Goede Service

Producten werden snel geleverd en alles keurig verpakt Goede telefonische service

Had vraag over de kleuren van brildor garen. Kreeg snel antwoord. Na bestelling snelle levering.

De bestelling is altijd correct en snel geleverd

Betrokken betrouwbaar goede zaak

Snelle en goede service

Snel geleverd en precies wat ik nodig had

ik ben voor een borduurmachine gegaan en het was toppie gelijk uit gelegen .bestellingen komen ook op tijd binnen.

Voor mijn dochter een aanpasbare paspop gekocht zodat ze daarmee kleding kan ontwerpen. Mooi ding en vlot geleverd.

Vriendelijk

Goede spullen en vriendelijk

goede service

goede telefonische service en weten waar ze het over hebben

Snelle verzending

Ruime keuze en een snelle verzending.

snelle levering, blij met verstelbare paspop

Zeer snel een nieuwe voetpedaal voor mijn naaimachine kunnen bestellen. Groot assortiment

snelle levering!

Mijn bestelde producten werden snel geleverd en alles in goede verpakking.

Hoeveel hier wel te koop is!

Snelle levering van het gevraagde.

Keurig volgens afspraak geleverd

Keurig volgens afspraak geleverd

Paspop Olivia B: omschrijving en product = goed & heel snel geleverd.

Een elkeen puntje

Prima paspop. Het is wel jammer dat de minimum maten er niet bijstaan. Het model 42 - 48 is op zich goed maar de gewenste borstomvang ligt lager dan het in te stellen minimum. Het zou perfect zijn geweest als dat bij de beschrijving van de pop stond

Zeer tevreden, Matson levert altijd kwaliteit.

Matson is een betrouwbaar bedrijf dat biedt hoge kwaliteit artikelen voor een prima prijs.

Snel en correct geleverd.

Had niet zoveel besteld, maar het was keurig netjes verpakt en helemaal correct.

Blij en zeer tevreden met de nieuwe naaimachine

Vlot geleverd en voldoet volledig aan de verwachtingen

Makkelijk besteld en snel in huis.

Goede snelle service

Zeer goede service

Een goed bedrijf. Vlugge levering. Een bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd.

netjes behandeld

Goede winkel ben smorgens voor borduurmachine gegaan kreeg ook gelijk uitleg.

All good

Everything went well

Snelle levering en goeie service!

Het verkeerde model had besteld, had ik na een telefoontje binnen twee dagen de juiste.

Meent 23 A

3011 JB Rotterdam

010 - 411 22 24

Over Matson Naaimachines

Matson naaimachine specialist: alles voor naaien, borduren en locken Bij Matson vind je goedkope én meer uitgebreide naaimachines, borduurmachines, lockmachines, quiltmachines, punchmachines, ScanNcut en fournituren. Verzending direct uit voorraad.