat een snelheid.

Mij was verteld dat een bepaald naaivoetje niet leverbaar was. Bij Matson was het. Ik had hem de volgende dag samen met de paspop binnen. Wat een service. Dank!

Super dienst!

Alles zoals belooft

Heel vriendelijk mensen

Heel vriendelijk en snel geholpen. Mooi prijzen. Prima service Heb alle mijn machines bij Matson. LOVE THEM

Mooi product

Makkelijk te bestellen, snelle levering en mooi product

Hele goede service. Snelle levering

Vlugge verzending en goede prijs

Vlug en goede prijs

Supersnelle service!

De bestelde fournituren waren inderdaad de volgende dag al in huis.

Veel keus, niet duur

Veel keus, snelle levering.

zeer goed

Vlugge en juiste levering

goede service

goede telefonische hulp, snelle verzending

Geweldige service

Geweldige service! Ik had via mail een vraag gesteld, meteen hierop kreeg ik ook antwoord en kon ik mijn product bestellen. De volgende dag werd het al geleverd. Heb ook al naaimachines besteld ook daar alleen maar lovend over.

geweldige service

heb geen printer op dit moment maar mijn retour liep vlekkeloos .Een telefoontje en geregeld Dank,groet loes

snel

helemaal tevreden, nu nog de moed verzamelen om het apparaat te gebruiken :)

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.